Ir vai nav simpātijas?

Reitings 30
Reģ: 17.02.2014
Sveikas! Nesaprotu vai patīku puisim, vai tomēr nepatīku! :D
Mācāmies vienā klasē. Nav attiecības tik tuvas, jo viņš ir jauniņais. Zinam viens otru mazliet. Viņam ir draudzene, man draugs. Bet šis klases biedrs piesaista. Pat nevaru pateikt īsti ar ko ne ar izskatu, ne ar ko citu. Vienkārši pievelk un viss! Bieži vien viņš vēro mani un tad mūsu skatieni vienkārši satiekas. Tas var būt uz īsu brīdi, var uz ilgāku laiku. Sasmaidamies. Reizēm viņš pasauc kopā uzpīpēt (mācos 12 un man ir 18) , runājamies, pasmejamies. Sanāca situācija, ka sākām sarakstīties caur sms. Viņš rakstīja, ka priecājas, ka man viņš nebesī, lai gan nebiju devusi tādu iemeslu, lai viņš tā padomātu. Rakstīja katru vakaru. Pienāca ballīte klases kur bieži bijām viens otram blakus. Bet nekas nenotika. Uz ballītes beigām sanāca, ka gulējām dīvānā blakus, zem segas. Bija smieklīgi. Kad biju prom viņš uzrakstīja. Nākamajā dienā atkal bija rakstīja. Tagad nebija nekādu ziņu devis. Uzrakstīju pirmā. Rakstīja, ka ir saguris. Domāju tāpēc nebija rakstījis... bet par visu spriežot nesaprotu.. ir kādas simpātijas pret mani? :D Kā jums šķiet?
27.10.2014 22:53 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Nesaprotu, kāpēc jābrūk meitenei virsū. It kā pašas nebūtu bijušas 18 gadus jaunas, ko līdzīgu piedzīvojušas.
Bet, jā, kā jau te minēja- tikai lūdzu nesaceries par daudz, jo šādi puiši nepiekā laba nenoved. Arī man bija tāds gadījums, kad bija neskaitāmas sms, pāris tikšanās, saldi vārdi, brīnišķīgas dāvanas, bet ko līdz sasniedza savu mērķi- tā viss. No šī gadījuma esmu ļoti mācījusies un uz šādiem jēliem, novazātiem tekstiem un darbībām domāju, ka vairs neuzķeršos. Salauza maita man sirdi, bet paldies viņam, jo tikai viņa dēļ es kļuvu stiprāka un pašpārliecinātākā. Tā kā domāju, ka katrai no mums vajag iziet cauri kaut kam par ko šaubāmies, jo var paveikties, bet, ja ne, tad pieredze gan būs milzīga.
27.10.2014 23:26 |

Reitings 148
Reģ: 14.08.2014
Nu es nezinu, man personīgi ticamību nosita ja ne tas, ka teksts pats par sevi neliekas 18 gv cilvēka rakstīta, tad noteikti tas, ka bija jātaisnojas par to, ka, redz, viņai ir 18, viņa ir liela un var iet pīpēt. :D
27.10.2014 23:31 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ja viņa nebūtu uzrakstījusi, ka viņai ir 18, šeit būtu pilns ar pamācoša rakstura informāciju. Un tā kā daļu meitenes šeit neinteresē ko kāds raksta, tad diskusija izplūstu padsmit lapās ar vienu un to pašu uz riņķi. :D
27.10.2014 23:59 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014

Alex
Tev jau laikam būtu jāsaprot, ka šis čalis no tevis grib ko vairāk nekā vienkāršu draudzīgu, skaties, ka pēctam nav jāraud salvetēs.
27.10.2014 23:17 | nosūdzēt | saite

Tu pati uz savu diskusiju atbildi?

Ejiet, rakstiet romānus, nevis sēžiet te bezjēgā fantazējot visādus notikumus. Tiešām neapnīk trołłot katru dienu, pa 10 reizēm.
28.10.2014 07:29 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Oi, atvainojos, samulsināja tas, ka abiem profiliem mašīnas bildes :D

Bet vispār, interesanti, ka autore itkā meitene, bet profila bildē mašīna.
28.10.2014 07:31 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Vispār te baigi var 'iekrist'.
28.10.2014 07:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)