LABAIS VS SLIKTAIS

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas!
Rakstu sheit taapeec jo ir probleema.
Es vienmeer pret cilveekiem censhos iztureeties ar cienju,labsirdiibu un visu paareejo labo,bet vienmeer saskaros ar taadiem kas to nenoveertee un taa vietaa lai pateiktu paldies iesplauj sirdii.
Tas arii ir bijis attieciibaas ar viirieshiem. Es ljauju izspausties puisim,kaa vinjhs grib neko neaizliedzu un neizveershu savus noteikumus,bet kaut kas taapat nav labi.
Censhos cilveekiem paliidzeet,kaa varu bet taa vietaa pat :"Paldies!" nepasaka.
Vai tieshaam visiem shajos laikos ir jaabuut bargiem un ar "masku"?
Vai tieshaam dzhekiem patiik bargaas daamas,kas aizliedz un uzstaada savus noteikumus?!
Esmu nesaprashanaa..
10.11.2014 21:57 |

10 gadi
Reitings 309
Reģ: 02.08.2014
Varbūt tev ir vērts mainīt to kādus puišu tipus tu izvēlies. Gan jau tu izvēlies slikto puišu tipu, bet pēc tam pati brīnies par sekām.
Pēc pieredzes varu teikt kad lielākā daļa meiteņu dod priekšroku slikto puišu tipam, bet pēc sūdzās kā pret viņu izturās utt.
10.11.2014 22:27 |

Reitings 2001
ddelirium, taa meitene pashlaik ir ljoooti taalu no vinja un pats stulbaakais,kaa vinja pashvilpa vinhs aizskreeja pat nesaprot to,ka es esmu vieniigaa te kas vinjam var paliidzeet. Vinjhs pat paldies nepateica pa to.
Man nepatiik ka cilveeki pashi nezina ko grib un tad skrien pie citiem un saapina taadaa veidaa citus. Man pret vinju nekaa nav,bet ir dusmas,ka taa bija visam jaanotiek,jo neskatoties uz visu vinjhs likaas gudrs un jauks dzheks. Bet es nerunaaju tikai par vinju,es runaaju vispaarinaati,ka cilveeki nenoveertee to,ka otrs dara labu un censhaas preksh vinja.
10.11.2014 22:28 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Ja vinjhs buutu godiigi saakumaa pateicis,ka vinjam kaut kas ir pret bijusho tad es neko neteiktu

Jēzus marija, jūs esat pazīstami DIVAS DIENAS, tas ir pats sākums vai pat vēl agrāk, ja tas ir iespējams. Tur nevar būt runas par nekādu ielaišanos. Un tas, ka tev pēc divām dienām pastāstīja par jūtām pret bijušo, tas vispār ir pārsteidzoši agri.

Kr4 beidz taisīt drāmu tur, kur tās galīgi nav.
10.11.2014 22:28 |

Reitings 2001
Niks1, tieshi otraadi mani vienmeer saistiijushi tie kuri nav sliktie zeeni.
Vinjhs pat peec taada neizskataas un neizturaas kaa sliktais zeens.
Es nerunaaju konkreeti par vinju,bet vispaarinaati.
Stormborn- es tev taapat nepiekritiishu. Ja cilveeks zina,ka ir juutas pret otru tad neilaidiisies ar citu vispaar un nedos nekaadu signaalus.
10.11.2014 22:30 |

Reitings 294
Reģ: 19.09.2014
Vai tieshaam dzhekiem patiik bargaas daamas,kas aizliedz un uzstaada savus noteikumus?!

