Uz un no randiņa ar sab.transportu...

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Kāda būtu jūsu attieksme, ja uz randiņu un no randiņa jādodas ar sabiedrisko transportu. Tāpēc ka puisim nav auto :( Man pašai arī nav auto un ikdienā uz darbu arī braukāju ar sabiedrisko un tas liekas kaut kā normāli. Bet došanās uz randiņu man saistās ar kaut ko tādu... īpašu, ar svētkiem. Kad gribas uzvilkt istabas kurpes, kleitiņu, nevis zābakus vai vilkt džemperus. Un auto kaut kā pilnīgi dabīgi tajā visā izskatās. Vismaz tā es esmu pieradusi līdz šim, ka atbrauc pakaļ, pēc tam aizved mājās. A tagad kaut kā tā... zūd tā svētku sajūta.
12.11.2014 15:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Un man patīk pastaiga pa Rigu un tad tēja kādā kafūzi. Vari iedomaties?
+
12.11.2014 18:34 |

Reitings 4
Reģ: 29.01.2009
Kad spēsi nopelnīt sev auto, tad prasi no cita. Savādāk Jums tādas Tēva un meitas attiecības vien sanāk.
12.11.2014 18:34 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Sievietei ir tiesibas pieprasit no viriesa materialo lanklajibu, virietim ir tiesibas atteikties no tadas sievietes. Muļķīgi ir neko negribet, ne lai pavada uz majam, rekinu ari pasai maksat, ta nav sieviete bet g an ono. Cita lieta ja grib uz randinu obligati auto, tad laikam jau tas nav Rigas centrā( un centrs ir lielaks neka taikai stacijas Origo, dazas laikam to nezin)
12.11.2014 18:37 |

Reitings 4
Reģ: 29.01.2009
p.s. Kāds nevēlas nopirkt bikes, izmērs man 34, biksēm 34 L, bet es viņās dabūt sevi nevarēju, tad tam kam 32 derētu?
12.11.2014 18:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ja tev šķiet, ka viņš tev nav gana labs, vienalga auto, sabiedriskā stāvokļa, nodarbošanās, izglītības vai kā cita dēļ, tad, domāju, nav vērts.

Jā, iespējams, ka ar laiku samīlēsies, un viss būs labi un skaisti kādu laiku, bet maz ticams. Visdrīzāk izniekosi savu un viņa laiku, varbūt vēl puisim sirdi salauzīsi, vai vēl sliktāk - nonāksi attiecībās, kur nepārtraukti mēģināsi cilvēku "mainīt" un "apgreidot" - "mīļais, vai nebūtu laiks sākt pašam savu mazu biznesiņu?" Protams nav jau slikti mudināt cilvēku augt un pilnveidoties un sasniegt kaut ko, bet grūzt cilvēku viznienā, kurš nav viņējais - nekas nesanāks.
12.11.2014 18:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
A tagad kaut kā tā... zūd tā svētku sajūta.

Svētku sajūtai būtu jārodas no kompānijas, nevis kurpēm un kleitiņas ;)
12.11.2014 18:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Svētku sajūtai būtu jārodas no kompānijas, nevis kurpēm un kleitiņas
Ar to buutu arii jaasaak!
12.11.2014 18:52 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Tagad saprotu, kāpēc daļa vīriešu LV vispār neciena sievietes un viņiem vienalga, kā sieviete nokļūst mājās pēc randiņa, par pavadīšanu uz mājām vēlā vakara stundā nerunājot. Kur aitas ( tādas kā šeit lielākā daļa ), tur cirpēji. Turpiniet vien sevi necienīt, jāizlaiž tie vīrieši vēl vairāk un prasībām jākļūst vēl zemākām, tad viss būs čiki.
Muļķes bez pašapziņas jūs te esat.

Pastaiga par naksnīgo Rīgu ir sevis necienīšana? :D :D Jēziņ, šeit runa ir par vienu no pirmajiem randiņiem.
Nu gan tev kronis.
12.11.2014 18:59 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Manuprāt, ir svarīgi, uz kādu vietu tiek aicināta sieviete uz randiņu. Ja uz kino, tad var braukt katrs atsevišķi, kaut ar sabiedrisko, bet, ja aicina uz svinīgu pasākumu, tad gan prasās vismaz taxi nodrošināt. Man 16 gados bija vienalga, ar ko braucu uz randiņu un kā puisis brauc. Taču man šķiet jocīgi, ja ar 30 gadīgu vīrieti būtu jābrauc kopā uz randiņu sabiedriskajā, par laimi nav tā gadījies. :D Jebkurā gadījumā, es pati brauktu vai nu ar auto vai ar taksi, jo ikdienā ar sabiedrisko nebraukāju un justos neērti, ja man būtu vīrietim jābrauc pakaļ ar savu auto, lai dotos uz randiņu :D
12.11.2014 19:20 |

Reitings 27552
Pastaiga par naksnīgo Rīgu ir sevis necienīšana? Jēziņ, šeit runa ir par vienu no pirmajiem randiņiem.
Nu gan tev kronis.

vispar vina domāja pilnigi ko citu, lūk šop izbrina komentu kad normali citas saka ka pec randina virietimsieviete japavada lidz pat majam...bet ir tadas kuras var nepavadit, nedavinat ziedus, un kuras ari apmaksas savu rekinus ari pasas, un prezus ari pirks pasas...lai tikai čalis blakus butu. Ar pastaigu tamn nav it nekada sakara

Tu gribi teikt, ka puisim jābrauc līdzi sab. transportā līdz kkādam Ķengaragam, ja pats dzīvo Vecmilgrāvī tikai, lai pavadītu meiteni līdz mājām?
12.11.2014 19:35 |

Reitings 27552
Taču man šķiet jocīgi, ja ar 30 gadīgu vīrieti būtu jābrauc kopā uz randiņu sabiedriskajā, par laimi nav tā gadījies. Jebkurā gadījumā, es pati brauktu vai nu ar auto vai ar taksi, jo ikdienā ar sabiedrisko nebraukāju un justos neērti, ja man būtu vīrietim jābrauc pakaļ ar savu auto, lai dotos uz randiņu
Atkal sviests, varbūt abi dzivo Rigas centra blakus vecrigai un iet uz kafejnicu un pastaigu. Vari iedomaties...:D
12.11.2014 19:37 |

Reitings 2832
Kubiete, šajā gadījumā es nerunāju par Rīgas centru, jo tur taču pašsaprotami, ka, piemēram, 500 metrus nav jābrauc, bet var aiziet ar kājām. Runāju par gadījumiem, kad uz randiņu ir jābrauc, kā autore minēja savā tēmas pieteikumā.
12.11.2014 19:57 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man gribaas teikt, ka, ja sievietei 30 gados nav veel normaalu un stabilu ilgstoshu attieciibu, tad nav jaabriinaas, ka shii tik pa randinjiem vien skraida sava "bagaatnieka" mekleejumos. Taadaam sievieteem galvaa tochna ir kaut kaadi mega lieli tarakaani, jo nepietika praata liidz 25 gadiem izveidot normaalas ilgstoshas attieciibas bez materiaalaa pirmajaa plaanaa.

Man randinji beidzaas veel tajaa vecumaa, kad bija vienalga par mashiinu un naudu, kad tveeru tikai romantiku un fiilingu, nevis materiaalo. Appreceejos un tagad man ir viss paareejais arii. Tad nu izdariet secinaajumu, ko esat palaidushas garaam savaa dziive un kaapeec joprojaam bizojat pa dazhaadiem randinjiem taa arii nespeedamas normaali noenkuroties - cik nopietni tas izskataas no malas?...
12.11.2014 19:58 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Manuprāt, normāla vēlme - sapucēties uz randiņu un nekratīties ar sabiedrisko. Es uzreiz pajautātu, kā lai tieku līdz tikšanās vietai. Normāls puisis pats piedāvātu taksi, skaists un galants žests. Ja nē, sauktu pati, bet iespaids par vīrieti būtu pabojāts :D
12.11.2014 20:01 |

Reitings 2832
Tu gribi teikt, ka puisim jābrauc līdzi sab. transportā līdz kkādam Ķengaragam, ja pats dzīvo Vecmilgrāvī tikai, lai pavadītu meiteni līdz mājām?

Pēdējo reizi, kad gāju uz randiņiem, pirms kādiem 4 gadiem, man puisis, kuram nebija savs auto, atbrauca ar taxi pakaļ no cita Rīgas gala, braucām kopā uz randiņu un tāpat nogādāja ar taxi mani mājās, kā arī nodrošināja man taxi, kad braucu pie viņa ciemos.
Iedomājies, Kubiete, var būt arī tā! :D
12.11.2014 20:04 |

Reitings 27552
Un iedomajies man ir bijis ta vienmer, jo tas komentars nav mans. Man uzskats ka virietis pavada lidz majam, izmaksa un davina ziedus. LASAM KO SAKA CITI NEIZDOMAJAM PASAKAS.
12.11.2014 20:16 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Oj nu visas tik pareizas un labprātāk brauc ar sabiedrisko, kā ar auto, īsti neticās. Bet ir jau atšķirība arī vecumā. Ja man būtu 20, domātu savādāk, protams. Tad arī man bija te aprakstītās situācijas ar skūpstiem sniegpārslās un vēl nez ko, jā arī mani mīļotais pavadījis ir mājās un pats gājis ar kājām naktī uz mājām 10km. Visādi ir bijis. Bet tad mēs bijām studenti. Tuvojoties 30 tomēr viss mainās. Un piekrītu arī jau šeit izskanējušam, ka vīrietis 30+ bez mašīnas vai bez iespējas izsaukt meitenei taksi neliekas nopietni.

+

Ai, nu te jau visas saka - manos laikos, manos pirmajos randiņos ar vīru utt. Rodas jautājums - kādā vecumā bija tas jūsu laiks? Salīdzināt skolēnu, studentu randiņus nevar ar normāla, pieauguša cilvēka randiņiem. Ja senāk es ziemas salā pastaigājos pa Vecrīgu, neieiedama pat nevienā kafejnīcā, sēdēju uz soliņa un viss bija skaisti, jo blakus viņš, kaut ķermenis trīcēja un deguns pilēja, tad tagad - nē, paldies!

Autores vēlmi pilnībā izprotu, bet nu cita ieteikuma nav kā meklēt citu puisi vai vismaz piedabūt šo pie takša izsaukšanas.
12.11.2014 20:18 |

Reitings 27552
Diāna118
Nopietni, tagad vaikrs līdz mājām nepavada?

12.11.2014 16:14 |
Diāna 1188 tas koments pieder, loģiski ka nav mans. man aprirori tadu uzskati but nevar.:D
12.11.2014 20:21 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Taadaam sievieteem galvaa tochna ir kaut kaadi mega lieli tarakaani, jo nepietika praata liidz 25 gadiem izveidot normaalas ilgstoshas attieciibas bez materiaalaa pirmajaa plaanaa.

Wow. Tiešām var ko tādu pateikt?! Ir tik daudz iemeslu, kāpēc cilvēkam līdz 25 g.v. var nebūt bijušas nopietnas attiecības, bet vēl ticamāk - bija un izjuka. Ko tagad cilvēkam uzreiz ir "mega lieli tarakāni" un viss cits, ko tu sarakstīji?!
12.11.2014 20:22 |

Reitings 2832
Piekrītu ninasskapis! :)
12.11.2014 20:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)