Man arii ar to moraalo sagatavotiibu, un ne tikai man, arii manam viiram, bija taa, ka gaidijam to testu, gaidijam un sagaidijaam un tad peec 12. nedeljam abiem sakas paradities bailes. Bailes nebija par materiaalo, bet drizak par musu kopeejo nakotni, kaa bus? kas notiks? ko darisim? nebus vairs guleshana cik gribas, nebus vairs, ka varam iet un nakt majas cikos gribam un manam virietim bija vislielaakaas domas par to, ka mes esam saistiiti uz muuzhu, ka nevaresim uzgriezt viens otram muguru un pateikt - es aizeju, viss cauri, es parvacos utt., jo vinspats uzaudzis bez teeva un negrib, lai vinja bernam butu reiz tas japardzivo...
Taa ir ljoti liela atbildiba, es nodzivoju gadu kopa ar savu draudzeni, vinja bija atstaata viena ar 2 berniem un ljoooti maziem ienakumiem, nebija ne tam gatava, ne pat nojauta ka tas notiks un berns nav viegli, nav gruuti, bet ir lietas, kuras vairs nevaresi darit kaa gribi, ka nevaresi ieplanot teatra izraadi, jo pedeja mirkli berns var saslimt, bet viennozimii tas ir ljoooti skaisti.
Ja velies berninju sac rupeties par sevi, ej uztaisi analizes, dzer vitaminus, palasi gramatas, mana pazinja taa sevi sagatavoja pus gadu un tad abi ar viru nolema par berninju.