VAKARA BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu čau, kā pagāja tava diena?

Šovakar varetu parunāt kaut ko tādu interesantu, ar tēmu, nu piemēram :
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē?
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos?
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar)
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas.
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ?
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm?
:D

Kaut kā tā, var izvēlēties vienu tēmu, varat stāstīt par visu.
Jautru vakaru!
12.11.2014 18:57 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? Nē.

Protu krāt, bet reizēm protu arī traki iztērēt.

Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar) Nav neviena un negribētu arī.

Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma)
Kā man rāva kaklā mandeles. Toreiz bez narkozes. Nenormāli bļāvu un spēru māsiņām, līdz viņas izsauca papildspēkus, un viena resna tante mani, mazo sīci, paņēma savā klēpī, saspieda, un tad tur pārējās darīja savu darbu.

Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ?
Tas man bija atkarīgs no garastāvokļa, bet vairāk laikam klusais.

Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm? Bulciņas. Tetovējumus roku iekšpusēs vai uz pleciņa. :D

Vispār šovakar vajag mācīties, bet nu slinkumiņš ir.
12.11.2014 21:50 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
https://www.youtube.com/watch?v=uQB7QRyF4p4

ne pa tēmu varbūt :) - bet ļoti lika pasmaidīt šis video :) - visām dzīvniekmīlēm (l)
12.11.2014 21:55 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? - nē, lācis uz ausīm uzkāpis un pie reizes arī pirkstus sabradājis.
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos? - nemāku es krāt, pa ja kaut kam vajag, man nauda plūst prom ļoti ātri, lai gan priekš sevis man ir žēl pirkt lietas, bet priekš citiem - da kaut visu algu atdošu, īpaši, ja zinu, ka ir kas tāds, ko draugs grib, bet sev nepērk.
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar) Man ir divas māsas. Agrāk es gribēju būt vienīgais bērns, jo kā jau bērni, ļoti kašķējāmies un gāja pa gaisu pat brutāli māsu kautiņi ar kulakiem, kājām un visu pārējo, tā kā mežoņi. Tagad, priecājos,ka ir māsas. Vienmēr esmu gribējusi sev vecāko brāli, bet tas man nespīd :D
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas. - pirmais, kas iešāvās prātā. Man uz pieciem gadiem laikam uzdāvināja leļļu māju. Tad nu es biju baigi lepna un nevienam neļāvu spēlēties ar viņu. Māsai liku ar viņas lelli spēlēties mājas kastē, viņa bija tā kā mana nabadzīgā kaimiņiene, kura visu laiku mani apbrīnoja :D
Un tad vēl man ir trieka no bērnudārza, kad kaut kāda iemesla dēļ vakarā mammai pateicu, ka visas auklītes pusdienlaikā iekrita ar galvām zupasšķīvjos. Protams, mamma to nākamajā dienā pateica auklītēm, un pēc tam man lasīja garu morāli par to, ka melot ir slikti un lai es eju sēdēt pie galda un uzmanīt, ka tik auklītes atkal neiekrīt tajos šķīvjos :D
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ? - grūti teikt, skolā un ciemos kluss un paklausīgs, mājās un laukā - nepaklausīgs, hiperaktīvs briesmonis.
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm? - parasti pirku vai nu kokosa riekstiņus, fizz končiņas vai kaut kādas bulkas. Priekš bērna man bija ''ļoti'' veselīgas pusdienas, lai gan mājās zvērīgi dievojos, ka ēdu siltas pusdienas.
12.11.2014 21:56 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Arielle, superīga reklāma! Tik sirsnīga.
12.11.2014 21:59 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Neskatoties uz to visu, laikam jau tomēr visa tā puse, latīņamerikānietes vienmēr uzvar. Ir jau arī kam uzvarēt!

Es šodien, kad uzgāju to rakstu, arī par to aizdomājos. Vispār kaut kad lasīju, ka tā tendence, ka šajos konkursos praktiski vienmēr uzvar latino tipāža sievietes, ir saistīt ar šo valstu narkobiznesiem-viņas vnk tiek sponsorētas.

