Interesanta diskusija, kas arī man lika aizdomāties. Vidusskolas laikā tiešām nebija svarīgi, bija puisim mašīna vai nē, jo nu būsim reāli - tā kā satikos ar sava vecuma puišiem, tad saprotams, ka lielākajai daļai bija labākajā gadījumā tiesības un vecāku auto, ko šad tad varēja aizņemties. Par to kā ir tagad - būtībā man būtu vienalga, atbrauc pakaļ ar mašīnu vai nē pirmajā randiņā, bet tā kā man pašai mašīnas un tiesību nav, tad, ja mums veidotos nopietnas attiecības, tas, ka puisim ir mašīna un tiesības, būtu ļoooti liels plusiņš un pēdējā laikā nav gadījies satikties ar tādiem, kuriem tās nav. Materiāliste vai nē, bet ikdienā mašīna ir ļoooti noderīga, nav jābūt atkarīgai no sabiedriskā transporta, tomēr atsevišķās situācijās nebūtu problēmu pārvietoties arī ar to :)
Tas gan, protams, nenozīmē, ka nesatiktos ar puisi, kuram nav auto. Tā nav tā lieta, kuru neva labot kaut dažu mēnešu laikā, turklāt pati domāju nākamvasar nolikt tiesības un nopirkt kādu mašīnīti, gadījumiem, kad negribas braukt ar sabiedrisko :)