Labrīt, dāmas! Kādas jūs cepurītes esat noskatījušas ziemai? Un vai kait kur neesat redzējušas līdzīgas - parastas, vienkāršas, galvenais - ar dabīgās lapsiņas vai trušādas bumbulīšiem? Bildē cepurītes skatījos Stockmannā, taču man viņas nedaudz par lielu, kā arī negribas pārmaksāt 60EUR par to, kas īsti neder. Kur šāda tipa ausainītes varētu iegādāties lētāk?
Pie reizes gribēju uzprasīt, vai kāda nav pasūtījusi šādu mētelīti? Ļoti patīk apakša, taču nevar saprast, vai dzīvē arī viņa būs tāda ar savilkumiem.
Man patiik gan tevis atrastaa cepuriite,gan meeteliitis. Tikai es nedziivoju taados platuma graados,kur baigi vajag ziemas dreebes. Paskaties ebay moshk.tur ir taadas cepuriites noteikti- es skatiitos vai nu franchu vai uk lapaas. Bet meeteli labaak gan droshvien pirkt peec uzLaikoshanas.
es savu ziemas cepuri, pat divas nopirku vienkārši pie sievietes, kas darbā nāca tirgoties un viss. Vilkšu pagājušā gada cepures, savas abas pie tantes nopirku uz 5Ls lētāk kā tirgū redzēju.
tille, tur tā lieta, ka viņi drēbītes sūta no Krievijas, Ukrainas, Turcijas, un, ja neder, atpakaļ naudiņu neatdod, bet par to summu ļauj kaut ko citu pasūtīt, bet nav jau garantija, ka atkal tas cits derēs, bet vairāk bilžu teica, ka ražotājam nav.
Paldies, ruutuciite, bet tur rakstīts "may not ship to Latvia", kā arī nav dabīgās ādas bumbulītis. tille, man jau interesē tieši ar šādu apakšu, nekur citur tādu neesmu manījusi.
Nav gan :)
Stockmann visas tās cepures var uzmērīt. Parasti šīs cepuses izvēlos tādas šaurākas, jo nēsājot tāpat pastaipās.
+ tā cepure jau pati salīdziniši mazaka un šaurāka nekā augstāk ievietotās. Man ir arī līdzīga cepure kā tevis ievietotajā pirmajā bildē ( no tā paša brenda kas otrajā). Pirku tādau vaļīgu, rezultātā pastaipījās un slīd uz acīm :)
diskusijas komentārus nelasīju, tā kā varbūt jau kāda rakstīja. Šādas cepurītes ir nopērkamas tirgū. Pat nav jāiet iekšā tajā titānikā - vienkārši ārā. Maksāja (skatījos, pati gribēju pirkt pag.gad) 15 latu robežās. Ļoti skaistas! Šodien iešu garām, uzmetīšu aci, vai vēl tādas tur ir. :)