Kur atrast pievilcīgu puisi/vīrieti, kurš parakstīsies uz seksu bez attiecībām, es gribu tā, lai viss notiek uzreiz, bez kaut kādiem randiņiem, bez tuvas iepazīšanas un vēl sazin ko. Es gribu brutālu seksu, gribu pakļauties, ļauties.
Marbell' traki. nu es nezinu mēs meitenes kad ejam vnm kāda ir skaidra nekad visas nepārdzeras. un ta uz maiņām. ;D man ar ir bijis lai kā koļītu kādu no manējām nekad nelaižu nekur ar nekādiem takšiem vienu.
Vai tur tiešām ir pieaugušie? Man gribās, lai runā/raksta uzbudinoši, kaut gramatiski pareizi, bet es saņemu šādus tekstus:
kur tev pasai labak patik mute drosi vaine kad pilna mute tiek sašpricēta...ka tad paliek ar to bildi saulit...
Man gallīgi neliekas kad tas kunelingus butu kā seksa priekšspele vai seksa detaļa...tev patik ar kondonu vai bez... liekas kad tev labak analais seks patik... tev patik vīrietim sūkat kamer noiet arī...
Meitene mīļā, labāk iegādājies sev pāris labas rotaļlietas un pacieties līdz normālam vīrietim, kuru atzīsi arī morāli. Šitādā ceļā tikai problēmas sagaidīsi.
Ir atšķirība, ir, bet tas nenozīmē, ka iekārosi absolūti nepazīstamu, dzīvu būtni, kur nu vēl atrastu kādā no tiem portāliem. Esi prātīgāka. Kaut gan, ko tad es saprotu.