Piedraudi ar Paterētāju biedrību un salabos bez vārda runas
tev apdroosninats ir? jo man uzreiz piedavaja veikt apdrosinasanas iespeeju pet zadzibu un defektiem,man ladesanas ligzda sabojajas un 3x ir ari kritis pret zemi ta ka apdrosinasanu un % maksaaju tad visu pa brivu salaboja
Šajā gadījumā nevajag nekādu labošanu! Uzreiz jāraksta prasījuma pieteikumu par preces apmaiņu!!!
Es telefonu samainīju. Uzskatu, ka labots telefons vairs nav nekad tāds pats, kā sākumā, tādēļ mainīšanu uzskatu par labāku izvēli un nav jāčammājas ar garantijām un citām figņām.
tad būs iespēja vai nu apmainīt pret jaunu, vai saņemt atpakaļ naudu, jo nav veikts pat pirmais maksājums.
Šis attiecas, ja raksti prasījuma pieteikumu preces apmaiņai. Ja nav iesnieguma, tad ir standarta garantijas remonts. Tev kvīti iedeva? Tur ir apkalpošanas nr. Pxxxxxx. Ieej mttc.lv, ievadi to nr. un paskaties ar kādu statusu telefons ražotājam ir nosūtīts
Karma - nu tad jau viss kārtībā! LG telefoniem aktus izgatavo Lietuvā, tad nu apmēram 1-2 nedēļu laikā telefons būs atpakaļ un varēsi mainīt pret citu vai saņemt atpakaļ naudiņu.
Es arī esmu jauna telefona meklējumos un domas sliecas uz G3