Es liekas te jau vienreiz stāstīju, bet , nu lai iet vēlreiz.
Bija man tukšais periods un otrapuse uzrakstīja tāds tīri sakarīgs, simpātisks, kopts puisis. Sarunājām satikties, bet bija vēl marts, visai auksti. Nu tā mēs satikāmies liekas pie Origo un puisis tas pats, bet nekārtīgs, mati nemazgāti, drēbes netīras, kurpes novazātas. Bet nu es neko. Tā viņš noteica, ka braucam uz Andrejostu pastaigāt (atgādinu, marts, vēl auksti!). Bet nu labi. Iekāpjam tramvajā, viņš uzreiz nosaka - es nekad nemaksāju, lai viņi iet dillēs. Khmm, nu labi. Izkāpjam tur, tur pāri sliedēm jākāpj, es klupdama krizdama, bet viņš tikai nosaka - nenokrīti uz deguna. Tad tur vajadzēja ieiet alkohola veikalā, kur viņam paprasīja dokumentus, izrādījās jau, ka visa maka nav un man bija jāsamaksā. Tālāk mēs tur labi, ja 10 min pastaigājām kā viņš sāka pieminēt, ka esot apaļakā par iepriekšejām meitenēm ar ko viņš saticies. Tad nu es teicu, ka laikam man jābrauc mājās būs, jo bija par traku. Aizgājām atpakaļ līdz tramvajam, kur viņš, protams, atkal noteica, lai iet dillēs un izkāpa 2 pieturas pirms manis ar teikumu - ja es tev uzpīkstinu, atzvani. EEhh :D