Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grūtniecība vai tomēr nē?

Reitings 1
Reģ: 08.11.2014
Zinu, ka tāds jautājums te ir izskanējis miljons reizes, bet pie ārsta un arī taisīt kādas analīzes tieku tikai nākamāsnnedēļas beigās, bet tāds kā uztraukums iekšā ir jau tagad..
Tātad apmēram pirms 20 dienām bija sekss, neizsargājāmies, tik vien kā pārtrauktais (zinu, pati vainīga, bet ko nu vvairs...). Draugs pilnīgi pārliecināts, ka iekšā beidzis nav... Bet nu jau vairākas dienas dienas kavējas mēnešreizes, krūtis nedēļu jau jūtīgas, pa brīdim uznāk tāda sajūta kā uz mēnešreizēm, velk mugurā un tā, bet nekā. Vēdera lejasdaļā ne sāp, bet varētu pat teikt, ka tā kā dur. Grūtniecības tests negatīvs.. Varētu tā būt grūtniecība (ceru jau ka ne), vai tomēr kkas cits?
09.11.2014 21:48 |

Reitings 45
Reģ: 09.11.2014
09.11.2014 21:49 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Neviena tev ar sveci blakus nestāvēja un neskatījās, kur draugs beidza.
Šitie ir muļķīgo jautājumu topā. Neviena tev neatbildēs esi vai neesi. Nevari sagaidīt ārstu, aizej un nopērc testu.
09.11.2014 21:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vajadzētu mums izveidot negaidītas grūtniecības beztēmu kurā tiktu paskaidrots viss ap un par šo, sākot ar to kā aizsargāties, ņemot vērā ļoti lielo aizsargāšanās klāstu, kā ar papildus dot informāciju ka ir prezervatīvi bez lateksa priekš tādiem vīriešiem kam ir alerģijas + paskaidrot cik grūti ir no malas kādam pateikt vai tu esi vai neesi stāvoklī.

Ja grūtniecības tests ir negatīvs (jāveic labāk 3 reizes lai pārliecinātos ka tas tiešām rāda taisnību) un tā tas turpina rādīt arī pēc nedēļas, tad pieņemu ka MR aizkavējas no uztraukuma/stresa par to ka varētu būt stāvoklī, protams ir arī iespēja ka ir veselības problēmas.

Es saprotu ka iespējams tev ir patstāvīgs partneris, bet vai jūs abi esat pārbaudījušies ka ne vienam ne otram nav kas pieķerts ka tā mierīgi izmantojas pārtraukto? Plus vai kāds ir paziņojis tādu faktu ka sperma izdalās arī seksa laikā un ir iespējams palikt stāvoklī arī ja itkā vīrietis nav beidzis tevī?

Ko vel lai piebilst..?
09.11.2014 21:53 |

Reitings 262
Reģ: 09.11.2009
Feja123 pagaidi veel mazliet jo hcg liimenis var celties arii peec kaada laika tikkai . iesaku vnk aiziet pie ginekologa lai nav lieki sev nervi jaabojaa. var arii buut ka tev vnk cikls mainaas. man arii bija taa ka aizkaveejaas dienas 8 pat. es uztraucos taapat kaa tu, arii taisiju testu. jaw gatvojos iet pie ginekologa, vecmamma mani mierinaaja ka lai bik pagaidu, jo cikls var mainiities. nju taa arii izraadijaas. paraadijaas meeneshreizes un viss chill :)
bet tev iesaku aiziet jo ja dur veedera lejasdalhaa, tas katraa gadiijumaa naw normaali.
09.11.2014 21:56 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Ja tests negatīvs gan jau, ka neesi stāvoklī. Man pašai pagājušo mēnesi aizkavējās vairāk kā nedēļu un simptomi bija tieši tādi kā tev. Gan jau, ka stress ir pie vainas.
09.11.2014 22:04 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Neesi stavoklī.
09.11.2014 22:10 |

Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
es dmaju, ka neesi stavokli. netaisi stresu, aizej uz gulbi uz hcg un pec 4 stundam buus sms
09.11.2014 22:20 |

Reitings 239
Reģ: 31.01.2014
Ja tests negatīvs gan jau, ka neesi stāvoklī. Man pašai pagājušo mēnesi aizkavējās vairāk kā nedēļu un simptomi bija tieši tādi kā tev. Gan jau, ka stress ir pie vainas.

+
11.11.2014 13:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits