Konkrētu ciparu nenosaukšu, jo nezinu, cik konkrēti pelna vīrs, katrā ziņā vairāk par mani. Neesam bagāti, bet it kā visam pietiek. Ir savs dzīvoklis, par ko nav jāmaksā īres maksa, tikai komunālie, katram sava mašīna. Savu mašīnu pati nenopirku. Daudz naudas aiziet degvielā, izklaidēs, nelielos ceļojumos, nenoliegšu, arī cigaretēs un alkoholā. Kredītu mums nav.
Es neesmu baigi uz iepirkšanos, bet tā kā neesmu arī taupītāja, tad kaut kur tā nauda man tomēr izgaist. :D
Ir iekrājumi, tos veidot iniciatīvu uzņēmies ir vīrs. Tiem naudu ņemam no mūsu abu algām.
Var teikt, ka šobrīd dzīve materiālā ziņā ir laba. Bet esmu dzīvojusi arī daudz trūcīgākos apstākļos, maksājusi visu viena ar daudz mazāku algu. Arī bērnībā atceros bija periodi, kad strādāja tikai mamma vai tikai tētis, ģimenē bijām trīs bērni, bija laiks, kad gandrīz katrā ēdienreizē bija kartupeļi. Un neko, visi dzīvi, nekas traģisks nav noticis.
Jā, šobrīd naudas ir pietiekami, bet ļoti labi apzinos, ka var pienākt brīdis, kad tā vairs nebūs. Liela stresa par to man nav. Būtu bērni, droši vien domātu citādāk.