klausos https://www.youtube.com/watch?v=TOKd7fxIJjA&list=LL-YHdvzOCDC9Rzz8pX2WV-w&index=3
un rakstu MD lai gan domās par weekendu :D
šodien tāda mājās tusēšanas diena jo gulēts 4h un uz treniņu labāk nedoties...negribu sevi samocīt!
Dzeru piparmētru tēju un papildinu Ziemassvētku dāvanu idejas saviem mīļajiem (l) Kā arī čekoju, kuru fotostudiju lai izvēlas ģimenes fotosesijai. Varbūt varat ieteikt kādu foršu fotogrāfu, kurš strādā arī studijā? :)
Šovakar esmu apzinīguma kalngals - nav mazās piektdienas, dzeru tēju un gaidu Ugunsgrēku. :D Gan jau, ka piektdiena būs lielā piektdiena ar izlaidīgāku dzīvesveidu. :D
Plus visu dienu esmu pa majam, iznjemot, ka biju pie shuveejas un - maja jau vakar iztirita, trauki nomazgati, velja sagludinaata, nav, nu nav ko darit! :D
Ko jus darat brizos, kad vienkarsi nav ko dariit :D
Šovakar plānu nekādu, skatīšos tv, lasīšu grāmatu un atpūtīšos. Pēdējā laikā esmu ļoti nomākta un liekas, ka veiksme nekad nebūs ar mani. :( Šādos mirkļos es saprotu, cik ļoti trūkst kāda cilvēka, kam uz pleca paraudāt, bet nu neko.
Šodien visu dienu galva sāp, tāpēc es iespējams esmu tāda nejauka pret dažiem. :D
Tagad plānojam aiziet līdz veikalam, sapirkt gardumus un kādu šampīti, rīt mums 5 gadi paliek, jānosvin (l)