Nesaprotu vīrieti

Reitings 17
Reģ: 04.08.2010
Sveikas meitenes!

Lieta tāda, ka iepazinos ar vīrieti internetā. Viņš dzīvo ārzemēs. Kādu 1.5 mēnesi sarakstījāmies, skype pa video call runājām, un tad viņš atbrauca uz LV, satikāmies un viss man liekas, ka bija ok (ļoti kautrīgs puisis bija). Tad pēc tikšanās nākošajā dienā uzrakstīja , mīļi papļāpājām, un tad sekoja klusums.... Nekādu ziņu nedeva utt. Tad es sadomāju, ka paiešu soli pretī un pati uzrakstīšu. Uzrakstīju un teicu, lai brauc ciemos, uz hokeju aicināju utt. Bet viņš man atbildēja, ka viņam neesot laika, jo 2 ned, gribot nolikt tiesības un mierīgi aizlidot atpakaļ. Tad, kad es viņam pateicu, lai godīgi pasaka, ka es viņu neinteresēju un es par to nemaz neapvainošos - viņš atbildēja, ka interesēju tikai neesot laika. Tad es pateicu, lai uzraksta, kad būs laiks, bet tā arī neko neuzrakstīja un nav vēl uzrakstīji, un jau prom arī ir aizlidojis. Es nesaprotu - es tiešam viņu neinteresēju? Kāpēc viņš vienkārši to nepateica? Es būtu visu sapratusi...
09.10.2014 14:20 |

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Jo vecāka es kļūstu, jo vairāk ticu, ka - ja tu patīc vīrietim (tiešām patīc un viņš vēlas veidot ar tevi attiecības) viņš atradīs laiku priekš tevis, viņš izdomās kā tevi satikt un noturēt, kaut puķes ar kurjeru aizsūtīs, pirms gulēt iešanas piezvanīs un aicinās līdzi kaut ar draugiem hokeju skatīties. Bet tu redzēsi viņa interesi par sevi.
10.10.2014 10:50 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
REIZEM CILVEKIEM TIEŠĀM NAV LAIKA! :D :D :D
viens calis ari man vislaik raksta, ka varetu tikties u.tt. Jāa, varētu... kaut kad, bet šobrid man tiešām nav laika, šis uzmetas virsu ka es negribot tikties, bet man patiešām nav laika :D :D :D
10.10.2014 11:00 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Un jā es arī šonakt pēc vēlas maiņas darbā braukšu atpusties ar kolēģiem, un pēc tam atkal rīta agrumā uz darbu, bet tik un tā lai kaut kur skrietu un tiktos ar cilveku kuru tikai nedaudz pazistu? Tad labāk atpūšos ar cilvēkiem un no rīta ierodos darba bezspēcīga zinot, ka būšu labi pavadījusi laiku un zinot ka pa nakti nebus nekadas problemas, neka tiekoties ar cilveku kas tikai nedaudz ir zinaams.
10.10.2014 11:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
viens calis ari man vislaik raksta, ka varetu tikties u.tt. Jāa, varētu... kaut kad

Tas liecina, ka tev nav kvēlas vēlmes viņu satikt, ja nu vienīgi kādreiz, kad nekas labāks nav prātā. Neinteresē tevi īsti tas čalis taču.
10.10.2014 15:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits