Smieklīgais šī rīta atgadījums

Reitings 3
Reģ: 13.03.2014
Sveikas meitenes, Esmu jaunpienācēja.
Iedomājos padalīties ar Jums savā šī rīta smieklīgajā pieredzē (piektdienas smieklu devai) :D

Darba ballītē sanāca tuvāk iepazīties, ar kolēģi. Tad nu pēc tās ballītes, protams, visas tikšanās ir visai neveiklas. Taču vienmēr cenšos labi izskatīties, un iet Viņam garām ar paceltu degunu un smaidiņu sejā, jo jūtu, ka visai drīz pienāks diena, kad tikšu kur uzaicināta.

Tad nu šodien (Man ir alerģija no lillijām) uz darbu kolēģe atnes lillijas, un man uznāk tāaaaada šķaudīšanas lēkme, un tieši tajā mirklī ofisā ierodas Viņš.... Es papūrusi, ar pilnīgi sarkanu degunu, nošķaudījusies līdz nemaņai tieši Viņam pretī.... Tas bija tik apkaunojoši, ka vēljoprojām sēžu Savā pusdienas pārtraukumā un negribas kustēties :D
07.11.2014 12:53 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Es saprastu, ja Tu nopirstos viņa klātbūtnē, bet nošķaudīties un pēc tam sarkt un bālēt....

sanāca smiekli :D laaaabs :)
07.11.2014 15:37 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Manai kolēģei sanāca pārpratums ne visai smieklīgs gan..
Mums darbā ir tradīcija dzimšanas dienās mesties naudu dāvanai, parasti summa visiem vienāda. Vienu reizi sanāca, ka to naudu bija jāmet vairāk, un kolēģe rakstija skaipā otrai kolēģei, kapēc ir tik daudz jāmetās tai personai, ar ko viņa tik īpaša.. uuun kkā tā saspiedās, ka aizsūtijās nevis viņai, bet tai personai, kurai pērk to dāvanu.
Tizli... lai neteiktu vairāk..
07.11.2014 15:41 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Nekad neesmu sapratis, kāpēc Jūs meitenes uztraucaties par tādiem niekiem. Paies laiks un ja sāksiet tikties u.c., tāpat gadīsies ieraudzīt visādus brīnumus.

Vai ne?
07.11.2014 15:42 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Parasta nošķaudīšanās nav salîdzināma ar alerģiskajām šķavām!
Man bijušajai kolēģei arî bija šāda veida alerģija, vienmēr ar pandas actiņām un sarkanu degunu sēdēja pavasaros! Bija, bija smieklīgi :D
07.11.2014 15:46 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
tu tiešām domā ka čalim nav vienalga par to ka tu noškaudījies? HAHHAHA GADA JOKS .TU NOŠKAUDĪJIES. HAHAHHAHA. UN ČALIS REDZĒJA. OUUU MAAI GAAAAAAAAAAAAAAAAD.
07.11.2014 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits