_paris
adventes vainagam nepieciešami lokani koki, kurus var salasīt pie vilcienna ja dzīvo laukos,stieples, un trushu siens kas noopērkams zoo veikalā. Var protams pamatni nopirkt depo veikalā. Pagājušo gadu sanāca drusku šķībs vainags, tapēc j esi iesācēja varbūt labāk adventes vainagu pērc depo pamatni.
pamatne izskatās šāda
vēl zaļais floristu diegs nepieciešams ar ko satīt sienu vai truša barību
Es parasti aizeju uz tirgu un pa 2 Ls iegādājos jau gatavu sapītu vainagu no sudrabegles, kas man vislabāk patīk, un tālāk es pati izdekorēju kā man patīk :)
Kokvilnas bumbas nepirkšu, vispār tie tādi nieki ir...
Adventes vainagus vienmēr esmu pirkusi tirgū - gan jau gatavus variantus, gan sagataves, ko pašai pēc tam sačinīt.
Šogad kaut kā gribas vnk kaut kādu sveču kompozīciju ar glāzēm vai burkām nevis tradicionālo vainagu.
Varbūt kāda zin, kur var nopirkt visādus šitādus krāsainus, raibus papīrus.? Jāsāk jau domāt, kādas taisīt Ziemassvētku kartiņas. http://www.pinterest.com/pin/120330621269578556/
Nu es ceru, ka Jūs sapratāt, kādus papīrus!
tā kā man ir ļoooti daudz brīvā laika, šogad maksimāli centīšos pati pagatavot dekorus. Šodien pat gribu apskatīties kādi materiāli mājās ir un pārējo piepirkt klāt. No dekoriem- noteikti adventes vainags, sveces, sveces, lampiņas. Gribu pamēģināt izgatavot eglītei dekorus. Un vispāŗ es ļoti gaidu šos svētkus, cenšos visu laiku sevi bremzēt ar dziesmām un noskaņot, pataupot to uz vēlāku laiku :D
es pagājuso gadu pati uzatisiju tās cotton balls,nekāda vaina,smuki sanāca,domāju,ko šogad varētu uztaisīt! pati par sevi brīnos,nekad rokdarbi nav patikuši,bet tagad kaut kā gribās :)
Pat adīt gribas iemācīties,lai gan zinot sevi,tas ir nereāli :D
Man ir no Ali cotton balls . Tikai maksāju par viņām toreiz 9$. Ir ļoti labas - būtībā identiskas cherry picking :) līdzi nāca arī 3 rezerves spuldzītes. Vienīgais ko piepirku klāt ir tas štrunts, lai derētu LV kontaktam.