Man liekas, ka vairumam vīriešu no tādām ir bail:))
10.11.2014 22:36 |

10 gadi
Reitings 309
Reģ: 02.08.2014
Lady Vamp- to es teicu tikai kā piemēru;)
Bet jā labiem cilvēkiem ir grūtāk.
10.11.2014 22:36 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
man šķiet, ka tava problēma, šajā gadījumā, ir tā, ka tu pārāk ātri pieķeries. Vēl nekas īsti nesāka veidoties, bet tu jau ar salauztu sirdi staigā apkārt. Vajag būt uzmanīgākai attiecību sākumā.
10.11.2014 22:42 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Tev steidzami jāsamazina romantisko filmu daudzums dzīvē.
10.11.2014 22:45 |

Reitings 2001
MoonLady- arii tas tiesa.
Stormborn- tieshi otraadi. Es dievinu shausmenes haha
10.11.2014 22:49 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Reāli, ja tu katram šādi ļausi sev "mīdīt sirdi", tad nekas labs tur beigās nesanāks. ;)
10.11.2014 22:53 |

Reitings 2001
MoonLady, es nespeeju tikt galaa ar to ka esmu paaraak laba un aatri piekjeros.. es taada vienkaarshi esmu..
10.11.2014 23:04 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man šķiet, ka tev trūkst dzīves pieredzes.

Piekritiishu shim. Jo lielaaka dzives pieredze, jo mazaak mees klausamies ar ausiim, bet skatamies uz reaaliem darbiem, negaidam no otra nezin ko un kadus solijumus, pec 2 dienu iepaizta puisha neskatamies uz vinju kaa uz nakamo attiecibu partneri... vismaz man ta ir. taa varetu turpinat un turpinaat...

Es Tev ieteiktu beidz izpatikt citiem, beidz skatities raidijumus un esi Tu pati, jo vairaak meginasi kadam izpatikt, jo lielaaku vilshanos izjutisi pret apkartejiem.

Man ari kadreiz likas, cik visi apkarteejie nepateicigi nepasaka paldies par to un sho un tad nonacu lidz tam, ka japaskatas uz sevi, vai es pati pasaku pietiekoshi daudz reizes paldies, veikala pardevejai, ka vinja ieliek manus produktus maisinja? Vai es pasaku paldies, ka mans virietis dod to ko man dod... Beidz gaidit no citiem pateicibu, ka megini but tik laba, taa ir tava izveele un, ja kads to nenovertee nevajag uzmest luupu.

Bus labi! Galvenais esi kas esi un nemegini visiem izpatikt.
10.11.2014 23:09 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Tu tik ļoti uzsver, cik laba esi, ka paliek iespaids par cilvēku bez mugurkaula.. Un tam nav nekāda sakara ar maitu būšanu.
10.11.2014 23:11 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es tā lasu un brīnos-Tu jau pēc divām dienām pārmet, ka puisis it kā melojis par savām jūtām, tomēr tajā pašā laikā saki, ka vienmēr visu atļauj, neko neaizliedz, kas man vispār liekas pašsaprotami. Tad sanāk, ka Tu visam piekrīti, bet tad sāc to otru zāģēt?

Un tas, ka viņš vienā brīdī ir teicis, ka ir pāri bijušajai...nu varbūt tajā brīdī viņš tā arī domāja. Vai tad Tev pašai nekad nav bijis tā, ka domas, jūtas mainās? It sevišķi tādā jūtu jautājumā. Kad kaut ko pasaki, tad tas kā akmenī iecirsts?
11.11.2014 08:08 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
vinhs aizskreeja pat nesaprot to,ka es esmu vieniigaa te kas vinjam var paliidzeet.

es nespeeju tikt galaa ar to ka esmu paaraak laba

Ja pēc divām pazīšanas dienām var izsecināt ko tādu.. Uh, es gan sliecos uz to, ko esi par sevi nedaudz pārāk augstās domās.
11.11.2014 08:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
vinhs aizskreeja pat nesaprot to,ka es esmu vieniigaa te kas vinjam var paliidzeet

vinjhs grib vinju, laigan vinja vinjam nekaadiigi tagad nevar paliidzet atrast darbu

cilveeki nenoveertee to,ka otrs dara labu un censhaas preksh vinja

Te nesen bija diskusija, kur meitene prasīja, ko darīt. Brīvs, simpātisks vīrietis (pret kuru viņai jūtu nav) varētu viņai palīdzēt atrast darbu, ja vien viņa ar viņu pārgulētu. Reakcija no cosmo meitenēm - fui, fui, fui.

