Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? - nē, lācis uz ausīm uzkāpis un pie reizes arī pirkstus sabradājis.
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos? - nemāku es krāt, pa ja kaut kam vajag, man nauda plūst prom ļoti ātri, lai gan priekš sevis man ir žēl pirkt lietas, bet priekš citiem - da kaut visu algu atdošu, īpaši, ja zinu, ka ir kas tāds, ko draugs grib, bet sev nepērk.
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar) Man ir divas māsas. Agrāk es gribēju būt vienīgais bērns, jo kā jau bērni, ļoti kašķējāmies un gāja pa gaisu pat brutāli māsu kautiņi ar kulakiem, kājām un visu pārējo, tā kā mežoņi. Tagad, priecājos,ka ir māsas. Vienmēr esmu gribējusi sev vecāko brāli, bet tas man nespīd :D
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas. - pirmais, kas iešāvās prātā. Man uz pieciem gadiem laikam uzdāvināja leļļu māju. Tad nu es biju baigi lepna un nevienam neļāvu spēlēties ar viņu. Māsai liku ar viņas lelli spēlēties mājas kastē, viņa bija tā kā mana nabadzīgā kaimiņiene, kura visu laiku mani apbrīnoja :D
Un tad vēl man ir trieka no bērnudārza, kad kaut kāda iemesla dēļ vakarā mammai pateicu, ka visas auklītes pusdienlaikā iekrita ar galvām zupasšķīvjos. Protams, mamma to nākamajā dienā pateica auklītēm, un pēc tam man lasīja garu morāli par to, ka melot ir slikti un lai es eju sēdēt pie galda un uzmanīt, ka tik auklītes atkal neiekrīt tajos šķīvjos :D
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ? - grūti teikt, skolā un ciemos kluss un paklausīgs, mājās un laukā - nepaklausīgs, hiperaktīvs briesmonis.
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm? - parasti pirku vai nu kokosa riekstiņus, fizz končiņas vai kaut kādas bulkas. Priekš bērna man bija ''ļoti'' veselīgas pusdienas, lai gan mājās zvērīgi dievojos, ka ēdu siltas pusdienas.