Piedotu?

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 21.09.2010
Labvakar, meitenes, lūdzu jūsu palīdzību sāpīgā jautājumā.
Esmu kopā ar puisi jau gadu. Esam patiešām laimīgi, ir kopīgi plāni un sadzīve. Aizvakar atpūtāmies, puisis galīgi sadzērās, sāka stulbi uzvesties un es, protams, sadusmojos. Sāku dusmoties un, tā kā pasākumā bija ļoti daudzi mūsu draugi, es teicu- ka iešu atpūsties ar citiem cilvekiem, lai viņš dzer tālāk ar saviem draugiem, jo vairs nevarēju izturēt to, kā viņš sadzēries. Viņš atteicās braukt mājās, jo bija atbraucis sen nesatikts draugs un arī es negribēju braukt bez viņa.
Viss beidzās ar to, ka viņs bija tā piedzēries (vēma, nestāvēja kājās, pasūtīja bezjēdzīgi daudz šotu sev un citiem), ka sāka uzbāzties un bučot blakus sēdošu pazīstamu meiteni zāles vidū. Kaut kas tāds notika pirmoreiz, taču manī iekšā kas saplīsa, sajutos ļoti pievilta, pazemota, aizvainota. Tagad jau divas dienas viņu ignorēju, neceļu telefonu un neatbildu uz sms, kurās viņš raksta, ka mani mīlot visvairāk par visu uz pasaules, ir jebko gatavs darīt un mainīt, lai es viņu nepametot. Arī mūsu kopīgie draugi saka, ka viņs esot ļoti bēdīga stāvoklī. Es ļoti viņu mīlu un zinu, ka viņs mani arī, tomēr nevaru pārkāpt pāri savai pašcieņai, lai piedotu, tomēr nevaru arī bez viņa :(
Mans jautājums jums- Jūs piedotu? Ja piedotu, pie kādiem nosacījumiem?
26.10.2014 19:46 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Es izsveertu tikai divus gadiijumus:
1. Ja buutu beerni kopiigi, buutu preceejushies utt, tad , visticamaak, naaktos piedot, jo gjimene tad buutu svariigaaka par visu.
2. Ja jauna veel, veel nav bernu, tad skirtos, jo laime diez vai sekos.
Vispaar ljoti gruuti kko ieteikt, jo tik pat labi var pamest un dziivot talak, atrodot citu viirieti, kas buus forshaaks, jo viirieshu tachu ir daudz. No otras puses, speeja piedot taas visas kraapshanas ir taada speeciigu sievieshu paziime, jo tas ir gruuti, upureeties gjimenes un beernu deelj, lai noriitu kaadu akmeni pashai sevii...var diskuteet ilgi un bezgaliigi. Tev ir jaasaprot, kursh variants der tev, ko tev saka sirds, jo taa tev arii ir jaaklausa.
26.10.2014 21:21 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Un vēljovairāk.. kas tās par attiecībām, ja visu laiku ir jāuzmana otrs, jāizsludina kaut kāds pārbaudes laiks vai jāuzliek nosacījumi.
Tas ir apmēram tā : piespiedu kārtā mīli mani. !!!
26.10.2014 21:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Diez vai piedotu. Alko neuzskatu par attaisnojumu. Vispār, tāda situācija man liktu uz to vīrieti paskatīties pilnīgi savādāk un...nezinu...sāktu domāt, vai vēlos sev blakus tādu, kas tā uzvedas. Tad labāk esmu viena, nekā ar vīrieti, kurš liek man justies pazemotai un pieviltai.
26.10.2014 21:26 |

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Vai tiešām vērts glābt pusgadu īsas attiecības?! Godīgi sakot, ja man tā gadītos ar vīru, pamestu uzreiz un pie šķiršanās izspiestu kā citronu! Labāk būtu šķirtene, bet vismz ar pašcienu.
26.10.2014 21:30 |

Reitings 15
Reģ: 08.01.2014
tas par to, ka viņš laida ar citu,ir PAR TRAKU!!! intereanti ko viņš teiktu un darītu, ja tu tā izdarītu, kad būtu piedzērusies..tam gan nav nekādu attaisnojumu, ka bija pālī, bet tomēr laida.. zini,pat piedzēries vīrietis zina, ka viņam ir sava meitene!!

Bet, nu..man pašai ir bijis tā, ka sadzerās ĻOTI un tad taisa dažādus pigorus (protams, bez bučošanās ar citām), un man jācieš tas viss, cik reizes, jau esmu uz sevi dusmojusies, ka piedodo jau kuru reizi viņa izdarības.. bet tgd sāku saprast, ka tā nevar darīt, ka mums sievietēm ir pašām sevi jāciena,un Ja, vīrietis grib dzert līdz kritienam, tad lai to dara viens, un nepazemo mūs..
26.10.2014 21:39 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Saka jau, ka nav māksla izšķirties, bet nu..
Jāapdomā vai tas tik tiešām ir tas vīrietis, kādu Tu sev vēlies redzēt blakus gan tagad, gan vēlāk. Viņa uzvedība, dzeršana un visas ar to izrietošās sekas, tas ir tas, ar ko esi gatava sadzīvot? Vai esi spējīga ne tikai piedot, bet arī turpināt attiecības; piedot pāri nodarīto ir viens, bet aizmirst - pavisam kas cits.
Sliecos uz citu meiteņu viedokļiem par otro iespēju (kā pēdējo) un jaunu sākumu, tikai tādā gadījumā, ja viņš tiešām ir gatavs sevi mainīt un pie tā strādāt..
Pārdomā šo visu!
Veiksmi!
26.10.2014 21:40 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Var jau meginat, tik ar saviem noteikumie- nedzert vai ko vel klat bonusa.
26.10.2014 21:45 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Izšķirties tik tiešām vnm.paspēsi!
26.10.2014 21:48 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es nesapratu-vinjsh liida buchoties vai reaali buchojaas? Te jau tiek runaats taa,itkaa buutu piekjerts gultaa ar citu.
Pusgadu iisaas attieciibaas nepiedotu. Bet es arii uzskatu,ka pusgada laikaa saprast vai ir lielaa love vai nav, nevar. Bet ja buutu shaada situaacija 5 gadus ilgaas attieciibaas-piedotu, ar norunu,ka alkoholu vairs nelieto ne kripatas. Nekad. Bez taa var iztikt,taa nav paartika-bez kuras nevar dziivot.
Taa es domaaju tgd, nezinu kaa domaatu esot shaadaa situaacijaa.
26.10.2014 22:00 |

Reitings 939
Vienreiz mūžā ķēmā tā piedzēries un tagad no alkohola viņam jāatsakās uz visu mūžu. :D
Ak jūs babi!
Vnk.jāzin normu divi vai cik aliņi.
Lai nedzer stipros alkoholus.
26.10.2014 22:09 |

Reitings 939
Tas ir neželīgi pret otru!
26.10.2014 22:11 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nu jā, ja dzīve nav iedomāja bez alkohola, un svētki nav svētki bez gradīgā klātbūtnes, tad ja, varētu būt problēmas ar nosacījumu izpildi.
Skaisti dzīvot var arī bez dzeršanas, ja kas.
Ja alkohola nedzeršana liekas kā nežēlība, tad, manuprāt, tā jau ir diagnoze.
26.10.2014 22:32 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Ja alkohola nedzeršana liekas kā nežēlība, tad, manuprāt, tā jau ir diagnoze.

+++
26.10.2014 22:44 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Droši vien piedotu.
Un tad, kad viņš gribētu mani blakus, būtu blakus, lai viņam cita nav jāmeklē. To pašu sagaidītu arī pretī.
26.10.2014 22:48 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tas, ka kādu reizi sadzeras, mani neuztrauktu, bet par to līšanu virsū citai meitenei...es nezinu, man liekas, ka tā tad ir kaut kāda apspiesta tendence, kas var izpausties arī citos apstākļos.

Ja piedotu, tad pie nosacījuma, ka alkohols vairs lietots netiek. Vispār. Tātad būtu kopā līdz pirmajai glāzei.
26.10.2014 22:51 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Polina te vienkārši pašauj vaļā :D Izlutinātas k***s un vēl sazin kas :D

Tu pajautā, ko viņš darītu. Brutāli nostādi situācijas priekšā. Es teiktu tā : "Mēs tagad esam ballītē, es pārdzeru jēgu, vemju un uzbāžos citiem čaļiem. Ko darīsi tu?"

Manā gadījumā attiecības tiktu izbeigtas. Pavisam vienkārši. Neklausīšos šeit pārmetumus vai vēl sazin ko, es zinu, kā darītu draugs, ja nu notiktu tas pats tikai otrādi, ar mani galvenajā lomā.
26.10.2014 23:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, ja cilvēks jūtas laimīgs un harmonisks, viņš nedzer līdz kliņķim! Turklāt vēl fakts, ka viņš uzmācās citai, tikai apstiprina to, ka attiecībās ir katastrofa..
26.10.2014 23:23 |

Reitings 6
Reģ: 07.10.2014
Te daudzas meitenes ļoti skeptiski noskaņotas, personīgi es piedotu, jo visiem gadās kļūdīties. Galu galā, neesat precējušies. Protams, izvēle ir tava, jo ne es, ne jebkura cita cosmo dāma nevar ietekmēt tavu dzīvi un attiecības. Ja pati jūti, ka gribi piedot, dari tā, galu galā, puisis pārdzīvo un tev pašai sāp. Lai izdodas pieņemt pareizo lēmumu !
26.10.2014 23:24 |

Reitings 613
Reģ: 19.07.2010
Diemžēl ir bijis, ka līdzīgā veidā pazemo mani citu cilvēku priekšā. Neuzmācās meitenei, bet kaujoties un dauzot lietas, traumējot sevi un nesaproto, kas notiek apkārt. Ja izdarīja vienreiz tā, tad visdrīzak vinam ir tarakāni galvā, un bēdz projām no tāda, nevis vēlāk nožēlot par izniekoto laiku ar viņu un mēģinot meklēt attainojumu rīcībā.
26.10.2014 23:30 |

Reitings 305
Reģ: 29.01.2009
Nelasīju visus komentārus, bet man būtu ļoti grūti piedot, ka bučotu citu meiteni.. es šaubos, ka piedotu, jo visu laiku mocītos šaubās, ka tik atkal dzērumā tā nedara.
26.10.2014 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits