Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nogurums.

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!

Vēlējos vērsties pēc padoma. Mani ir piemeklējis patiešām nežēlīgs nogurums, ļoti augstākā pakāpē nekā citu gadu parastais rudens panīkums. No rīta vēl viss ir kārtībā (ceļos ap 5.50), bet, kad atnāku mājās no darba ap 19.00, spēka vairs nav pilnīgi nekam. Tas pat nav slinkums, gribas viskaut ko padarīt, bet varu vienkārši aizmigt apsēžoties krēslā (lai gan visu mūžu esmu bijusi "pūce"). Sportoju maz, ēdu normāli, dzeru vitamīnus, ir dikti zems asinsspiediens (bet tāds tas bijis vienmēr).

Vai ir vērts iet pie ģimenes ārsta pēc padoma? Ne pārāk sen veiktas asinsanalīzes uzrāda, ka viss normā.
Vai kādai no Jums tā ir bijis? Kā tikāt galā ar to?

Paldies! Un jauku Jums šo rītu! :)
05.11.2014 07:45 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nu es arī esmu pēc dabas pūce, un ja man jāceļas ap sešiem es vispār visu dienu esmu nelietojama un to vien tik domāju kur un kā pagulēt... Esmu vecajā darbā uz peles palikņa gulējusi :( BET man problēma bija tur, ka negāju laicīgi gulēt.. esmu nakts cilvēks... lai gan pa dienu staigāju kā zombijs, aizmigt laicīgi tāpat nesanāca....

Pašlaik esmu totāli pārlaimīga, pat tad ja man jāceļas agri, pa dienu varu atļauties pagulēt ja to vēlos, tā ir priekšrocība darbam no mājām... Es jūtu, ka līdz ar to esmu kļuvusi arī labsirdīgāka :D Neniķojos...

Ziemas periodā gluži no mājām strādāt nevarēšu, teorētiski uz dažiem mēnešiem jāatrod kāds darbs, BET man jau ir paranoja par to, ka būs jāceļas un kaut kur jābrauc :(
05.11.2014 08:07 |

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Up! Varbūt ir kādi padomi un ieteikumi. :)

Hmm... varbūt mans hroniskais nogurums beigtos, ja man piespiedu kārtā nebūtu tik agri jāceļas un jādzīvo pretēji savam bioloģiskajam ritmam, taču diemžēl darbs šādu variantu nepieļauj :(
05.11.2014 11:33 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
paceļu
05.11.2014 14:25 |

Reitings 65
Reģ: 30.07.2014
man tā bija pagājušā gadā. Ir vēsture ar zemu asinspiedienu un mazasinību. pie ārsta negāju. uz savu galvu sāku dzert spirulīnu, kļuva labāk. un manuprāt, tas, ka nesporto arī nāk par sliktu.
Kaut 15 min paskriet/pastaigāt svaigā gaisā, vai peldēt, vai aerobiku... nu kaut ko kas liek sapurināties organismam :)
ja tas nelīdz, labāk tomēr pie ārsta.
05.11.2014 14:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits