Sveikas!
Vairāk jautājums tām meitenēm, kas saskārušās ar šo tēmu- kā iespējams piedot drauga neuzticību? Uzzināju, ka esmu tikusi krāpta (sex viņu starpā nebija, draugs esot vēlējies, bet meitene atteica, abiem bija randiņš, kurš noslēdzās ar skūpstu...). Ļoti vēlos draugam piedot, bet vel skumjāku dara fakts, ka nākamajā dienā draugs tai meitenei rakstija labrīt, ceru ka kādreiz vel tiksimies. Pēc visa šī man skaidrojās, ka viņam viņa nemaz nepatika un rakstija viņai tikai tāpēc, lai viņa visu neizstāstītu man. Vai šis attaisnojums man vienīgajai nešķiet loģisks?
Kā piedot? Viss ko spēju domāt ir šis notikums. Visu laiku cenšos piedot, bet nespēju, Katru dienu pati sev prātā skandinu šīs detaļas- kā viņš varēja skūpstīt citu, iet ar viņu uz randiņu un vel rakstīt nākamajā rītā sms...Kā piedot un rast sev mieru?
Draugam jau esot apnicis, ka es šo skandinu, bet es nevaru, tāpēc klusībā Katru dienu raudu...zinu, ka vislabāk būtu pamest, bet ko darīt ja nespēju ne piedot ne pamest? :( Ir pagājuši jau 3 mēneši, bet es nespēju, ļoti gribu rast mieru, arī ikdienā ir tik daudz lietas, kas par šo atgādina...sāp!