Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Depresija jeb slimības simptomi.

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Labvakar!
Kur tas laiks, kad šeit ko rakstīju, vairāk esmu lasītāja lomā.
Bet šķiet ir tā situācija, ka spēka vairs nav un gribās dzirdēt viedokli no malas.
Nesen esmu atgriezusies Latvijā, pirms tam devos līdzi savai tā laika mīlestībai , atstāju visu un biju prom. Attiecības sāka jukt , šķiet bijām nodzēsuši mūsu mīlestības dzirksteli.
Atgriezos ar sāpošu sirdi, bet ar milzīgu atdevi dzīvot vēl skaistāku dzīvi. Es atradu darbu kurš man patika, un lai kā tas liktos man pašai interesanti, es satiku cilvēku , kurā es iemīlējos tā, kā nekad iepriekš to pat nespētu iztēloties.
Viss ir skaisti un esmu laimīga! Iestājos arī skolā, jo vairāk varēju, jo vairāk grābu..
Taču, vienu dienu es sabruku..
Milzīgs spiediens sprandas rajonā, ģīboņu sajūta..Devos pie ārsta, kurš man ieteica paplašināt asinsvadus un pastaigāt uz masāžām.
Šķiet , kļuva labāk, taču ne uz ilgu laiku.
Sākumā norakstīju to uz anēmijas rēķina, likās ka visas ģībšanas sajūtas ir tieši no tā, un sāku lietot preperātus.
Spēks ir parādijies, bet šķiet ka ir sācies kas trakāks.
Mani moca nerealitātes sajūta. Šķiet , ka viss kas notiek apkārt, ir kautkas neīsts. Šķiet , ka es uz visu skatos kā sapnī. Brīžiem liekas ka es skatos uz savām rokām no malas, es eju kā aizmigusi. Ar katru dienu liekās , ka kļūst smagāk, dzīvoju patstāvīgās bailēs,kapēc ir sajūta ka esot nomodā es nemaz neesmu nomodā.
Kad es centos runāt ar ārstu par šo, daktere teica ka tās ir iedomas. Un varbūt vajag padzert vitamīnus.
Kad centos par to runāt ar puisi, viņš atbildēja, ka viss ar mani ir labi.
Taču es jūtu , ka nav un vienu brīdi es varu justies labi, bet nākamajā brīdī es jau nesaprotu kur atrodos..
Man ir zudusi vēlme darīt jebko. Ir nepatika skatīties spogulī, jo tas viss šķiet nereāli..
Un es nesaprotu kas ar mani notiek, un pie kā man vērsties. Kļūst grūti dzīvot, tas traucē un bojā dzīves kvalitāti.
Asins analīzes ir ļoti labas , taču es vairs nespēju izturēt to , ka sajūta ka es skatos uz savu ķermeni no malas un nesaprotu pa kuru laiku es ko izdaru...
varbūt kādai ir līdzīgi bijis un ko jūs varētu man ieteikt?
Uzklausīšu jebkuru viedokli.
21.10.2014 22:20 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Neko oriģinālu nevaru ieteikt, pēc aprakstītā izklausās, ka vajadzīga psihoterapeita konsultācija.
22.10.2014 16:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits