nu, man šķiet, ka Al Pacino diezgan cienījami novecojis... par pārējiem Tevis liktajiem piemēriem gan tā nevar teikt.Taisnība, Als ir pat skaists. nevajadzeta te likt vinu:)
to, ka vīriešiem izskats neesot svarīgs, izdomājuši neglīti vīrieši laikos, kad sievietēm pašām nebija nekādas teikšanas, ko precēt un ko nē (viņas izprecināja vecāki tam, ar kura ģimeni gribēja labas attiecības). Mūsdienās izskatam ir nozīme.
Smieklīgi, bet citās diskusijās šitās pašas k*zas putām uz lūpām bļaus ka vecim izskats nav galvenais - svarīgāk esot kāda personība, tā tālāk. Ir jau ne reizi pieredzēts šitais sviests. .
Izskats nav noteicošais, bet ir gana tomēr ari svarīgs. Pieleca????? Jeb tomēr ne?
Viens ir tas, ar kādu izskatu viņš ir piedzimis. Pavisam kas cits - kā ar gadiem ir palaidies. Personīgi mani neuztrauc, ka vīrietis neizskatās pēc modeļa, bet es neesmu gan sajūsmā par alusvēderu, neveselīgi pelēcīgu seju, tumšiem riņķiem un citām ekstrām, kas pie daudziem vīriešiem atnāk jau knapi pāri 30. Tas, lūk, nav pievilcīgi.

nu var jau novecot ari shadi. botox, plastiskaa un viss bumbaas.Anistone nav veca, tikai 45 gadi. Te vairak runa ka saprotu par NOVECOSANU...nu par 70 vai 80 it gadiem.
Par tēmu. Sievietes noveco. ..... Kā ir aukstas un frigidas jaunbībā tādas pašas paliek arī pēc 35.