Cosmo notievējušās un mans jautājums?

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Vai šeit ir kāds veiksmes stāsts? Meitenes, kuras vēlējās notievēt un arī saņēmās? Ko jūs darījāt?
Cik bija pirms un pēc? Vai bija grūti sevi piespiest vai tomēr viss padevās viegli un bez piespiešanās varējāt atteikties no tās šokolādītes?

Mans jautājums visām slaidajām lēdijām. Ko jūs ēdiet pusdienās un vakariņas? Kas butu viegli, ātri pagatavojams un veselīgs?
11.11.2014 10:21 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Man arī tagad vajadzētu pa 2 mēnešiem vismaz 16 kg nomest, lai ejot uz darbu darba drēbes derētu, :D
ārste teica ka vajag dārzeņus ēst. No gaļas pagaidām grūti atteikties. Lai neēstu neko lieku pēdējā laikā esmu atsākusi taisīt rokdarbus, tas ļauj nekoncentrēties uz ēšanu.
11.11.2014 15:40 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
sāku pamazām mainīt savus ēšanas paradumus. vakaros vairs nenašķojos (ikdienā, svētki neskaitās: ) kā arī porciju lielumu kontrolēju utt. Paskaitīju arī kalorijas. un tā kaut kā no 10 kg tiku vaļā. Bet ātri tas nebija, jo man nemaz nekur nebija jāsteidzas :D Protams iet kā pa kalniem, brīžiem sanāk tas alkohols vairāk, kam klāt uzkodas, kāda kūka utt :D bet tā jau ir dzīve, es zinu, ka nevarēšu nodzīvot dzīvi neapēdot nevienu pašu saldumu. Vnk pēc tam saņemos un ikdienā atkal ēdu kā nākas. plus mīnuss :D
11.11.2014 19:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)