Sveikas!
Šajā nedēļas nogalē mans puisis kopā ar 9 citiem draugiem no studiju gadiem devās uz ārzemēm svinēt vecpuišu ballīti.
Lai arī ir teiciens, "what happens in Vegas, stays in Vegas", mans puisis nemāk turēt muti ciet un šodien, kad caur epastu apvaicājos, kā viņiem iet, viņš man atsūtīja bildi no vakarnakts, kur līgavainis visu acu priekšā kails sēž krēslā un divas kailas meitenes viņu orāli apmierina. Vēlāk visi trīs (līgavainis + abas noalgotās meitenes) esot aizgājuši uz istabu un sekojis arī sekss.
Jau pateicu savam puisim, ka man tas viss liekas pretīgi un labāk nebūtu man neko stāstījis, jo tagad to domu nevaru izmest no galvas.
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.
Pieņemu, ka šādas orģijas nenotiek visās vecpuišu ballītēs, taču kā jūs reaģētu un ko jūs par to vispār domājat?
Nezinu kā man tagad sagaidīt savu puisi mājās. Gribās viņam pateikt visu ko par to domāju, bet, no otras puses, ne jau viņš ar kādu pārgulēja un ne jau viņš ir vainīgs, ka līgavainis tam visam piekrita.
Kā jau sieviete, es jūtos dusmīga/apvainojusies uz savu puisi, bet pat īsti nezinu par ko :D Varbūt tāpēc, ka viņš to visu atbalstīja un epastā izklausījās stāvā sajūsmā?! Varbūt tāpēc, ka es iedomājos sevi līgavas vietā...
P.S. Puiši nav latvieši.