Es šodien spītējot pelēkajam laikam, uzvilku koši zilganzaļus tirkīza svārkus. Ziniet, iedarbojas - sēžu un priecājos! :D
Laikam būs beidzot šoruden jāķeras klāt arī profilaksei, lai baciļi neliptu klāt. Ko esat lietojušas un atzinušas par labāko - Aflubin, Citrosept vēl kaut ko?
Labrīt. (Jā, man rīts, nesen piecēlos :D)
Man šodien ir vissirsliktidiena. Esmu slima, pēcpusdienā uz darbu, slimības lapu negribas ņemt, kaut draugs saka, ka neļauj man iet uz darbu.
Tad nu varbūt kādai ir kāds ieteikums, kā atri tikt uz pekām?! Mājās ir tikai medus un upenes. Rīt visa diena brīva, tāpēc plāns pa rītdienu vismaz uzlabot pašsajūtu.
Labriit! Biju taadaa neomaa pirms paaris h,kad bija jaaceljaas uz darbu,tuuliit jau jaabrauc prom,veel jaiztur shodien liidz 22 un riit tas pats un beidzot man buus briivs viikends,esmu fiziski paargurusi un vnk gribas palikt gultaa visu sestdienu un sveetdienu,nu apmeeram:D
Paaris lietas jaaizdara bus 6 dien un jaaaizbrauc shur tur un tad vareeshu slinkot :)
Mums Londonaa sauliite spiid,tikai dikti veejains. :)
Jauku dienu!
Man efektivitātes ziņā Aflubin ir tieši tikpat efektīvs kā Citrosept.
Aflubinam cena diezgan zemāka. Kā vienreiz aptiekā ieteica kā alternatīvu, tā pēdējās reizēs esmu pirkusi to.
Svētlaime!!!! Es braucu mājās beidzot ( būšu gan tikai pēc ~2h).
Šodien tomēr pacilāts noskaņojums, jo sajutos ļoti noderīga :D kādiem 5 cilvēkiem no mana kursa ir jāapmeklē matemātikas privātskolotājs, tā nu nabagi mocījās ar mājasdarbiem, jo neviens nav sapratis tēmu un tās izklāstījumu. Atlika man ieslēgt apslēpto matemātikzinību čakru, lai visu saprastu, izpildītu un vēl paskaidrotu lauzītā valodā. Tagad gan visi priecīgi. Kā pateicība tika uzsaukta man kafija un kūciņa :D
the_one, mana arī viņa seko, nav ne jausmas, ko var piesekot, es te tikpat kā neko nerakstu un neesmu:D laikam pēc profila bildēm seko, kuras labāk patīk, tām seko. :D