Labvakar, meitenes, lūdzu jūsu palīdzību sāpīgā jautājumā.
Esmu kopā ar puisi jau gadu. Esam patiešām laimīgi, ir kopīgi plāni un sadzīve. Aizvakar atpūtāmies, puisis galīgi sadzērās, sāka stulbi uzvesties un es, protams, sadusmojos. Sāku dusmoties un, tā kā pasākumā bija ļoti daudzi mūsu draugi, es teicu- ka iešu atpūsties ar citiem cilvekiem, lai viņš dzer tālāk ar saviem draugiem, jo vairs nevarēju izturēt to, kā viņš sadzēries. Viņš atteicās braukt mājās, jo bija atbraucis sen nesatikts draugs un arī es negribēju braukt bez viņa.
Viss beidzās ar to, ka viņs bija tā piedzēries (vēma, nestāvēja kājās, pasūtīja bezjēdzīgi daudz šotu sev un citiem), ka sāka uzbāzties un bučot blakus sēdošu pazīstamu meiteni zāles vidū. Kaut kas tāds notika pirmoreiz, taču manī iekšā kas saplīsa, sajutos ļoti pievilta, pazemota, aizvainota. Tagad jau divas dienas viņu ignorēju, neceļu telefonu un neatbildu uz sms, kurās viņš raksta, ka mani mīlot visvairāk par visu uz pasaules, ir jebko gatavs darīt un mainīt, lai es viņu nepametot. Arī mūsu kopīgie draugi saka, ka viņs esot ļoti bēdīga stāvoklī. Es ļoti viņu mīlu un zinu, ka viņs mani arī, tomēr nevaru pārkāpt pāri savai pašcieņai, lai piedotu, tomēr nevaru arī bez viņa :(
Mans jautājums jums- Jūs piedotu? Ja piedotu, pie kādiem nosacījumiem?