Dzīves mainās..

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Sveikas!
Nesen izšķīros ar draugu. Jāsāk jauna dzīve, bez viņa, bez samīļošanas katru nakti, bez viņa klātbūtnes un visa cita. Ir ok, man viss kārtībā, jau paspēju izraudāties.
Jautājums ir par citu. Es palasīju iepriekšējās diskusijas par šķiršanos un tur ik pa laikam pavīdēja padomi, ka jāiet uz randiņiem, baudu vīriešu uzmanību. Meitenes arī par sevi rakstīja, ka pēc šķiršanās staigāja uz randiņiem. Bet ko darīt, ja nav tādas iespējas iet uz randiņiem? Neviens neaicina, nekur nesauc, iepazīties negrib..? Jūs teiksiet "Kā gan es to varu zināt, es taču tikko izšķīros?". Bet arī līdz attiecībām man tādu randiņu nebija, arī šo puisi arī viss sākās savādāk, nekā parasti cilvēkiem sākas. Arī attiecību laikā reizēm aizgāju izklaidēties, vēlmi iepazīties no citiem puišiem īpaši nejutu.
Ko darīt tādā situācijā?
Pačīkstēju mazliet :(
15.10.2014 20:44 |

Reitings 1093
Nevari izmainīt situāciju, izmaini attieksmi pret to! Apsver plusus arī tagadējā dzīves posmā, uzreiz kļūs vieglāk, un viss atrisināsies

Jā, es jau to daru, jau no paša rīta šodien tā darīju - es zinu un saprotu, ka šī šķiršanās bija pareizais solis, ka ne pie laba tas nenovestu, bet vientuļai būt arī ne pārāk gribas. Bet zinu, var daudz ko darīt, lai justos ne-vientuļi, arī esot vienai.
15.10.2014 22:38 |

Reitings 1093
Lianne, neizklausās labi :( Kas Tevi īsti tur pie šīm attiecībām?
15.10.2014 22:38 |

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Kreimene, noteikti viens, kas tur pie šīm attiecībām ir mans nožēlojamais naivums. Tas, ka es ticu un ceru, ka ir iespējams ko labot un atgriest sākotnējās sajūtas, otrs, pieķeršanās, diemžēl ir sajūta, ka mīlestība izplēn gaisā,, trešais, fiziski mums ir ļoti labi, šajā ziņā labākā savienība kāda man bijusi, ceturtais, solījumi un visi labie vārdi un darbi, kas mūs saista, piektais, žēlums pret vīrieti, jo zinu, ka viņš negrib, lai viss beidzzs, pārāk stipri mīl, zinu, ka tas viņu sagraus, jo tā nav viņam bijusi tā labākā dzīve. Esmu mēģinājusi pārtraukt, bet redzu kā viņš visu grib saglābt, tad nu palieku. Un vēl, pat ja šobrīd izlemju visu izbeigt, negribu paziņot skype vai vēstulē un mājās būs tikai pirms Ziemassvētkiem. Gribu izrunāties aci pret aci. Un jā, zinu jau zinu, man nav mugurkaula. Jūtos vāja, tas atkal ir etaps, kad apzinos, ka vajadzētu man pāris psihologa konsultācijus, lai palīdz saprast pašai sevi.
15.10.2014 23:04 |

Reitings 1093
Bet izskatās, ka tu pati nemaz negribi vairs palikt šajās attiecībās. Tad jau laikam ir jāsper tas solis un apņēmīgi jāškiras.
16.10.2014 17:16 |

Reitings 1093
Kaut gan es tevi labi saprotu. Grūti aiziet no cilvēka arī tad, ja ja nav mīlestības, bet ir pieķeršanās kaut vai tikai.
16.10.2014 17:17 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Labi, varbūt šis būs slikts padoms, bet nu.. līdz šim pati tādā veidā pēc šķiršanās vislabāk esmu novērsusi domas!
Piereģistrējies kādā iepazīšanās portālā. Tev pat nav jāiet uz randiņiem, vienkārši pačatot ar cilvēkiem, uzklausi komplimentus un jaukus vārdus. Noteikti kāds arī gribēs satikties, bet pārējais jau paliek Tavā ziņā.
Pati pēc šķiršanās piereģistrējos kādā lapā un baudu virtuālu uzmanību :D Uzreiz vīriešiem saku, ka mans mērķis ir sarakste, neesmu tikusies ar cilvēkiem no iepazīšanās portāliem, bet kas zin, kas zin.. :)
19.10.2014 23:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits