VIT@ šoreiz nepiekritīšu par kūku, kas bildē (ja tā ir domāta red velvet cake). Receptē, ko mana draudzene atgādāja no sava vīra (amerikāņa) mammas, biskvītam klāt lika gan paniņas, gan kakao, gan etiķi + sodu, kas (vismaz man tā šķiet) nav /nosacīti / klasiska biskvīta receptē, red velvet biskvīts ir smags, blīvs un supermitrs, klasiskais biskvīts ir tāds vairāk spongy, vismaz man tā šķiet :D Krēms tradicionāli ir cream cheese ar mascarponi, biezpienu amerikāņi vispār izmanto salīdzinoši maz :D Tieši šobrīd ledusskapī stāv sagatavotā red velvet cake, ko taisu salīdzinoši bieži, jo ģimene un draugi dievina šo kūku un grib uz katriem svētkiem :D Sāļajā būs krāsnī cepti kartupeļi, zoss cepetis, dažādi salāti un red velvet desertā :)