Piedotu?

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 21.09.2010
Labvakar, meitenes, lūdzu jūsu palīdzību sāpīgā jautājumā.
Esmu kopā ar puisi jau gadu. Esam patiešām laimīgi, ir kopīgi plāni un sadzīve. Aizvakar atpūtāmies, puisis galīgi sadzērās, sāka stulbi uzvesties un es, protams, sadusmojos. Sāku dusmoties un, tā kā pasākumā bija ļoti daudzi mūsu draugi, es teicu- ka iešu atpūsties ar citiem cilvekiem, lai viņš dzer tālāk ar saviem draugiem, jo vairs nevarēju izturēt to, kā viņš sadzēries. Viņš atteicās braukt mājās, jo bija atbraucis sen nesatikts draugs un arī es negribēju braukt bez viņa.
Viss beidzās ar to, ka viņs bija tā piedzēries (vēma, nestāvēja kājās, pasūtīja bezjēdzīgi daudz šotu sev un citiem), ka sāka uzbāzties un bučot blakus sēdošu pazīstamu meiteni zāles vidū. Kaut kas tāds notika pirmoreiz, taču manī iekšā kas saplīsa, sajutos ļoti pievilta, pazemota, aizvainota. Tagad jau divas dienas viņu ignorēju, neceļu telefonu un neatbildu uz sms, kurās viņš raksta, ka mani mīlot visvairāk par visu uz pasaules, ir jebko gatavs darīt un mainīt, lai es viņu nepametot. Arī mūsu kopīgie draugi saka, ka viņs esot ļoti bēdīga stāvoklī. Es ļoti viņu mīlu un zinu, ka viņs mani arī, tomēr nevaru pārkāpt pāri savai pašcieņai, lai piedotu, tomēr nevaru arī bez viņa :(
Mans jautājums jums- Jūs piedotu? Ja piedotu, pie kādiem nosacījumiem?
26.10.2014 19:46 |

Reitings 535
Reģ: 28.12.2012
Manuprāt, ja cilvēks jūtas laimīgs un harmonisks, viņš nedzer līdz kliņķim!

Realitātē, kad čaļi sadzer ar draugiem, viņi citreiz nezina mēru, glāzīte pēc glāzītes, un tur nav nekāda sakara ar laimes vai harmonijas trūkumu. Kam negadās, ballītēs ar draugiem iedzerot, piedzerties kā lopam, gan jau pašām arī gadījies.
26.10.2014 23:37 |

Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Iespēju jau varētu dot vēl vienu! Bet ja vēlreiz kaut kas, tad viss! Un ne savādāk.
26.10.2014 23:38 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Zinot sevi es nevaretu piedot. 1.kart ik pa laikam sanaktu parmest, 2.kart nekad nevaretu sim cilvekam uzticeties un lidz ar to raditos taa pat daudz problemas attiecibas.
27.10.2014 01:19 |

Reitings 60
Reģ: 06.10.2014
Palasot komentārus top skaidrs, kādēļ tik daudzas meitenes ir brīvas.
27.10.2014 01:43 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
nepiedod !
es piedevu reiz puisim, kas "krāpa" mani virtuāli (erotiski sarakstoties ar pazīstamu meiteni).. ar laiku tas viss turpinājaas.
nu i nahuj labāķ nevajag iepīties dziļāk :)
27.10.2014 01:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es nepiedotu un ne jau tāpēc, ka kaut ko mēģināja pālī izdarīt, bet gan tāpēc, ka piemaucās līdz tādai cūkas stadijai, ka padarīja par muļķi sevi, tevi un arī tos, kas bija ar jums, vemstīdamies, neadekvāti uzvedoties un vispār murgojot komas stāvoklī, ņemot vērā, ka jau laicīgi viņu brīdināji. Tas jau izskatās, ka te cilvēkam kaut kad nākotnē var uzplaukt pilnā plaukumā alko atkarība, ja vien jau nav uzplaukusi, jo gan jau viņš arī šobrīd lāpās un slīcina savu bēdu pudelē, un ar to nu nevajadzētu sadzīvot...
27.10.2014 01:58 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
butvainebut Būs labi. Ganjau viņš atradīs citu.
27.10.2014 02:17 |

Reitings 231
Reģ: 29.01.2009
Es piedotu. Jāmācās piedot. Cilvēki mēdz arī apdirsties, es atvainojos dzērumā un ne to vien darīt. Nopietni? Tu gribi pamest puisi, ko mīli tādēļ, ka viņš pilnīgā bezfilmā bučojis kaut kādu meiteni? Ja Tu saki, ka bija tik piedzēries, tikpat labi varēja sajaukt ar kādu čali, gumijas lelli vai vēl ko.
27.10.2014 03:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nepiedotu un ne jau tāpēc, ka kaut ko mēģināja pālī izdarīt, bet gan tāpēc, ka piemaucās līdz tādai cūkas stadijai, ka padarīja par muļķi sevi, tevi un arī tos, kas bija ar jums, vemstīdamies, neadekvāti uzvedoties un vispār murgojot komas stāvoklī, ņemot vērā, ka jau laicīgi viņu brīdināji. Tas jau izskatās, ka te cilvēkam kaut kad nākotnē var uzplaukt pilnā plaukumā alko atkarība, ja vien jau nav uzplaukusi, jo gan jau viņš arī šobrīd lāpās un slīcina savu bēdu pudelē, un ar to nu nevajadzētu sadzīvot...

Skarbi,bet tik patiesi!
Armand-es vienmer izlasu tavus ierakstus-taadi interesanti!:D
27.10.2014 03:26 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Es kādu laiku padirsinātu ja pret mani tā izdarītu...pavisam noteikti savā pālī līda viņai virsū jo varbūt jauca ar tevi.

Alkāniem mūždien aizkrīt ciet , ja viņš ar viņu nosūcās tad var domāt piedot vai nē.

Jums īss attiecību termiņš viņš vēl nav sajutis tavu stingro vārdu , vai grožus.

Dod iespēju pateikt kas viņam par to sakāms.

Nu un runājot vispār..palasot diskusiju...neticās ka visas kuras liek te pamest - ja pašām kautkas līdzīgs vai nūū kautkas uz to pusi gadīyos , ka uz karstām pēdām pamestu savus večus.

Var spriest visādi līdz tas nenotiek ar tevi...
27.10.2014 07:26 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nepiedotu, jo šāda uzvedība liecina, ka cilvēkam ir nopietnas problēmas ar alkoholu. Un pavisam noteikti viņš kādā no dzeršanas reizēm piekrāps pa īstam.
27.10.2014 10:32 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ja tā ir pirmā tāda reize, tad piedotu un noteiktu pārbaudes laiku, tad redzētu kā būs un rīkotos atkarībā no situācijas ;) bet viņām būtu jānopelna piedošana, nevis jāuztver tā kā pašsaprotama lieta.
27.10.2014 10:42 |

10 gadi
Reitings 104
Paldies, meitenes. Esmu nolēmusi pamēģināt vēlreiz, tomēr puisis vnm ir ļoti labi izturējies un mani ļoti mīl. Šobrīd saka, ka alkoholu pat tuvuma negrib redzēt un ir gatavs darīt visu, lai mes atkal būtu laimīgi. Vēl vairāk, es uzskatu, ka man ir pienākums, jo pasā attiecību sākumā pati dazkārt biju izprovocējusi viņam ne visai patikamas sajūtas. Es piedošu ar liku, ja tiešām ievēros to, ko solījies un spēšu kaut nedaudz atbrīvoties no pretīgajām atmiņām.
27.10.2014 10:58 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Nepiedotu. Vīrietis, kurš nav spējīgs saprast savu mēru un kuram ir šādas problēmas ar alkoholu, nav vīrietis, ar kuru es vēlos saistīt savu dzīvi.
Taču, lēmums jāpieņem tev pašai, jo nevienai no cosmo ar to cilvēku nevajadzēs būt kopā.

Kam negadās, ballītēs ar draugiem iedzerot, piedzerties kā lopam, gan jau pašām arī gadījies.

Negadās tiem, kas zin savu mēru. Un ikviens normāls vīrietis(un arī sieviete) zin savu mēru un ja nespēj turēt, tad vienkārši nedzer vai dzer ļoti maz. Nevis pārdzer jēgu un tad vemj kur pagadās, nokārto dabiskās vajadzības kur pagadās un dara visas citas lietas, kas pārējiem, ieskaitot draudzeni liek justies apkaunotiem. Tas ir nožēlojami. Ir reizes, kad man ir žēl to meiteņu, kuras tad staigā un vāc pa grāvjiem vai pievemtiem kaktiem savus lopā esošos ''vīriešus''. Bet tad žēlums pāriet - acīmredzot, viņām patīk to darīt un tas apmierina, ja jau ir ar tādiem cilvēkiem kopā.
Un nē - man tā nav gadījies. Piedzerties kā lopam nav manu interešu sarakstā.
27.10.2014 10:59 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nepiedotu, šāda lopiska uzvešanās man nav pieņemama.

Poļina nerunā, lūdzu vispār. No krāpējas mutes šādi ieteikumi skan komiski. :D
27.10.2014 11:06 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Nekādā ziņā nepiedotu.. neesmu no tiem cilvēkiem.. nemāku piedot un aizmirst tādas lietas... kaut nosit mani - bet hell no... dzērums nav attaisnojums....
27.10.2014 11:09 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Autore - tikai pēc tam neveido kārtējo žēlabaino diskusiju, ka tevi nokrāpa un atkal publiski kādai citai seksīgai dūdiņai locīja iekšā mutē savu mēli. Jēziņ. :D
27.10.2014 11:14 |

10 gadi
Reitings 104
Artemzija- ja būs tāda otrā reize, visnaz nevarēšu vainot sevi, ka nepamēģināju un nedevu otru iespēja. Otrā reize arī noteikti nebūs tik sāpīga- ekspektācijas pret otru mazākas.
27.10.2014 11:18 |

10 gadi
Reitings 104
Iespēju*
27.10.2014 11:19 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Mans jautājums jums- Jūs piedotu? Ja piedotu, pie kādiem nosacījumiem?

es nekad nepiedod ar nosacījumiem, vai nu piedodu vai nē , piedošana vispār ir liela māksla.

Nu ir jāsaprot , ka cilvēks bija neadekvātā stāvoklī , galvenais jau ir vai pats saprot, ka nav rīkojies pareizi un glīti , un par to meiteni es saktītos kā un , kas.. nu nav jau smuki un patīkami , bet ir starpība starp pupu garmstīšanu un daudziem draudzīgiem skūpstiem uz vaiga ...
kopumā ņemot , es piedotu un aizmirstu izdarot savus secinājumus
27.10.2014 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits