Kāpēc vispār ir jāpērk somas par tik astronomiskām summām, ka pilnīgi jākrāj nauda??
Kāpēc vispār ir jāpērk somas par tik astronomiskām summām, ka pilnīgi jākrāj nauda?? Un pēc tam vēl kāds pasaka, ka nepatīk un vsjo, vairs nenēsāsi.. Piedod, bet stulbuma kalngals!
Ja pašaipatīk, nēsā laimīga. Kāda daļa ko citi saka..
Soma kā soma, absolūti nekas īpašs. Es tādu nepirktu ne par 300, ne par 100. Bet ok, tas laikam nav rādītājs, jo es vispār tādas summas par somu nemaksātu..
normāla soma. smuki nest gan rokā, gan uz elkoņa, pleca. jā, nav no tām ''cietajām'', bet tu taču redzēji, ko pirki? man ''cietās'' vispār nepatīk.
Pavisam normāla soma, nav ko ņemt galvā, ja kādam nepatika. Ja nepiestāv ne pie kāda esošā apģērba, var taču sameklēt kādus aseksuārus (šalli, cimdus), kas ar somu iet kopā.
Nesmuka?
Bet Tev pašai patīk? Protams, apkārtējo ietekmē ne to vien var izfantazēt. Paguli nakti un rīt Tev būsi laimīga, jo tiki pie sapņu somas Nopietni! Nu nopērc kaut vai šalli līdzīgā krāsā un miers mājās.
Soma nav manā gaumē, bet tas nenozīmē, ka nesmuka. Ja vēlējies kvalitatīvu somu, tad būtībā varēji atrast parastu, nebrendīgu ādas somu. Nedomāju, ka kvalitāte būtu sliktāka. Gadījumā, ja gribēji tieši šo MK modeli, tad cita runa (bet pati teici, ka nē)
Pieļauju, ka esi pieaugisi sieviete, nevis pusaudze, kam vairāk interese citu domas un viedokļi, nekā savs..
Šādu somu, manuprāt, var pievilkt pie tik daudzām drēbēm, ka noteikti nebūs problēmu to izmantot, ja paturēs
Arī šādā gadījumā tas vecums, kad jāsaplūst ar vairākumu, ir garām Kāda atšķirība, ka taviem mājiniekiem nepatīk? viņiem ar to somu jāstaigā? Tev patik, tu nopirki, viss, nesaprotu - kur ir problēma? kāda vēl preces nešana atpakaļ uz veikalu? Ja tev mājiniek teiks, lai lec no 9tā stāva, leksi arī?
Man ar mammu stils pilnīgi nesakrīt, bet visu laiku visi saka, cik viņa labi, stilīgi ģērbjas, tāpēc arī ieklausos viņas vārdos.
Un soma nemaz nav tik neglīta, neredzu par ko Tavi mājinieki tā "apdirsa". Ir ok!
Ehh, tad jāsāk būs kaut ko vēl meklēt, lai piestāvētu.. Ar vienu šalli laikam par maz būs..
Mīļā meitene, man ar mammu un pat māsu (ar kuru man ir aptuveni gadu atšķirība) gaumes atšķiras! Ir jāmāk pastāvēt par to,kas pašai patīk un to iznest ar glanci un pašpārliecinātību!