gāju šodien mājās no skolas, eju un skatos, ka pie vienas dzīvokļu mājas ārdurvīm ārā stāv ratiņi, kur iekšā atrodas zīdainis un kliedz/raud, laukā labi ja +7 grādi
tā ka man tas likās aizdomīgi, tad nopētīju apkārtni un nekur neredzēju šī zīdaiņa ne mammu ne tēti
nu Latvijā jau pohuj, bet ārzemēs par šādu bezatbildību bāriņtiesa bērnu vecākiem atņemtu
Un Tu tos ratus tā arī atstāji?? Šajā aukstumā, brēcošu bērnu vienu, bez vecākiem, ratos? Tu vismaz apskatījies vai viņam ir kāda sedziņa vai kas? Lose, nopietni.
Mana mamma mani maziņu arī ielika ratiņos un izstūma sētā gulēt diendusu, ja negāja nekur staigāt ar mani svaigā gaisā.
Noteikti vecāki vienkārši nebija pietiekami vērīgi un nepamanīja, ka bērns jau ir izgulējies un sācis raudāt.
Protams, ja tas bija pie kāda daudzdzīvokļu nama, tad ir tā mazliet dīvaini, jo man noteikti savu bērnu (īpaši Rīgā) būtu bail atstāt bez uzraudzības pagulēt ārā diendusu.
Ratos ir siltāk nekā ārā un gan jau vecāki tur pat bija , iespējams iegāja maisus aiznest līdz liftam vai durvis atstutēt ,lai var ar ratiem tikt iekšā .