Teikt visu,ko domā

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Tas ir stāsts par mani un manu draudzeni vai jau "draudzeni".
Pēdējā laikā uzzinu viņas attieksmi pret daudzām lietām,par kurām īsti nejautāju. Kādu laiku atpakaļ viņa izteicās par to,ko domā par mani kā par māti,tagad es dabūju dzirdēt viņas domas par kāzām,lai gan es neprasīju viņas domas. Lai būtu skaidrāk, runāšu ar piemēriem. Viņa saka,ka cer, ka laulības nebūs laukos tajā un tajā baznīcā?! Es saku,ka būs gan. Prasa,kapēc ne Rīgā, kapēc svinības ne Rīgā, laukos ir pāķu stils utt. Tur nav ko darīt. Es paliku uz pauzes.. Es uzprasīju,vai viņa nerīkojas pašlaik ļoti nesmuki,ņemot vērā,ka pati grib apkārt visu pozitīvo un tagad man jādomā,ka viens ciemiņš kāzu dienā par visu raus degunu. Vinai ir nepatika pret mana drauga māti un skaidrs ,ka kāzās viņa būs, kas draudzenei ļoti nepatīk.
Mans mērs bija pilns. Pateicu,ja reiz viņa dzīvo pēc principa "kas galvā, tad uz mēles", tad es arī neklusēšu un arī izteicos.Pateicu to,ko nekad neteicu,jo uzskatu,ka tā ir lietas,ko nevar teikt. Finālā viņa pateica,ka toreiz,kad bija tajā baznīcā, nosolījās tur nekad neatgriezties. (apakšā ir stāsts par kristībām,kur arī viņai bija saskarsme ar mana drauga māti). Uzprasīju,ko tad tas nozīmē?! Vai nebrauks uz kāzām vai kā.Teica,ka vēl ir laiks,viņa nevar sniegt atbildi.
Ko gribu no jums? Gribu dzirdēt,vai jūs sakat visu visu ko domājat draudzenēm par jeb ko: par jauno kleitu, par draugu, par uzvedību?
06.11.2014 20:15 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
the _one, piedod, bet šķiet, ka tava draudzene ir iekšēji..hm, kā lai saka-prasts cilvēks.
Jo kaut ko šādu un šādā izteiksmē iejūtīgi, labsirdīgi cilvēki apriori nesaka!
Vienīgi, iespējams, viņa pati kā sieviete ir dziļi neapmierināta ar savu dzīvi (varbūt salīdzina ar Tavu-tīri faktu, ka Tev ir attiecības/bērns/ģimenes dzīve), viņai tas ir iekšeji sāpīgi, jo ta visa nav, tāpēc uz āru nāk šāda kritika/neapmierinātība..kā aizsardzība! nu šajā gadījumā, tad tīri cilvēcīgi žēl cilvēka.
Bet, protams, tas neattaisno viņas runāšanu!
06.11.2014 20:41 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Piebildīšu,ka viņa ir mana bērna krustmāte.

Manam bralim krustmate oficiali ir cita sieviete, kuru vins nav redzejis 20 gadus, neoficiali vinjsh uzskata manu krustmati par savu, taa kaa tas nav tas raditajs.

Es noteikti shadu cilveku no savas dzives izsvitrotu.
06.11.2014 20:42 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Piekritu Jackie, ka vina ir nelaimiga ar nesakartotu dzivi, tapec , redzot, ka Tev viss iet uz prieksu, grib iedzelt, lai sapinatu.
Es nemeginatu baigo kontaktu uzturet, skatitos, kas notiek un tad ari lemtu, vai vinu aicinat.
06.11.2014 20:45 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
the_one, tad Tev laikam ieteiktu vadīties pēc savām sajūtām. Jo nu Tevis aprakstītais mums katrai personīgi ļauj izarīt secinajumus, bet tās ir Tavs attiecības un Tava draudzene. 22 gadi ir ilgs laiks, bet vai šitik riebīgi teksti ir jāpacieš? Manuprāt, tajos nojaušams ne ta naids, ne ta tāda dusma iekšēja..
06.11.2014 20:45 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es tiešām nevarētu iedomāties šādu cilvēku savās kāzās. Pieklājīgi pateiktu, ka nevēlos viņu apgrūtināt ar tādu pasākuma apmeklēšanu, kas viņai sagādās nepatīkamus mirkļus un viss.

P.S. Arī man ar bērna krustmāti attiecības ir sabojājušās. Nu, neko - viņa uztur attiecības ar manu meitu un es vienkārši nerunāju neko, kas nav parastas pieklājības frāzes, kad viņa ciemojas.
06.11.2014 20:46 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Vot tāpēc es vispār nezinu, vai gribētu lielas kāzas! Jo kādam vienmēr taču kaut kas nepatiks! Labi zinu, ka mana ģimene nebaidās sava viedokļa, tāpēc saprotu, ka man vajadzētu iet daudzkam cauri, lai vispār apprecētos. Man jau ir pāris konkrētu ideju, kādas es gribētu savas kāzas (un vēl jo vairāk- kādas negribētu), tāpēc domājot par tālu nākotni, māc šaubas- precēties vispār vai tikai sarakstīties divatā.
06.11.2014 20:49 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
vai jūs sakat visu visu ko domājat draudzenēm par jeb ko: par jauno kleitu, par draugu, par uzvedību?

Tā kā svarīgi ir nevis KO pasaka, bet KĀ pasaka, tad jā- saku, ko domāju, tikai piedomāju pie tā, lai tas neaizskar.
06.11.2014 20:50 |

Reitings 8407
Es parasti saku, ko domāju un tad brīžiem domāju, ka to labāk nevajadzēja teikt. Parasti māsa saka, lai labāk paturu pie sevis, bet es tā nevaru, labāk acīs pasaku, nevis aiz muguras aprunāju. Bet tāda es esmu bijusi vienmēr. No draudzenēm arī labāk gribu dzirdēt taisnību, vienalga kādu.

Ja pēkšņi cilvēks tāds paliek, tad domātu, ka kaut kas nav labi. Te tiešām jādomā vai viņai neskauž, ka tev dzīve attīstās un visādi svarīgi notikumi notiek. Kādu laiku distancētos un varbūt pat tiešām uz kāzām neaicinātu, ja kāzas drīz, ja ne tik drīz, tad kādu laiku nekontaktētos ar cerību, ka attiecības pēc laika klusēšanas būs vecās.
06.11.2014 20:52 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
et šī savu domu izteikšana ir nākusi hmmm nu gada laikā laikam.

Jebšu, kad "parādijās" bērns. Nu ja.. meitenei arī sagribējās - draugs, drīz jau vīrs, ģimene.. kristībās "balagāns" = daudz radu.. Piekrītu Story par vistīrāko skaudību. Pārtrauktu kontaktu ar šo cilvēku, jo ticu skaudīgām acīm.
06.11.2014 20:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vecaas draudziibas vaardaa ,es aicinaatu so draudzeni uz kaazaam,bet vina "aizies no juusu dziives" dabiigi"-iipasi ,ja nepatiik tavam viiram!
06.11.2014 20:57 |

Reitings 8272
Medzu varbut dazreiz izteikt viedokli draudzenem, ja man to neprasa. Vairak gan taa ir situacijas, kad kkas skiet pilnigs apsurds. Tad censos ta netiesi izteikt savas domas vai likt cilvekam aizdomaties. Svava dzive degunu bazt nelauju. Ja kds grib draudzigi mani kritizet, lai dara to aiz durvim. Ja man jauta viedokli, to ari pasaku, ja tads ir radies. Bet censos to neuzspiest. Bet autores situacija ia darija vinas draudzene, manuprat, neesmu darijusi. Un, laikam, sliektos izbeigt draudzibu. Nu vismaz attalinatos no sadas draudzenee. Manuprat, vina tapat tevi aiz muguras apruna. Bet, ja, ari es esmu ieraudzijusi kadas it ka draudzenes patieso seju, kura man sataisija beigas taaadas problemas, ka maz neliekas.
06.11.2014 20:58 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Jebšu, kad "parādijās" bērns.

Jaa, Gita, tieshi to nodomaaju.... Sievieteem visaam mums gribaas gimeni, radus, bernus.... Un ja nav, tad nu....
06.11.2014 20:59 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nedomāju, ka draudzenei skauž, viņa, varbūt, tiešām konstatē faktu, ka kristības bija balagāns un Tu cepies, ka tev to pasaka tieši acīs. Un jā, tikai tagad pamanīji "draudzenes" īsto dabu? Kaut kā 22 gadus esi bijusi akla, jo viņa neuzskata tevi par draudzeni.
06.11.2014 20:59 |

Reitings 325
Reģ: 27.10.2014
the_one Pirmkārt man ir žēl, ka Tev ir sanākusi šāda situācija, ar saucamo " draudzeni"! :(
Nav apskaužam situācija :(
Otrkārt, es arī ieteiktu pātrauc ar to personu da jebkādus kontaktus, kā jau visi zin, : "PATIESU draugu var iepazīt tikai nelaimē"
Ticu, ka Tev taču noteikti ir daudz labākas, draudzenes u.t.t.! Skaudībai robežu nav!!! :(

the_one Galvenais TURIES! ;)
06.11.2014 21:00 |

Reitings 3652
Mācītājs iedeva "mājasdarbu"-paskatieties,kā izmainās jūsu dzīve no šī brīža. Man būs ko teikt.

Emanuelle, Tev taisnība.Ja ne krustbērna dzimšanas dienā grib piedalities dēļ drauga mammas,tad ko tur... nē,nu manis pēc lai izkaujās kaut vai,bet ir pasākumi,kur IR jābūt. Redz, Pārslai tomēr protās krustmātei meitai. Tā tāda draudzība pa kaktiem,kā ar mīļāko jāslapstās,jo oficiāli nekur negrib parādīties.
06.11.2014 21:03 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Visu kas notiek draudzenes attiecībās, guļamistabā un bērna audzināšanā nejaucos arī ja mans viedoklis tiek prasīts.
06.11.2014 21:08 |

Reitings 3652
o,Bante, es jau tevi gaidīju. Es jau rakstīju,ka man negribētos tam ticēt,ka skauž.
Es arī nesmuki izdarījos,jo izteicos par lietām,par ko klusēju. Es ceru,ka viņa aizdomāsies.
06.11.2014 21:08 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Manuprāt, draudzene rīkojas ļoti netaktiski. Piekrītu domai, ka tā ir skaudība. Bet tā kā viņa ir krustmāte Tavam bērnam, ieteiktu strauji kontaktus nepārtraukt un uz kāzām ielūgt, bet ikdienas komunikācijā ieturēt pauzi, distanci. Varbūt šī satiks savu Mr Big, dabūs beibiku, rīkos pati savas vēl "pāķiskākas" kāzas un sapratīs, kāda dura viņa ir bijusi :)
Bet ja viss turpinās uz slikto pusi, tad nu jā- otram bērnam par krustvecākiem ņem kādu no radiem, tomēr iespējamie putni galvā vieglāk paredzami. :)

Es pati neizsakos par draudzeņu bērnu audzināšanas metodēm, VIŅU kāzām, radiem (tu jau tos neizvēlies). Par vīriešiem mēdzam izteikties, bet nu no pieredzes- jo vairāk saki, jo ilgāk iespītējas un sliktais beigu sākums tikai attālinās no tās teikšanas :D
06.11.2014 21:09 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Forši, ka ejat baznīcas kursos, domāju, ka mācītājs spēs situāciju nokomentēt daudz labāk par jebkuru no cosmo dāmām :)
06.11.2014 21:11 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Neizlasīju visus komentārus,bet man arī bija tāda "draudzene",kurai vienmēr par visu bija savs negatīvais viedoklis. Po žizņi bija ar visu neapmierināta. Pat pēc n mēnešu nesatikšanās,viņai pirmais jautājums bija "fuj,kas tev tas par stulbu īsziņas signālu?". Īsziņa atnāca ar parastu pī. Un arī,kad paliku stāvoklī,pirmais,ko teica- vai nav par agru?! Psc. Lieki teikt,ka vairs draudzenes neesam un labi,ka tā. Jo viņas negatīvo viedokli vajadzēja klausīties vietā un nevietā. Ļoti grūti ir atrasties blakus cilvēkam,kura parastais stāvoklis ir būt neapmierinātam.
06.11.2014 21:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits