Man patiik H&M, Mango, Quicksilver, Roxy. Bet es iepeerkos ljoti reti, jo riebjas vazaaties pa veikaliem, taapeec parasti internetaa uz lielajaam atlaideem sapeerkos visaadas lupatas.
Man gan ir svariiga apavu kvalitaate. Prieksh meitenes man nav daudz apavu, bet toties visi ir kvalitatiivi (nu iznjemot sandales vasarai) - miiljaakaa ziimola nav, eju pa veikaliem un skatos.
Nesen atklaaju, ka C&A kruushturi ir kaa radiiti man. Ir meegjinaati arii daargie, bet nu tie C&A der ideaali, kvalitaate ir ok un maksa tikai 12 eiro paarsvaraa.
Kosmeetikas zinjaa man vajag no visa tikai pa vienam (nu tur viens tonaalais, viena tusha, viens vaigu saartums utt), taapeec arii varu atljauties pirkt no daargaa gala - Lâncome, Dior vai kaadu citu. Beigaas man kosmeetikas budzhets sanaak daudz mazaaks nekaa manaam draudzeneem, kuraam ir 5 loreal un 10 maybelline lietas) un arii peec kosmeetikas braucu uz Andoru, tur, piemeeram, Lancome tonaalais maksaa 27 eiro, kameer Francijaa tieshi tas pats maksaa 45 eiro.
Taa kaa nesekoju modei liidzi, tad uz ielas nepamanu ziimolus. Nu iznjemot, ja redzu uz ielas iistu franchu burzhuju sievieti, tad gan pamanu chanel sominjas un louboutin kurpes un tur var redzeet ka ir iistaas. Taas sievietes ir wow - taadas super classy.