Te ir līdzīga situācija - tu gaidi, ka puisis tagad būs tavs, jo, redz, TU viņam vari palīdzēt atrast darbu, kamēr VIŅA - nevar.

Tikai tāpēc, ka tu tagad vienpersoniski izlem būt par Māti Terēzi un būt tā labiņā, kas visiem palīdz, tu nevari gaidīt, ka nu tik automātiski visi tevi mīlēs. Tā tas nenotiek. Par darba atrašanu citam tu dabūsi "liels paldies", nevis kvēlu pateicību līdz kapa malai un rokas un sirds piedāvājumu.

Ja viņš tev neko nav prasījis viņa laba darīt, tad viņam NAV pienākuma tev būt pateicīgam par taviem labajiem nodomiem.
11.11.2014 08:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Bet priecājies, ka cilvēks parādīja savu seju jau pēc 2 dienām. Citi spēj gadiem ilgi sievietēm batonus spraust. Mani arī neuzrunātu čalis, kurš vienu dienu ir ticis pagātnes pāri..otru - pakaļ skrien svilpienam! Pati beigās vēl būtu nelaimīga ar šādu vīrieti!

Nebrīnīšos, ja pēc laika viņš atkal Tevi uzmeklēt, kad sapratīs, ka bijusī ir tomēr par tālu.

Tādām meitenēm ar labestīgu un jūtu stipru sirdi vajag stabilus un konservatīvus vīriešus, ne lupatas! ;)
11.11.2014 08:33 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es dzīvoju pēc līdzīgiem principiem, un te jau meitenes raksta to, pie kā esmu nonācis gadu gaitā
Un darot labu, nevajag gaidīt pretī to pašu
Esi pati un dari to sevis dēļ nevis, lai kādu iepriecinātu.
Kas attiecas uz vīriešiem, tad pareizā atbilde ir zelta vidusceļš. Labai būt vajag, bet tai pat laikā jāliek saprast, ka neesi pašsaprotama un neļausi pret sevi necienīgi izturēties. Jāliek saprast, ka vīrieša ienākšana dzīvē nenozīmē Tavas dzīves beigas.
11.11.2014 09:50 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es nesaistu labu attieksmi ar būšanu par lupatu. Kā var tā teikt?
Man ar bijušas dažādas attiecības, pret saviem partneriem esmu attiekusies ar sirsnību, labestību, nekā nav bijis žēl, bet saņēmusi esmu rūgtumu, un to nekad neesmu saistījusi ar lupatas būšanu.
Cilvēkam ir jābūt tādam kāds viņš IR, nevis jācenšas no sevis izveidot to kas viņš IR, nav jābūt maitai, tas ir muļķības.
Būs cilvēks, kas novērtēs un cienīs Tevi kāda esi, un tieši, tas ka esi laba būs šim cilvēkam dāvana.
Es tā spriežu pēc savām attiecībām, vīrietis ar kuru esmu kopā augstu vērtē manu labestību, atdevi, mīļumu un rūpes, jo pats tāds ir un audzis tādā ģimenē.
Varbūt agrāk ar domāju, ka pareizāk ir būt sliktākai, vienaldzīgākai, raupjākai - bet tagad tā vairs nedomāju itin nemaz.
Jābūt tādam kāds esi. Slikti ja esi riebīga, rupja, pacel balsu, nelīdzsvarota - vot tas ir bēdīgi.
11.11.2014 10:02 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
nevis jācenšas no sevis izveidot to kas viņš IR bet NAV
11.11.2014 10:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits