cik jums būtu nepieciešami ienākumi vienai ar mazu bērnu lai varētu dzīvot neknapinoties, ielietu mašīnā degvielu, lai var bērnu kaut pie vecmammas aizvest ciemos utt nomaksātu komunālos ??
sākot ar tūkstoti. Ja runājam par to, cik MAN būtu nepieciešams, ja izlemtu audzināt bērnu. Neinteresē, kā izvēlas dzīvot citi, bet ja runājam personīgi, tad es savam bērnam gribētu sniegt absolūti jebko, kas viņam būtu nepieciešams, to visu skaitā rotaļlietas, izklaides, pulciņi, kvalitatīva izglītība un jauns apģērbs no lielveikalu plauktiem, kvalitatīva pārtika. Un bez tā vēl ieliet mašīnā benzīnu, pašai apģērbties, izglītoties, gardi paēst un sasmaržoties. Ja reiz būtu izvēlējusies audzināt šajā valstī, tad par pilnu programmu, lai nav jādomā, ko atmest no tēriņiem, lai ietaupītu, kurp doties ar kājām, nevis mašīnu, ko neēst vai ko izvēlēties sliktākas kvalitātes. To es neuzskatu par dzīvošanu, tā ir izdzīvošana un negribētu ar bērnu to piedzīvot. Kamēr jauni un bez bērniem, tad vienalga, ja tā godīgi, tad var knapināties un sisties uz augšu. Arī savus dzīvniekus izvēlētos audzināt tikai tad, kad varētu neparedzēti apmaksāt veterināra izdevumus un nodrošināt laimīgu dzīvi pūkaiņiem.
Ko ieteiktu? Hm, nu, ar tiem pašiem 500eur jau var mēģināt, sliktākajā gadījumā vai nu atteiksies no mašīnas, vai nu vienkārši pati ēdīsi tikai kartupeļus. Visi varam dzīvot par 500eur, arī ar bērnu un diviem. Cilvēks pielāgojas.