nu bļē :D Tās smaržas, ko es gribu, Stokmanā un Duglasā maksā 70-80 eur mazā pudele. Latvijas i-veikalos viņu nav. Ārzemju i-veikalos ir tikai divos (kuri sūta uz LV) un cena diezko neatšķiras no Duglasa. ASV veikalā viņu vai nu nav, vai arī cena tā pati kas te. Ebay vispār dārgāk nekā Duglasā :D karoč, sviests nenormāls.
Kura rakstīja, lai izlasu savu tēmas pieteikumu... Nuuu, es cilvēkus nešķiroju pēc rases vai tautības, jo vienmēr ir izņēmumi, visi nav vienā maisā bāžami, utt. Tas, ka tā prece šinī gadījumā būtu zagta, mani pat tik ļoti nesatrauc (lai arī sanāk, ka es to zagšanu atbalstu un vairoju), galvenais, lai oriģināla un par man pieņemam cenu.
Kamēr šito rakstīju, kolēģe pastāstīja kādu gadījumu, kad pirms daudziem gadiem viņu un pārējās kolēgas apčakarēja viena čigāniete - sastāstīja nez ko, šīs izpirka no viņas tās smaržas (kas itkā bijušas zagtas kolonnā), ar iepakojumiem, plēvītēm, kolonnas uzlīmēm, utt. Pēc tam atvērušas iepakojumu, pudelītes, a tur iekšā ūdens. Wtf! :D Tā kā, ir, ir riskanti.