Vīra darba kolēģe.

Reitings 37
Reģ: 13.10.2014
Sveikas, Cosmietes.

Ik pa laikam ienāku šajā grupā forumā, lai palašitu kā iet citām, palasu ebay diskusiju un tagad nācās piereģistrēties pašai, jo....

Ar savu draugu esam kopā 2 gadus, dzīvojam kopa no pirmās dienas, es no viņa īrēju uz mēnesi istabiņu, jo pārvācos uz citu pilsētu. Laika gaitā viņš sāka izrādīt pastiprinātu interesi par mani - vakariņas, vīna vakari, mazas dāvaniņas utt., līdz pēc mēneša, kad biju gatava pārvākties viņš teica, ka nē, ka nebūs nekādas pārvākšanās, vai nevēlos palikt kopā ar viņu. Protams 2 gadus biju viena, pilnai laimei trūka kāds, kurš par mani rūpējās un paliku dzīvot ar viņu. Tad nu tagad esmu jau 6. grutniecības mēnesī, kad biju 3. mūsu attiecībās iestājās krīze, es biju ar vecākiem ceļojumā uz mēnesi, viņš mājās - sākās sarunas, ka varbūt to bērnu nevajag, kaut viņš bija un tagad ir tik laimīgs par mūsu mazuli, vienvārdsakot visu mēnesi mani terorizēja un es viņu.
Tad nu piektdien bijām aizgājuši pie manas māsīcas uz dzimšanas dienu, kur viņš netipiski daudz iedzēra un nākot mājās man sāka stāstīt, ka ar savu darba kolēģi, vasarā tajā laikā, kad es biju prom, esot bijis kaut kādā pasākumā, pēc tā pasākuma viņš bija pie viņas, viņa viņam gatavojusi vakariņas. Par darba kolēģi esmu dzirdējusi viņa ir 20 gadus vecāka [ar mani un viņš brīvprātīgi darbā viņu apmāca strādāt ar jaunām iekārtām, jo ja viņa to iemācīsies, tad viņa varēs kandidēt uz leilāku algu.

Mani nomoka jautājums - vai man ir vērts satraukties vai nē? Mūsu attiecībās viss šobrīd ir ideāli, bet tomēr, kādēļ vajadzīga draudzība ar vientuļu 40 - 50 gadīgu sievieti?? kuru vins tagad grib aicināt uz mūsu mājām, atmaksāt viņai par vakariņām???

Atvainojos, ja neskaidri uzrakstīts, vienkārši šis manī grauž jau dažas dienas.
13.10.2014 13:24 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
ctn, man tas liekas muļķīgi. Neiet runa par aizliegšanu- ja vīrietis vēlas sapazīstināt abas sievietes, tad lai to dara, bet ne draugu pasākumā. Viņa tur vienkārši neiederas. Neitrālā gaisotnē to visu varētu vienkārši nokārtot un es ticu, ka autore būs pietiekoši attapīga, lai izdarītu secinājumus pēc tikšanās.
Man liekas ļoti muļkīgi aicināt to sieviete pie sevis tikai, lai viņu pazemotu draugu priekšā. Nu priekškam to cirku vajag?
13.10.2014 14:40 |

Reitings 2230
Un jā- ja nu tiešām tā sieviete ir tikai draugs? Tad puisim būtu kauns, ka viņa meitene tā izturas.. nu fui. Visas tās intrigas var izlaist.
13.10.2014 14:41 |

Reitings 37
57 days, redzi tavaa lauliibaa tas notiek biezhi un tas Tev ir saprotami, ar mani tas notiek pirmo reizi, esmu apjukusi, plus vel tas, ka vins par sho draudzibu slepj kopsh augusta, kad mums viss bija sashkjobiijies, tadelj esmu kaa zidainis, kam iedota karote un zupas shkjivis un saka - eed. Es nezinu kaa un ko darit, tadelj jautaaju sheit, jo sheit ir lieliskas lietotaajas ar dazhaadaaam pieredzem.

Man apkart ir sliktas pieredzes, kur pazinjas ir palikushas bez viiriem.
13.10.2014 14:42 |

Reitings 37
lapsīgā, es nevarētu nemaz nevienu aizvainot, esvienkārši ieietu vannas istabā un sāktu raudāt, pārdzīvot, ka mana vīrieša uzmanība ir veltīta citai sievietei. Rezultātā es būtutā nenormālā, kura ne no kā taisa drāmu, j viņa tak ir atnākusi viena, viņam ir jāpilda savs pienakums un jaapavada vakars izklaidejot vieshnju. Tadelj, labaakais ko speju ierosinaat - uzaicinat vinju uz maajaam, par ko vns teica - Nuuuuu, labi, ja jau taa gribi....

Vienkarshi, nepatikamaakais ir tas, ka apzinies, ka kaada cita ir ar kaut ko interesantaaka, aizraujoshaaka nekaa pasha toposhaa sieva.
13.10.2014 14:46 |

Reitings 2342
Es visu diskusiju nelasīju. Bet neredzu neko sliktu arī draugu pasākumā - kas tur tāds? Kur šī sieviete būtu jāatrāda, lai saņemtu akceptu tikt izrādīta draugiem? Pēc kādiem parametriem? Un nedomāju, ka te ir runa par pazemošanu, jo komplimenti nav jāuztver kā sarkasms. Tie ir jāizsaka dabīgi, pamatoti, bet pārdomāti, radot pareizo efektu. Iespējams, šī sieviete labprāt iesaistīties bēbju diskusijās, un čalis sēdēs virtuves stūrī un telefonā spēlēs niknos putnus, kamēr dāmas izrunājas. Viss var būt.
13.10.2014 14:46 |

Reitings 37
cnt, jaaa es piekriitu, ka var vinju uzaicinaat un viss varetu but forshi, ka tomeer daudz kas jau ari atkarigs no manis un kaa es to uztveru, zinu ka mana draudzene to uztvertu - oo jo vairaak cilveeku jo labaak,bet es taada neesmu, tadelj neizaicinu likteni zinot kaada esmu es un cik emocionaali uztveru visu.
13.10.2014 14:51 |

Reitings 2342
Esi draugam/vīram izstāstījusi kā jūties?

Tadelj, labaakais ko speju ierosinaat - uzaicinat vinju uz maajaam, par ko vns teica - Nuuuuu, labi, ja jau taa gribi....

Šis jau norāda uz to, ka esi viņam svarīga. Iespējams, viņš mazliet baidās jūs salaist kopā, zinot, ka šobrīd esi emocionāla, un situāciju vari pārprast. Principā, pēc viņu komunikācijas pati jau sapratīsi vai tur ir zemūdens akmeņi, vai nav.
13.10.2014 14:52 |

Reitings 37
jaa, vins saka, neuztraucies, tur nekaa nav.
13.10.2014 14:56 |

10 gadi
Reitings 13809
Pag, vīrietim ir 37 gadi, tai kolēģei 45? Nav jau nekāda lielā starpība.
13.10.2014 14:57 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vakariņas var paēst arī kafejnīcā, naivās sievietes. Un vsp nepazīstamus cilvēks neaicina uz mājās bez otra cilvēka piekrišanas. Tavs vīrietis ir reāli stulbs, kaut vai skatoties viņa attieksmi uz mazuli.
13.10.2014 14:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, mes virieshiem uzticamies, mes neuzticamies citaam sievieteem

Nu, piedod un atvaino :-(. Iznāk tā, ka pēc noklusējuma tas vīrietis tiek uztverts/pataisīts par tādu stulbu čurku bez savām smadzenēm, kurš nevar pateikt (atvainojos) "Nē" nevienai v*gīnai. Tiešām tik sliktās domās par vīriešiem esat? Gribat teikt, ka sievietes savā starpā dala vīriešus kā tādas konfektes no lielas turzas, bet paši vīrieši vispār tai leitā savu vārdu pateikt nav spējīgi?
13.10.2014 14:58 |

Reitings 37
Annie, jaa... tur jau taa lieta.
13.10.2014 14:59 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
No draudzīgām vakariņām līdz seksam ir viens solis. Tas var notikt tīri spontāni. Man pašam kādreiz bija dienesta romāns. Draudzīgas attiecības starp darba kolēģiem ir viens, bet pretējā dzimuma čupošanās pa vakariņām ir kaut kas cits.
Vīrietis, bieži vien, domās jau ir izmēģinājis visus seksa veidus ar draudzīgo kolēģi.
13.10.2014 14:59 |

10 gadi
Reitings 5929
"Jūsu stila izjūta man atgādina Tomasa mammu, viņa arī ir ļoti eleganta pusmūža sieviete, no kuras daudz ko var mācīties!".

tas izklausās pēc manis :D super!

bet vispār...
1. Zinot sevi, noteikti būtu uzbūrusi drāmu
2. Pati gribētu redzēt to sievieti. Lasot diskusiju, nepameta teiciens prātā "Keep your friends close, but keep your enemies closer".
13.10.2014 15:00 |

10 gadi
Reitings 13809
Nu, jums kā pārim ir daudz lielāka vecuma starpība, tāpēc pat, iespējams, mazāk kopīga nekā viņiem.
Nevar paļauties uz to, ka esi jaunāka par viņu, tas nenozīmē - interesantāka.

Uz draugu vakariņām neļautu aicināt, jo viņai nebūtu jāatrodas jau esošā draugu kompānijā. Pasaki vīrietim, ka labāk tad sākumā iepazīties bez citu cilvēku klātbutnes.
13.10.2014 15:02 |

Reitings 37
nee, Melns, tapeec, ka virishiem vajag but miletiem, jums ajag justies miletiem, siltaam vakarinjaam galdaa esst un skatiities futbolu un reize sieva veel minetu uztaisa pa virsu tam visam, vienaa laikaa, ja attiecibas saak sashkjobiities, biezi virietis meklee kaadu kas vinju spes saprast, vins tad atradiis kaadu, kura ir visu laiku smaidiiga, laimiiga, kura par katru sikumu netaisa traci, kura neparmet, ja virietis aiz sevis zekjes nesavaac netiras, kura i pabaro, i pasaka, ka sieva tevii nespeej noverteet labo, ar kuru ir kopejas intereses un bez taa visa, vinja tomer labi izskatas, actinjas taisa vienreiz, otreiz un tresho reizi viss, gudraa sieviete un vientuljaa ap 40 ir tikusi pie jauna vecha.

Tadlej man shii draudziba nepatik, jo vinja uzplauka laikaa, kad mums viss bija izjucis, iziris un likaas neglaabjams.
13.10.2014 15:04 |

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
It ka logiski domajot, kapec vinam butu ta sieviete jaieved majas, ja viniem kaut kas butu bijis. Jo tas butu zemiskino viriesa.
13.10.2014 15:06 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
No draudzīgām vakariņām līdz seksam ir viens solis.

No draudzīgam darba pusdienam līdz seksam birojā uz galda, teorētiski, arī nemaz nav tik daudz soļu. Nu un ko? Nelaist vīru uz darbu? Vai parkvalificēt par, nezinu, ceļu būves strādnieku, lai, nedod dievs, nevieni brunči tuvumā nav?

Jā, visādi var sanākt. Bet vai dramas, scēnas un intrigas ir risinājums?
13.10.2014 15:07 |

Reitings 37
sola1, es ticu, ka nekas nav bijis, bet kaa jau teicu, sis viss mani satrauc un nepatik.... zhel, ka neesmu no taam saprotajoshajaam sievieteem, bet tada nu es esmu.....
13.10.2014 15:08 |

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
Labak tomer satiec, pavero.
13.10.2014 15:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits