Idejas dāvanām.

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Nupat noskatījos video, kā pagatavot konfektes mājās. Vienkārši, bet iedvesmojoši, jo uzreiz nodomāju, bet kāpēc parasti dāvanās pērk dažādas konfektes, daudz mīļāk būtu, ja pats šādi pagatavo un iesaiņo kaut kā īpaši. http://tasty.delfi.lv/praktiski-padomi/video-ka-majas-pagatavot-gardas-sokolades-konfektes.d?id=45093604

Bet vispār kāpēc izveidoju šo diskusiju.. Noskatoties video un iedomājoties par to, ka tādu dāvanu var arī pasniegt, prātā ienāca tā doma, ka Ziemassvētki nav nemaz tik tālu. Drīz atkal kūpēs galvas no domas vien, ko lai uzdāvina draugiem un tuviniekiem. Vai varbūt kāds jau ir par to domājis? Kādas ir bijušas jūsu oriģinālākās dāvanas, ko esat dāvinājuši, vai saņēmuši? Parasti pērkat veikalā vai sarūpējat tās izmantojot savas radošās dotības?
14.10.2014 12:14 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Nee nu labi, ja sanaak smuki un garshiigi, bet peec manas pieredzes, gala iznaakums ir taalu no patiesiibas jeb interneta bildeem.

Bet man vispār tagad vairāk lec acīs tieši dāvanu noformējums, nevis pašas dāvanas.
Kaa nu kuram. Lielaakoties tos papiirus taapat izmet miskastee. Neredzu jeegu censties prieksh 5 sek. "eiforijas".
14.10.2014 21:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es garaazjas kjebliiti sanagloju. :D Parasti peerku daavanas veikalaa, vai censhos sagaadaat biljetes uz kaadu pasaakumu.
14.10.2014 21:26 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Kaa nu kuram. Lielaakoties tos papiirus taapat izmet miskastee. Neredzu jeegu censties prieksh 5 sek. "eiforijas".

Es taisu apsveikumu kartītes, dāvanu papīrus u.tml. lietas sava prieka pēc. :) Ja man riebtos rokdarbi u.tml. lietas, tad, protams, es nekad necenstos cita 5 sek. "eiforijas" dēļ.
14.10.2014 21:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es loti pozitiivi skatos uz pastaisiitaam lietaam,ja taas ir labas-ziepiites ,skrubiisi(man taadi ir naakusi no Latvijas)Loti augstu veerteeju arii pascetas lietas-iipasi tad,ja ielikts ieksaa viss tas labaakais-veseliigaakais sastaavs.Nekad negribeetu otram daavinaat kaut ko taadu,ko pati nelietoju uzturaa-kaadus cepumus,konfektes,kas labi izskataas,bet nekaadas veertiibas!
Vieneer saku visiem,lai apsveikumu kartiites man nepeerk nekaadaa gadijumaa...
14.10.2014 21:35 |

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Aija47,protams, ka ne kuram patīk tādas lietas, un noformējums citiem vienalga, bet domāju, ka neviens no maniem mīļajiem šķībi nepaskatītos, ja ko tādu uzdāvinātu. Zinu, ka novērtētu. Pati priecātos saņemt kaut ko īpaši, kas speciāli man gatavots nevis atnests no veikala plaukta. Laikam, cik cilvēku tik viedokļu.

Kubiete, paldies par daudzajām idejām. Un ievietojot bildes padarīji šo diskusiju krāsaināku!

Belcheri, paldies, noteikti apskatīšos, līdz šim tādu lapu nebiju dzirdējusi.

Paldies visām par viedokļiem. Šeit tiešām var sākt smelties idejas, ceru, ka nākot tuvāk Ziemassvētku laikam vēl kādam noderēs šīs idejas!
14.10.2014 22:06 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Manuprāt, paštaisīti nieciņi ir lielisks dāvanas papildinājums un vismaz man ir ļoti patīkami tos saņemt, zinot, ka otrs to radīšanā ieguldījis savu laiku, rūpes un mīlestību. Neskatoties uz to, protams, vajag izvērtēt savas spējas un iespējas, prasmes un māksliniecisko gaumi, lai dāvana un tās noformējums būtu ne vien praktiski pielietojams, bet arī estētiski glīts un baudāms. Pati ar šādām dāvanām neaizraujos, jo man tam vienkārši pietrūkst pacietības, pēdējā laikā vispār labāk izvēlos dāvināt sajūtas, nevis lietas :) (l)
14.10.2014 22:18 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Esmu gatavojusi saldumus, bet pēdējos gados neaizraujos ar to, jo maz vietas tādām darbībām. Pagājušajā gadā dāvanas sarūpējām novembrī, šogad jau līdz oktobra beigām būsim sarūpējuši visas dāvanas, lai Ziemassvētku laikā nav jāskrien pa veikaliem, bet var nodarboties ar citām patīkamām lietām, piemēram, kartīšu veidošanu, kas jau izveidojusies kā tradīcija (ļoti nepatīk veikalu kartītes).
Cenšos dāvināt vai nu ļoti praktiskas lietas vai kaut ko dvēselei. Vienmēr ļoti piedomāju par dāvanu noformējumu, iesaiņojumu, tas man ir svarīgi. Esmu no tiem cilvēkiem, kuriem vairāk patīk dāvināt, nevis saņemt dāvanas. :)
15.10.2014 00:11 |

Reitings 7
Reģ: 21.10.2014
Skaistas, dabiskas bildes :)
http://www.dianabome.blogspot.com
21.10.2014 23:17 |

Reitings 4
Reģ: 23.11.2014
Es esmu pieķērusies šai vietnei http://zemenitessniega.lv/lv
vienmēr, kā nepieciešama kāda mīļa, orģināla dāvaniņa dodos apskatīties visu šajā lapiņā.
23.11.2014 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits