wow irstoshi kauli :D vai Jaukums lūdzu varētu paskaidrot sīkāk par kādu uzturvielu trūkumu varētu būt runa? body fat samazināshanās tad būtu tā pati kaulu irshana? :D starp citu ar kalciju man viss ir kārtībā,ko uzrādīja nesen veiktās asins analīzes, ja kalcijs ir tas ko tu domā.!??
Lasu - jā tās piezīmes varbūt ir par daudz, bet ir cilvēki kas to skatās pirmo reizi un tas ir viņu galvenais iemesls nesekot tādai ēdienkartei - Jaukums ir piemērs, cik atsaldētas var būt zināsanas par nutrition, līdz ar to tādu neaptēsto dēļ diemžēl ir regulari jāpiemin ka ar blood test rezulātiem viss ir kārtībā. runajot par produktiem - kas tiesi Latvijā ir dārgs lai to nedaritu? es pati nedzīvoju Latvijā bet kad tur esmu turpinu tādā pasā garā.. manā skatījumā whole foods ir vislētākie produkti - rīsi, banāni, tomāti, makaroni, kartupeļi, sēnes, āboli, salāti, mandarīni utt. kas toties ir dārgs ir visas tizlās piedevas un sakoncentrētie dzīvnieku tauki+kalorijas: gaļa, desas, biezpiens, margarīns, siers, krējums, jogurts, kafija, cepumi, majonēze, zivis, jūras veltes utt. plus vēl atkrīt izmaksas par alkoholu un cigaretēm (ja tādi tiek lietoti), kas vienkārsi ir nereāls ietaupījums. es ieprieks biju veģetāriete, man tas izmaksāja trīs reiz dārgāk kā būt vegānam ( par cik es to daru veselības dēļ un ētiskais aspekts ir tikai otrais).