Pēdējais laiks bija man atrast piemērotu kosmētiku, vecums tāds, ka jāpievērš savam izskatam un labsajūtai vislielāko uzmanību, galu galā es taču sevi mīli, vai ne? Tagad gribu padalīties arī ar jums, jo kosmētika ideāla piemērota visiem ādas tipiem, turklāt ir gan matiem, sejai, ķermenim, zobiem! Turklāt tai nav pievienotas nedz smaržvielas, nedz krāsvielas, tā satur vai nu augsti organiskās dūņas, vai arī dūņu ekstraktu. Protams, kāda jau nojauš, par ko runāju, bet citām varbūt tas būs atklājums. Cik noprotu, tad šeit nav atļauts, teiksim, reklamēt konkrēti, tāpēc mēģināšu iztikt bez tā.
Tātad, ko es nopirku: pirmkārt, jau sejas krēmu, jo man ir ļoti sausa un alerģiska āda, cik nav bijis, nopērku kādu bundžiņu, uzsmērēju, sarkani plankumi, nieze, izmetu! Tagad esmu aizmirsusi par sejas ādas vilkšanos čokurā, tas pats arī ar visu ķermeni! krēms ādai ap acīm - ideāli! manai tūskai un zilajiem riņķiem, turklāt izlīdzinās krunciņas. Zobu pastu - pārstāja asiņot smaganas, aptuveni 2 nedēļu laikā, lietoju to, smērējot uz aukstumpumpām, kā ari skaloju kaklu, kad tas sāp. Tad vēl anticelulīta krēms - no nosaukuma jau skaidrs, bet vēl iedarbojas uz strijām, var smērēt arī sāpošai mugurai.