Labvakar!!
Šodien beidzot, beidzot saņēmos dārza sakopšanai ziemai.. Trīs stundas grābu lapas, pēc tam noplīsu dīvānā uz vēl trīs stundām :D tagad jāpagatavo kas uzkožams un jāgaida Sound Poets koncerts :)
Eu, man ir beztēmas jautājums.
Tā reklāma kura Džordž Klūnijs piemin Latviju ir reali filmēta tā, vai vienkārši DNB banka ir samontējusi, ka viņš vienkārši saka Latvija? :D
Labs vakars. Man jau kāda piektā diena pēc kārtas, kad dzeru viena. Jūtos kā nežēlīga alkoholiķe. :(
Tas pat īsti nepalīdz, bet gan vēl vairāk pastiprina manu vientulību. Man jau rokas nolaidušās tik zemu, ka zemāk vairs nevar.
Es atkal darbā.. Nekā jauna no manas puses.. Vēl daudz darba un šokolādes.. Mani kaut kā neskumdina, ka draugs nav pie sāniem šobrīd.. Varbūt tāpēc, ka es esmu darbā.. Ja šīs divas dienas būtu brīvas, tad gan būtu skumīgi.. Tā kā mums abiem labi sakrita "grafiki".. :)
Taalaak pat nelasiiju.... Nožēloajami... Tu esi "ideaalaakaa" maate savam beernam, ja vien neesi neatkosts trollis. Žel tava bērna....iista vai izdomaata.
Offtopic - jūtos baigi lepna mamma. Man izdevās bērnu novannot un saģērbt bez asarām un bļaušanas!!! Esmu tiik happy.
Un otrs vakara prieciņš - drīz tapšu sakopta mamma. :D