Kaut gan man pašai arī patīk šādi skaistuma tipāži vairāk :)
12.11.2014 22:03 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Nu tā, beibe nomazgāta un nolikta gulēt. Mamma var drusku paniekoties internetā un likties blakus.
Baigi dīvainā 'juška', kad vīra nav mājās. Nāk virsū kaut kāda paranoja par katru troksnīti, kas kāpņutelpā.
12.11.2014 22:04 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas.

Mēs ar tēti ejam pastaigāties, man ir 3 gadi. Ejam caur lauku uz dabas parku, jo tā sanāk īsāk. Priekšā atstāta govs dāvana - liela, svaiga, sulīga pļeka. Tētis jokodamies saka - nu, kāp iekšā! Un es, kā toreiz vēl paklausīgs bērns, tā arī izdarīju! :D Tētis par to laimīgs vis nebija, bet nu pats vien vainīgs. :D Nekāda pastaiga vairs neiznāca. :D
12.11.2014 22:09 |

Reitings 6037

Zīmēju portretus, nekur neesmu mācījusies, bet tas ir hobijs - sanāk samērā labi, ar katru reizi labāk, bet tas ir vidēji 2x gadā, jo laika vairs nav stundām iegrimt zīmējumā.
12.11.2014 22:11 |

Reitings 6037

Krāt neprotu pavisam noteikti, vienmēr notērēju visu, kas ir. Gribu to labot. Galvenais - studējot un nestrādājot, visam pietika ar to mazumiņu, kas bija. Sāku strādāt pirmajā darbā, par stipri mazāku algu kā tagad, arī visam pietika. Tagad arī visam it kā pietiek, tikai es nesaprotu, kur tā nauda pazūd. :D
12.11.2014 22:13 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Šodiena aizvadīta salīdzinoši forši. Bija viens mirklis, kas pārbiedēja mani līdz vājprātam.
Devos ar meituku pastaigā pēc launaga. Braucu mūsu ciema kalna augšā. Nogājām tik dažus metrus līdz pēkšņi dzirdējām šausmīgu troksni (kā sprādzienu), nekad dzīve zem manām kājām zeme tā nebija drebējusi kā šoreiz. Kājas aukstas kļuva vienā momentā, rokas trīcēja no bailēm. Paķēru meitu rokās un nesos uz mašīnu. Braucot mājas virzienā redzēju vairākus cilvēkus panikā un izbīlī. Pāri mežiem putnu jūra nesās... Fuijj... Interneta cilvēki neizpratnē par milzīgo troksni. Cilvēki no divām dažādām pilsētām, kas ir 100km attālumā viena no otras dzirdējuši un jutuši dreboņu.. tā arī nav 100% skaidrs, kas tas bija. Tikai izvirzītas versijas.
Neomulīgi :(
12.11.2014 22:14 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Kad man bija 3-4 gadi, uzlīdu bērzā līdz pašai galotnei. Pēc tam sēdēju tur un raudāju, jo nezināju kā tikt lejā. Mamma pa logu mani ieraudzīja gandrīz sirdstrieku ķēra

Kad sāku lasīt šo, jau biju gandrīz pārliecināta, ka to raksta mana māsa. :D Līdz izlasīju, ka tētis līda pakaļ. :D Man viena no vecākajām māsām arī bija uzlīdusi bērza galotnē, bija vēl vējš, koku šūpināja. Mamma pa logu to redzēja, nenormāli sabijās. Tad vecākā māsa gāja mierīgi runāties, lai lien lejā. Pierunāja. :)

Es nemāku nevienu mūzikas instrumentu spēlēt. Minimāli klavieres.

īsti nezinu, vai esmu taupīga. Laikam jau esmu, bet lielāku prieku sagādā pirkt kaut ko citiem nevis sev, kaut zinu, ka man ir daudz kas vajadzīgs. Parasti es noskopojos un nenopērku neko.

Noteikti nevaru iedomāties savu dzīvi bez māsām. Man ir divas vecākas māsiņas.

Ir šādi tādi momenti, ko atceros. Bet tagad gan slinkums aprakstīt.

Laikam pamatskolā biju mierīgais bērns, bet tad sākās kārtīgi pusaudža gadi.

Skolā bufete nebija, kā arī man kabatas naudas nebija.
12.11.2014 22:14 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Čau! :)
Gara, gara diena.. skola, pēc tam darbs. Bija vakarā ieplānots randiņš ar bijušo darba kolēģi, bet diemžēl atkrita. Tā nu braucu mājās, tagad sēžu un nevaru saņemties izpildīt uzdoto uz rītdienas semināru. Un vispār mani jau sāk pārņemt maza panika saistībā ar Ziemassvētku dāvanām.. man nepadodas domāt par to, ko katram labāk uzdāvināt. :D
Par jautājumiem:
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? - jā, protu spēlēt ģitāru, bet reti sanāk patrinkšķināt. Zīmēju gan piektās klases līmenī, nekur augstāk neesmu tikusi.
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos? - es vairāk sliecos domāt, ka neesmu krājēja tips..
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar) - viennozīmīgi, nē! Man ir 2 brāļi, viens gadu jaunāks par mani, bērnībā kāvāmies, taču tagad esam kļuvuši par labiem draugiem. Un otrs ir mazais ķipars, kuram ir pieci gadi, viņš ir ģimenes mīlulītis, un, šķiet, tas izsaka visu. (l)
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas. - daudz ko atceros.. grūti laikam nosaukt vienu lietu. Visvairāk laikam prātā nāk pavadītās vasaras pie omas laukos, kur bieži dzīvojos, dārza būdā spēlējos utt.
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ? - hiperaktīvais, mierā nostāvēt nevarēju itin nemaz. Ne velti tētis saka, ka es nevis iemācījos staigāt, bet gan uzreiz skriet. :D
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm? - par bufeti neatceros, visādi kārumi tur bija un gāja uz urrā. Tetovējumus laikam visbiežāk lipināju uz rokām. :D
12.11.2014 22:25 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010

nē un nē, man nepadodas radošas lietas vispār
Es protu iekrāt, bet pārējo iztērēt diezgan ātri :D
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar)
Nevaru iedomāties, man ir māsa.
Pašas pirmās atmiņas man ir no slimnīcas, kur biju 2 gadu vecumā, atceros pat kāda mammai bija kletita, kādi mati un kā sauca blakus guļošo meiteni.
Biju riktīgs palaidnis
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm?

Bufetes lauku skolā nebija, bet veikalā pirku košļājamās gumijas, konfektes vai bulciņas
12.11.2014 22:28 |

10 gadi
Reitings 1161
aii..netīšām visu sanāca ieboldot :(
12.11.2014 22:29 |

10 gadi
Reitings 1161
vispār pēdējā laikā esmu ļoti nomākta. ja šeit ir kāda meitene, kas grib sarakstīties ar mani, lūdzu PM
12.11.2014 22:30 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Soho,vari uzrakstīt man, uzklausīšu, jo pēdējā laikā es arī kaut kā līdzīgi jūtos..
12.11.2014 22:42 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Nezinu vai te jau tas video pabija, bet diezgan labi Kaimiņš Saeimā jūtas.
https://www.youtube.com/watch?v=0alMO1cJF1Y
12.11.2014 23:06 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Favel, mož kāda mīna sprāgusi. Tā tak var būt, viņu zem zemes daudz.
12.11.2014 23:20 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Labvakar, Damas!

Sodien notika kaut kas diivains, apgulos uz muguras, runaju ar viiru un pekshnji tada sjauta, ka kads pa manu vederu staigaatu, ta ka mammas suns uzliek kjepu un spiezh, ka kaps virsu un velk to kjepu pa vederu ( uzreiz asociacijas ar suni, jo mammas sunjuks kapis vienmer man uz vedera un man spiezh). Saprotu, ka nav nekada sunja piespiezhu uz tas vietas un sajutu kaut ko stingru, nevienmerigu, mazu apalju - vai taa vareeja buut beebja roka?? Kad paspiedu cietais bumbulitis pazuda, peec mirklja atkal.

Mana seja esot bijusi tik ljoti izbijusies :D Ka virs pieskreja klat un saka - nebaidies, viss kadrtiibaa :D
12.11.2014 23:29 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Marīī, čau! Pastāstīsi par paziņām? :D
12.11.2014 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits