Vispār jau piemājas "Gan bei" par labu vietu nesauc, bet lai jau?tu to kam? Tu ēd gan bei? mum sar to kāds tieši sakars? :D
Hotel "Irina" restorānu jau gluži par labu nenosaukt..šo gan neesmu dzirdejusi, tu tur pa naktīm piestrādā:D
man interesee kur taas kuras pelna tos 1000+ kaados amatos straadaajaat?
Neviena meitene šeit netic,Nu un? Vari man pateiikt ka stieši manā dzīvē tāpēc mainās? Pēc būtības? :D Tikai tas ka tu tagad un vēl daža trako, bet man jautri:D
r daudzi amati. Projektu vadītājas, juristes, vadītājas, personāla atlases speciālistes, zobārstes, un tā varētu saukt un saukt. Savs bizness kaut vai.vispar japajautā ari kam pieder firma vai ārzmniekiem valsts vai privatai sektors, cik liela slodze!!!!!!!! cik amatu, cik darbu.Jo mos cilveks strada 1, 5 darbaa.Bet te jau daza lidz tam neizdomasies:D
14.11.2014 18:30 | nosūdzēt | sait
Vispār Kubietes nosauktais cipars nav nekas nereāls. Mans draugs ir bārmenis labā restorānā un pelna 1000+. Kad strādāja par pavāru, tad arī bija ap to pašu ciparu.pavaram tagad lielaks cipars, zini jo solija skriet prom. Bet pavars...nu ko bez pavara. Turklat jarekina ka teiksim 24 stundu mainu ar lieli klientu daudzimu un perfekti diez vai kads gribes stradat par teiksim 50 euro uz rokas pa mainu... es jau nu toc nee. Turpinatu ka kadreiz 0,5 slodzi un manejam laba alga.
varbut atkarigs no iestaades.
man pazina straadaaja kazino baaraa drusku vairaak pa minimaalo bija. pati veel staastiija.un tu man gribi teikt ka kazino bārmenei nebija ļoti labs dzeramnaudas? Kura vieta strādāja Maskavas forštates lētajā gala vai Sarkandaugava?
varbut atkarigs no iestaades.pardeveja pelna ap 300 tdas zinu, un zinu kas pelna ap 500.. Vari iedomaties algas mēdz atšķirties.