Briti

Reitings 204
Reģ: 18.04.2013
kādi jums briti liekas? varbūt kAda ir kopā ar īstenu britu? kādi viņi ir kā dzīvesbiedri, vīri, tēvi?
12.10.2014 09:06 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Heart_Clokk :D jaa, tas ir smiekliig, bet tajaa maajaa var viegli kljuut par upuri un es negribu majas nakt ar jelu olu matos :D

Britiem ljoooti patiik Latvijaa rikotas kazas, ljooti, visi, kuri bijushi un kuriem partneres latvietes saka, ka precesies Latvijaa, jo daba skaista, vasara skaista un leeti.
12.10.2014 17:55 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Es savā vārda dienā visu laiku saņēmu sveicienus no visiem latviešiem, un viņš nesaprata, protams. Tad, kad vēlāk prasīja, ko es šodien tik īpaša, es pateicu nu vārda diena man un izskaidroju kas tas ir. Cilvēks tā saskuma, ka neesot mani apsveicis un atnesa no dobes puķītes ehh :D
Ar to dzeršanu nu jāā, nezinu, viņi ļoti agri sāk dzert, un ap 2 jau pabs taisās ciet, bet latvieši tikai ap 10 tur iesāk, tāpēc jau arī viņi paspēj vairāk nodzerties :D
12.10.2014 18:09 |

Reitings 244
Reģ: 10.05.2013
Es jau reāli saprotu, ka angļiem patīk latvietes, jo mēs esam skaistas, slaidas, koptas ar labām manierēm. Paskatieties uz anglietēm viņam jau nu vsp NOOOO CLASS.

Dzīvoju Anglijā jau ilgu laiku un šis ir pilnīgi aplami. Jaunās anglietes ir tik pat slaidas, cik latvietes. Un manuprāt arī daudz izskatīgākas. Aizbraucot brīvdienās uz Latviju man vienmēr krīt acīs, cik vienādas un pelēkas izskatās mūsu sievietes, koptība arī tur ir uz jautājuma zīmes. Un angļu manieres latviešu aptuvenajai izpratnei par to, kas varētu būt pieklājīgi, vispār pat pielīdzināt nevar.
12.10.2014 18:15 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Nodziivojot pus gadu uk, tas, ko varu pateikt par viniem, ka tie ir nenormaali slinki! :D
12.10.2014 18:17 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
maotse laikam palielākā pilsētā uzturas :)
12.10.2014 18:21 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Es neteiktu, ka slinķi. Man kursabiedri vairums ir puiši (ne-angļi) un pazīstu arī ārpus uni dažāda vecuma vīriešus. Kursā daudzi strādā vai ir volunteers. Pat tie, kas kursā man likās mazliet pa gaisiem, ir apņēmīgi un kuļas uz priekšu. Jā, protams, ir kas atkrīt, bet tā jau ir visur, un abiem dzimumiem.

Ir sakarīgi, var forši parunāt, pajokot. Patīk runāt par futbolu :D (bet nu mēs esam sporta kurss)

Mans teorētiski ir brits, bet galīgi ne klasiskā izpratnē tapēc baigi neko nestāstīšu. Par slinku, jocīgu, stulbu viņu nenosauksi. izturas brīnišķīgi.

ps. es arī redzu daudz slaidu, skaistu meiteņu. Aplami domāt, ka te visas apvēlušās un nekoptas.
12.10.2014 20:32 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Īsu brīdi sanāca ar vienu tādu satikties. Kaut gan nopietnu attiecību mums nebija un pilnībā viņu nepazinu, pirmie iespaidi bija ļoti labi.
Patīk viņu atklātība, ja tu viņam patīc, tad viņš to arī pasaka, kas salīdzinājumā ar latviešu vīriešiem (vismaz ar tiem, ar kuriem man nācies saskarties) ir kaut kas pārsteidzošs. Viņi to visu tā ļoti brīvi un atklāti pasaka - tu man patīc, tu esi ļoti skaista utt.
Tāpat patīk viņu humora izjūta , pozitīvā attieksme pret dzīvi. Tāpat viņi ir daudz daudz lielāki džentlmeņi nekā latvieši.
Par ballītēm gan varu piekrist, nedēļas nogales nevar pastāvēt bez klubiem un bāriem. Tā ir neatņemama dzīves sastāvdaļa un nav nozīmes vai tev ir 20 vai 40 , ar bērniem vai bez. Kaut gan no otras puses tas pat ir mazliet forši, tādā ziņā, ka arī cilvēki, kuriem vairs nav 18 un ir jau ģimenes māk izklaidēties. Liela daļa latviešu šādi nemāk, viņiem liekas, ko tad nu es vairs.
12.10.2014 21:31 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Briti ir visaadi, tiesi tadi pasi kaa sastopami muusu puisi.
Labaas iipasiibas-jautri, saprot humoru, pozitiivi utml. Sliktaas iipasibas.. miil par daudz izklaideeties, kaartigi sadzerties un gvelzt mulkiibas.
Viniem patiik muusu meitenes, bet vini uzskata, ka esam viegli pieejamas. Un nesakat, ka taa nav, jo diemze vini taa domaa..ipasi taa runaa par polieteem un lietuvieteem.
Savas meitenes Anglu vini aizstaav, jo tas ir vinu rases un logiski, ka aizstaavees. Lau vai kaadas buutu!
12.10.2014 21:41 |

Reitings 204
Viņi vispār daudz sevi ziedo ģimenei, bērniem? Izklausās ka nedēļas nogalēs nav pieejami! :D
12.10.2014 23:11 |

Reitings 204
paceļu, padikutējam
13.10.2014 18:09 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Esmu attieciibaas ar britu ja paaris meeneshus. Esmu totaali laimiiga :) tik jauks, saprotšs , miilš un gaadiigs viirietis :) loti gimenisks. Mans nu gan nav no tiem,kas pavadiis katru nedeeljas nogali klubaa vai baaraa. Ak jaaa, tas melnais britu humors :D
bet nu noteikti nevajag palauties uz tiem briesmiigajiem staastiem par britiem ,ne visi ir vienaadi :D
13.10.2014 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits