Sveikas meitenes!
Esmu pilnīgi izsmelta, vairs nav ideju!
Apmēram mēnesi nomocījos ar bronhītu, kuram bonusā piemetās vēl drausmīgā herpe (ļoti sliktā vietā). Šos abus kaut cik uzveicu, ja neskaita to, ka man vēl aizvien ir minimāls klepus. Kad uz oktobra beigām (pēc antibiotiku kursa un neskaitāmiem sīrupiem) sāku jau justies labāk, klāt jauna kaite - tāda sajūta, ka velk uz deguna blakusdobuma iekaisumu (tāda spiedīga sajūta vaigos un acis nedaudz sāp). Tā kā jau ar šo briesmonīgo iekaisumu cīnījos tieši pirms gada (ar ļoti stiprām antibiotikām), nevēlos to atkal. Skaloju degunu ar humer, pilinu degunā eikalipta eļļu, dzeru vēl kādus homeopātiskos pilienus, kurus izrakstīja ārsts pagājušogad, kad cīnījos ar šo pašu. Mēģinu arī visu dabisko - rutku ar medu, ingvera-citronu dzērienu, dzert daudz tējas, ēdu daudz kivi C vitamīnam. Nu nekādi nevaru tikt pilnībā atpakaļ pie labsajūtas. Analīzes ar saka ka CRO paaugstināts - tātad iekaisums.
Baigais gruzons nāk virsū - tik daudz darāmā - prakse studijas, biju nopirkusi arī aerobikas abonomentu un šajā sezonā uz aerobiku esmu bijusi tikai 1 reizi :( Tā gribējās sportot, bet nekā nesanāk.
No jums gaidu visus iespējamos ieteikumus imunitātes uzlabošanai.