@Roarrrrr viņi man arī paši piezvanīja un teica, ka ir 24K. es vēl nobrīnījos priekš kam viņiem studentu, kas pat nevar strādāt pilnu slodzi (algu solīja 600-1000eiro) :D bet tad tieši šovakar noskatījos bez tabu :D
@LaLaLa ir iespēja izvēlēties kurā veikalā gribu strādāt? un ja ir iespēja izvēlēties, kuru labāk izvēlēties? :)
@besame oj, man šķiet, ka puse no sludinājumiem ir slēptie web čati.. ķipa solārijs, skaistumkopšanas salons vai kkas tamlīdzīgs, bet īstenībā web čats. gan jau, ka ir meitenes, kam tas šķiet ok un tad viņas arī atsaucās uz sludinājumiem 'web čats', bet man liekas baigi stulbi rakstīt vienu, bet īstenbā pavisam kkas cits.. man jau mamma aizliedza ss.lv skatīties sludinājumus, jo tur tādu pilns.. tagad skatos tikai cv.lv, cvvp.nva.gov.lv/vakances vai kko tamlīdzīgu..
@Unknown jā, man arī bija liss čalīts, bet interviju vadīja vēl viens.. atmosfēra jau tur pozitīva, skaļa mūzika, intervijā uzreiz piedāvāja pāriet uz 'tu' utt.. :D bet es nevaru tā skriet pakaļ cilvēkiem un bāzties virsū ar kkādu preci.. man jau pieredze viasatā.. :D nu nesanāk man..
@Madara7 pastāstīsi sīkāk? :)