Vecpuišu ballītes orģijas

Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Šajā nedēļas nogalē mans puisis kopā ar 9 citiem draugiem no studiju gadiem devās uz ārzemēm svinēt vecpuišu ballīti.

Lai arī ir teiciens, "what happens in Vegas, stays in Vegas", mans puisis nemāk turēt muti ciet un šodien, kad caur epastu apvaicājos, kā viņiem iet, viņš man atsūtīja bildi no vakarnakts, kur līgavainis visu acu priekšā kails sēž krēslā un divas kailas meitenes viņu orāli apmierina. Vēlāk visi trīs (līgavainis + abas noalgotās meitenes) esot aizgājuši uz istabu un sekojis arī sekss.

Jau pateicu savam puisim, ka man tas viss liekas pretīgi un labāk nebūtu man neko stāstījis, jo tagad to domu nevaru izmest no galvas.
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.

Pieņemu, ka šādas orģijas nenotiek visās vecpuišu ballītēs, taču kā jūs reaģētu un ko jūs par to vispār domājat?
Nezinu kā man tagad sagaidīt savu puisi mājās. Gribās viņam pateikt visu ko par to domāju, bet, no otras puses, ne jau viņš ar kādu pārgulēja un ne jau viņš ir vainīgs, ka līgavainis tam visam piekrita.
Kā jau sieviete, es jūtos dusmīga/apvainojusies uz savu puisi, bet pat īsti nezinu par ko :D Varbūt tāpēc, ka viņš to visu atbalstīja un epastā izklausījās stāvā sajūsmā?! Varbūt tāpēc, ka es iedomājos sevi līgavas vietā...

P.S. Puiši nav latvieši.
19.10.2014 16:54 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Mana vīra vecpuišu ballītē nekas tāds nebija. Neprasiet, kā es to zinu, bet zinu. Lai gan pret striptīzu man nebūtu bijuši iebildumi. Pret masāžām un lielākām izvirtībām- gan.
19.10.2014 17:36 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Tam nav sakara ar vecpuišu ballīti. Tas ir vīrietis, kurš norausies no ķēdes, pie jeb kuras situācijas.

Jau pateicu savam puisim, ka man tas viss liekas pretīgi un labāk nebūtu man neko stāstījis, jo tagad to domu nevaru izmest no galvas.
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.

Tieši tāpēc, līgavai ir jāzin, pie kāda vīra viņa iziet. Labāk atcelt kāzas, nekā mūžu būt par ragnesi.
19.10.2014 17:38 |

Reitings 2037
Un vēl, ir teiciens, Parādi man savus draugus, es pateikšu, kas esi tu pats. Ņem to aiz auss.
19.10.2014 17:39 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mana vīra vecpuišu ballītē nekas tāds nebija. Neprasiet, kā es to zinu, bet zinu. Lai gan pret striptīzu man nebūtu bijuši iebildumi. Pret masāžām un lielākām izvirtībām- gan

man buus iebildumi pret izvirtiibaam arii, bet ja buus vinjas to neviens nevares paredzeet, par cik manaa pazinju lokaa ir virieshi uhh, staasti ko vinji tur dara ir zinaami daudz, bet ne manas attiecibas, ne mana sirdsapzinja, lai dziivo katrs kaa mak.
19.10.2014 17:40 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Da neko autore nedarīs. Ja leksies - būs spiesta pati sev pelnīt iztikai vai vispār braukt atpakaļ un dzimteni - Latviju ar tās lielisko veiksmesstāstu :-D :-D :-D. Rietumu vīrieši ar tādām osterēm dara ko grib un uzvedas kā grib zinot ka nekur jau daiļava neliksies. :-D :-D :-D
19.10.2014 17:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Tā vien liekas,ka mūsdienās cilvēki ir pārskatījušies amīšu Hangover tipa filmas un tagad viss iet uz urrā!

Striptīzs nav nekas traks,ja vien to nedejo kāda lēta Lienes ielas narkomāne.
19.10.2014 17:45 |

Reitings 6040
Da neko autore nedarīs. Ja leksies - būs spiesta pati sev pelnīt iztikai vai vispār braukt atpakaļ un dzimteni - Latviju ar tās lielisko veiksmesstāstu . Rietumu vīrieši ar tādām osterēm dara ko grib un uzvedas kā grib zinot ka nekur jau daiļava neliksies.

a ko vinjai dariit?? vinja savu virieti piekjeera gultaa ar kaadu?? NEE! Tieshi taa, un tad jus sakat, ka mes sievietes taisam draamu ne no kaa, shkjiramies ne no kaa un izfantazeejam visu. Kamer nav piekerts vinsh nav vainigs :)
19.10.2014 17:49 |

Reitings 435
Par laimi mans vīrietis nav bijis uz tādām vecpuišu ballītēm.

Ir bijis divās
1. ballīte - 5 puiši aizveda līgavaini uz mežu pie ezera, bez teltīm, tikai silta apģērba. Kā izdzīvošanas nometnē. Iedeva makšķeri, lai ķer zivis. Tad noķerto paši cepa uz ugunskura un piedzērās. Visu nakti negulēja līgavainim lika pierādīt, ka ir īsts vecis, veicot dažādus uzdevumus mežā. Pēc tam vēl pats rādīja bildes un priecājās kā nomocījuši viņu.
2. ballīte - 10 puiši, peintbols 4 h garumā, tad arī pie ezera ar teltīm un scenārijs gandrīz tāds pats kā pirmajai ballītei. Alkohols, smiekli un dažādi vīrišķības uzdevumi.

Abiem līgavaiņiem ļoti esot patikušas viņu vecpuišu ballītes.
19.10.2014 17:50 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Laikam man aizdomu švaki, bet nu par 3 'caurumiem' nojaušu. Kur pārējie divi- ausis, nāsis
Bāc, sajutos dikti samaitāta, bet - nu ir personas, kam vienā caurumā vairāk par vienu daiktu satilpst.
Kā arī nebija teikts, ka visi 5 to dara vienlaikus, varbūt rindas kārtībā.

Kas attiecas uz diskusijas tēmu - nu, ja tas pāris nav personīgi pazīstams, tad jau grūti spriest. Varbūt arī topošā līgava visu zina un viņai nav pretenziju.
19.10.2014 17:50 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Ja man ko tādu uzrīkotu, laikam būtu pirmais cilvēks, kurš aiztītos prom. Pa ceļam iekaustītu ''rīkotājus''.
19.10.2014 17:52 |

Reitings 747

Pieņemu, ka šādas orģijas nenotiek visās vecpuišu ballītēs, taču kā jūs reaģētu un ko jūs par to vispār domājat?
Nezinu kā man tagad sagaidīt savu puisi mājās. Gribās viņam pateikt visu ko par to domāju, bet, no otras puses, ne jau viņš ar kādu pārgulēja un ne jau viņš ir vainīgs, ka līgavainis tam visam piekrita.
Kā jau sieviete, es jūtos dusmīga/apvainojusies uz savu puisi, bet pat īsti nezinu par ko Varbūt tāpēc, ka viņš to visu atbalstīja un epastā izklausījās stāvā sajūsmā?! Varbūt tāpēc, ka es iedomājos sevi līgavas vietā...

P.S. Puiši nav latvieši.

a ko vinjai dariit?? vinja savu virieti piekjeera gultaa ar kaadu?? NEE! Tieshi taa, un tad jus sakat, ka mes sievietes taisam draamu ne no kaa, shkjiramies ne no kaa un izfantazeejam visu. Kamer nav piekerts vinsh nav vainigs

Nu tak tieši tā. Ja pat džeks būtu pārgulējis - kuru interesē kkādas austrumeiropietes domas par to kas džekam pēc viņas domām būtu jādara un kas nē? Kam interesē kas viņai liekas pretīgs un kas nē? Lai tura muti un nelecas citādi haļava var ātri beigties. :-D
19.10.2014 17:55 |

Reitings 10
Reģ: 22.04.2009
gudra sieviete nekad par 100% netices savam vecim, un ātri vien atkodīs, ja šis sljuks pa kreisi. ta ka nav jegas jaukties tur,ja pati dura un neredz, , vakte savejo labak ;p
19.10.2014 17:57 |

Reitings 6040
Nu tak tieši tā. Ja pat džeks būtu pārgulējis - kuru interesē kkādas austrumeiropietes domas par to kas džekam pēc viņas domām būtu jādara un kas nē? Kam interesē kas viņai liekas pretīgs un kas nē? Lai tura muti un nelecas citādi haļava var ātri beigties.

kaarteejais trollis, tevii no viriesha ne smakas....
19.10.2014 17:57 |

Reitings 9
Man saskan ar Story, kaut kā viegli to visu uztveru, jo no sava "klaču bābas" esmu dzirdējusi visādus stāstus par tiem draugiem un jaunības gadiem. Laikam nemaz tik ļoti tas mani nepārsteidz. Pirms izveidoju šo diskusiju, likās, ka par daudz sacepos, bet redz kā, ir kāda kas par to sacepjas vēl vairāk :D

Kas attiecas uz teicienu, "parādi man savus draugus un es pateikšu, kas esi tu" varu teikt ka šie draugi ir no studiju laikiem un man pusim ir 3 dažādas grupas draugu: vidusskolas, studiju un kolēģi. Neteiktu, ka šīe studiju draugi ir tie paši, paši tuvākie un kā jau minēju, mans puisis diezgan nelabprāt uz to ballīti brauca jau zinādams, ko no viņiem var gaidīt. Galu galu ballītes galamērķis - Amsterdma - jau daudz ko pasaka par gaidāmajām atrakcijām :D
19.10.2014 17:59 |

Reitings 163
Reģ: 21.08.2012
A ja tā nebūtu bijusi vecpuišu ballīte,bet vienkārša - sadomājuši aiziet visi piektdienas vakarā bāru,Amasterdamu hvz, un tur tad viss aprakstītais noticis.

Tas tas ar neliktos nekas tāāds?

Es laikam nesaprotu to taisnošanos ar vecpuišu ballītēm...
19.10.2014 18:02 |

Reitings 747
kaarteejais trollis, tevii no viriesha ne smakas....

Da ej tak dēt!
19.10.2014 18:05 |

Reitings 2037
A ja tā nebūtu bijusi vecpuišu ballīte,bet vienkārša - sadomājuši aiziet visi piektdienas vakarā bāru,Amasterdamu hvz, un tur tad viss aprakstītais noticis

Tieši tā. Tam vecpuisim vēl būs iemesli, lai tādā veidā dzīvi nosvinētu. :D
19.10.2014 18:09 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Parādi kādi ir Tavi draugu,un es pateikšu,kas Tu esi.

miljons+++++
19.10.2014 18:22 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Nabaga līgava.
Tik pretīgi pat lasīt bija. Ja kāds no maniem draugiem tā izrīkotos ar savu līgavu, es vairs nevarētu uz viņu paskatīties bez pretīguma.
19.10.2014 18:33 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kas attiecas uz teicienu, "parādi man savus draugus un es pateikšu, kas esi tu" varu teikt ka šie draugi ir no studiju laikiem un man pusim ir 3 dažādas grupas draugu: vidusskolas, studiju un kolēģi. Neteiktu, ka šīe studiju draugi ir tie paši, paši tuvākie un kā jau minēju, mans puisis diezgan nelabprāt uz to ballīti brauca jau zinādams, ko no viņiem var gaidīt. Galu galu ballītes galamērķis - Amsterdma - jau daudz ko pasaka par gaidāmajām atrakcijām
Iespējams esmu pārāk skeptiska,bet man liekas,ka ja tik ļoti nevēlētos,tad atrastu aizbildinājumu samelot un nebraukt.

Es,protams,nesaku,ka Tev būtu jāšķirās tagad. Tādā ziņā piekrītu story.
19.10.2014 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!