Vīrietis - vērtība

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Labrīt!
Dažas no šeit esošajām diskusijām lika man aizdomāties, vai lielākā daļa sieviešu ir tādas materiālistes!? Es saprotu, ka nauda ir svarīga un ir labi, ka tā ir, BET vai tiešām viss jāgaida tikai no vīrieša, nu proti, viņam jābūt jaukam, bagātam, seksīgam, un visādam citādam kā no filmām, kamēr dažas labas sievietes ir esot attiecībās ir nekoptas, nav aizraušanos, ir dusmīgas un pārmetošas.

Nezinu, vai manu domu varēja uztvert, bet īsumā, pirms ķeraties nosodīt un pārmest ko savam/ citiem vīriešiem, padomājiet par sevi! Manuprāt, sievietei būtu jābūt tādai, kas spēj iedvesmot savu vīrieti, nevis teikt, ka viņš ir slikts!
13.11.2014 09:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Mao Tas taapeec, ka sievietes biezji vien domaa uz priekshu. Vinjas jau pashaa saakumaa zemapzinjaa domaa par to, vai viirietis ir deriigs gjimenes veidoshanai, bet viirietis no saakuma domaa ar savu dzimumdzinju un tikai tad izveertee vai sieviete buutu laba sieva jebshu nee. Taapeec arii taa liste katram dzimumam paraadaas citaa laikaa.
13.11.2014 18:04 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
krista, piekriitu, prasiibas kaa no vienas puses, taa no otras puses ir paarspiileeti neadekvaatas un biezhi vien stipri liekas. Bet ko tu cilveekam padariisi?.. Nu patiik sarezhgjiit sev dziivi, sastaadot prasiibu sarakstu un peec tam gadiem ilgi mociities mekleejumos, saliidzinaajumos un vilshanaas sajuutaas, kameer pielec, ka nafig taas uuberprasiibas ir vajadziigas...
Ko lai saka - viss gjeniaalais ir ljoti vienkaarshs. Arii miilestiiba un attieciibas.
13.11.2014 18:06 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Es laikam esmu tā sliktā. Iedvesmoju pārsvarā sevi - būt koptai, tiekties uz lieliem mērķiem, mīlēt un rūpēties par tuvajiem. Ja vecis neprot nomazgāties vai sakopt nagus, tad man jau jādomā kā viņu zāģēt vai jāgriež viņam tos nost pašai?
Ja man pašai ir mašīna (un man šis aspekts ir svarīgs), kāpēc man vajadzētu vīrieti, kuram mašīnas nav? Es nesaprotu, ko man darīt? Vest viņu un darbu un sagaidīt, atvest no randiņa un aizvest mājās? Varbūt vēl izmaksāt restorānu, ja viņš pēkšņi pagadījies bezdarbnieks? Neesam tīņi...
Protams, tik sekli jau viss nav, bet vīrietis ir vīrietis un pievienotajai vērtībai ir jābūt!
13.11.2014 18:07 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man gan šķiet, ka es savu vīrieti iedvesmoju. Es viņu atbalstu, gan morāli, gan ar ieteikumiem, gan arī reali ieguldu savu laiku un darbu, lai palīdzētu viņam sasniegt viņa mērķus. Mērķi ļoti labi virzās uz priekšu.

Toties esmu dramatiski slikta mājsaimniece, un šobrīd sēžu cosmo ar taukainiem matiem :D Redz, neviens nav ideāls.
13.11.2014 18:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
ColloSal, bet kaada starpiiba ir tam viirietim mashiina vai nee, ja vinjsh lieliski gatavo, ir maigs un uzmaniigs, kaartiigs, tiiriigs, uzticiigs un lielisks teevs saviem beerniem? Kaada noziime tad tam mantiskajam? Vai tieshaam fakts, ka shobriid tev kaut kas ir un vinjam nav, bet driizumaa iespeejams buus, ir svariigaaks par cilveeka personiibu? Galu galaa, kas tad ir mashiina, maaja, nauda? Lietas, kuras shodien ir un riit var nebuut, shodien ir modee un riit vairs nee, shodien ir jauns, bet riit jau novecojis un otraadi. Vai tieshaam savus principus ir jaabalsta uz kaut ko tik nepastaaviigu?... Materiaalaas veertiibas ir driizaak paliigliidzeklis eertaakai dziivei, nevis galvenais kriteerijs peec kaa dziivot.
13.11.2014 18:16 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Vīrietis ir galva, sieviete kakls.
Man galvenais kritērijs ir - gribasspēks, mērķtiecība un līdzcietība. Bet ciest nevaru naivus, gļēvus vīriešus, kuri līdzinās sievietes raksturam.
Ja runa ir par materiālistēm, tad jā, normas robežās es esmu materiāliste. Man ir svarīgi, lai mans vīrs nestu mājās naudu, lai būtu ģimenes apgādnieks ( tāds modelis mūs abus apmierina).
13.11.2014 18:20 |

Reitings 244
Reģ: 10.05.2013
Bet ciest nevaru naivus, gļēvus vīriešus, kuri līdzinās sievietes raksturam.

Tipiska sieviete Karmasprāt - naiva un gļēva...

Varbūt mani šī tēma uztrauc tieši tāpēc, ka kaut kur jau parādās visā šajā, ka no vīrieša daudz vairāk prasa, jo vīrietis daudz vairāk var, bet sieviete ir tikai kā glīts aksesuārs visā tajā shēmā, kura uzdevums ir pabarot un izklaidēt vīrieti, un tā arī ir visa viņas eksistences jēga.
13.11.2014 18:30 |

Reitings 243
Neons, iespējams, ka Tavas nosauktās īpašības ir vērtīgākas, bet esmu dzīvē ļoti daudz kam gājusi cauri un, diemžēl, tādus vīriešus redzējusi neesmu. Mums vienkārši cita pieredze un dzīves uztvere :)
13.11.2014 18:33 |

Reitings 17280
sieviete ir tikai kā glīts aksesuārs visā tajā shēmā

es teiktu - sadzīves tehnika, nevis aksesuārs ;)
13.11.2014 18:33 |

Reitings 2037
Tipiska sieviete Karmasprāt - naiva un gļēva...

Tas bija domāts naivi un gļēvi, jeb vīrieši ar sievietes rakstura īpašībām. Un jā, naivums man asociējas vairāk kā sievietes rakstura īpašība, bet tajā pašā laikā - nesaku, ka tas ir visām sievietēm.
13.11.2014 18:35 |

Reitings 2037
es teiktu - sadzīves tehnika, nevis aksesuārs

Nesen sociālos portālos bija jauks teksts, par to ko vīrietis dod, bet sieviete no tā izveido.
13.11.2014 18:37 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Pēc piemēriem dzīvē mans novērojums - sieviete izvēlas sev blakus tādu vīrieti, kādu viņa škiet sev ir pelnījusi - bagātu, labu dvēseli, ar džipu, vai fiatiņu utt... vērtību skala katrai ir sava.
13.11.2014 18:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pēc piemēriem dzīvē mans novērojums - sieviete izvēlas sev blakus tādu vīrieti, kādu viņa škiet sev ir pelnījusi - bagātu, labu dvēseli, ar džipu, vai fiatiņu utt... vērtību skala katrai ir sava.
Taa arii ir!
13.11.2014 18:44 |

Reitings 243
“Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby.. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit!”

― Erick S. Gray
13.11.2014 18:53 |

Reitings 2037
ColloSal Paldies, tas bija tas teksts, tikai latviski. :D
13.11.2014 18:56 |

Reitings 244
Tas bija domāts naivi un gļēvi, jeb vīrieši ar sievietes rakstura īpašībām.

Tieši tā es to arī sapratu. Nezinu tikai kā tu to vēsā mierā apgalvo, ka sievietes redz esot naivas un gļēvas un viņām esot citas īpašības, kas vīrieša raksturā nu gan izskatās nožēlojami.

Nesen sociālos portālos bija jauks teksts, par to ko vīrietis dod, bet sieviete no tā izveido.

Piemēram, ko sieviete tādu veido un ko vīrietis dod?
13.11.2014 19:01 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Katra sieviete sevi apzinās citādi - viena ir naiva/gļēva, cita ir santehnika, kāda ir karjeriste, kas lauž žokļus un stereotipus, vēl kāda ir piedeva dzīvei. Ja ir tik atšķirīgas izpratnes par sievieti, ir tikai normāli, ka nebūs viena definīcija vīrietim, tā saturam un pielietojumam.
13.11.2014 19:05 |

Reitings 17280
Vīrietis lepni iepeld Rimi, paķer paiku, "dod" sievietei, un tad gaida, kamēr viņa stundu pēc garam stundām darbā čakarējas pa virtuvi "veidojot" gardu maltīti.

Viss jau ir labi, tikai tie stereotipiskie dzimumu lomu iedalījumi mani reizēm kaitina, sevišķi, ja tos ar putām uz lūpām propogandē jaunas meitenes. Tikai sievietei ir ikdienā jārada māju sajūta, tikai sievietei 18 gadus ir jāaudzina no spermas Cilvēks. Vīrietis jau savu ir izdarījis - ir "iedevis".
13.11.2014 19:05 |

Reitings 17280
ctn - arī taisnība :)
13.11.2014 19:15 |

Reitings 244
ColloSal Paldies, tas bija tas teksts, tikai latviski.

Skaidrs tagad, iepriekš palaidu šo tavu komentāru garām. Ne velti raksturoji sievietes kā naivas, jo tās tādas panaivas rindas arī ir. Ir tāds teiciens par pundura pakāpšanos uz milža pleciem. Vīrieši ir devuši visiem ārkārtīgi daudz, sākot ar mākslu līdz zinātnei un politikai. Sievietes kaut ko spēj bagātināt ļoti minimāli, nu, piemēram, citējot tavu autoru: ''give her groceries, she'll give you a meal.'' Oooooo! ...kauns pat salīdzināt ar vīriešu devumu pasaulei. Un uz tieši to jau arī tiek spiests ar visiem šiem ''vīrietim vajag strādāt un pelnīt un karjeru un statusu un to un to, bet sievietei vajag nodzīt taukus, pacepties solārijā, iebāzt bērnam karoti mutē, iebāzt vīram karoti mutē, izslaucīt istabu, vairāk no tādas naivas un gļēvas būtnes nevar prasīt''
13.11.2014 19:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits