Negribas

Reitings 171
Reģ: 20.08.2011
Vai jums ir taagadiijies, ka jums gribas seksu, bet draugam nee. Nav runa par vienu reize, bet vairaakaam
06.10.2014 19:47 |

Reitings 171
Brivdienas kaut kur citur nelidzes. Biju prom no vina nedelu, pie vecakiem laukos. Divas dienas, nedeva nekadu zinu. Atruna bija tada, ka slinkums rakstit sms un zvanit negribot, lai neiztraucetu mani darboties, stradat pa maju.
06.10.2014 20:26 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Vins to nesaprot, ka man vajag uzmanibu, miljumu. Tacu man liekas, ka pec vairakiem gadiem varetu but taa, ka tuviiba ir loti maz.

Tāpat kā neviena no jums nesaprot ka vienīgais kas interesē večus ir sekss. nav seksa - nav ballītes (intereses) :-D.

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vins to nesaprot, ka man vajag uzmanibu, miljumu. Tacu man liekas, ka pec vairakiem gadiem varetu but taa, ka tuviiba ir loti maz.

Ja drīkst jautāt, kādā vecuma grupā jūs esiet?

Tad runa tomēr ir par mīļuma un uzmanības trūkumu vai tomēr seksu kā tādu? vai visu kopā? Ka vienkārši tev vispār tiek pievērsta aizvien mazāka un mazāka uzmanība un pat sekss paliek par retumu?

Te nu tomēr man liekas ka ir jāmēģina atrast kopīga valoda ar partneri lai ko risinātu.

Reitings 747
A džeks malacis - labi turās. Man arī ātri apnīk siev. divdesmitgadnieču šķībā un tukšā izpratne par to kas ir jādara gultā. Gribot negribot agri vai vēlu prasās samest kaulus ar kādu šķirtu trīsdesmitgadnieci. Tāda vismaz kko saprot un prot.
06.10.2014 20:30 |

Reitings 171
Divdesmitie.
Nu atklati sakot, visaa kopumaa, trukst miiluma un seksa. Jo kaut kaa paslaik sekss ir tas, kas atslabina nervus, un laikam ari tad ir tas bridis, kad tieku pie miiljuma.
06.10.2014 20:30 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Atruna bija tada, ka slinkums rakstit sms un zvanit negribot, lai neiztraucetu mani darboties, stradat pa maju.

Šis man liktu aizdomāties, pirmkārt, slinkums rakstīt vai zvanīt.. Otrkārt, ja negrib traucēt, var dot ziņu vakarpusē un sms jau nu nevienam netraucē. Manā skatījumā tas ir intereses trūkums. Es viņam pajautātu un gribētu saņemt godīgu atbildi - kādas (un vai vispār) viņš redz Jūsu attiecības nākotnē. Varbūt viņam kaut kas Tevī nepatīk, bet negrib teikt, lai nebūtu tracis?
06.10.2014 20:32 |

Reitings 171
Vins nesleptu, ja butu, kas sakams. Vienmer saka, ko domaa.
Par nakotni vispar nerunaa :D
Tacu, zinu, ka miil. Bet slinkums laikam izradit :D
06.10.2014 20:35 |

Reitings 747
Šis man liktu aizdomāties, pirmkārt, slinkums rakstīt vai zvanīt.. Otrkārt, ja negrib traucēt, var dot ziņu vakarpusē un sms jau nu nevienam netraucē. Manā skatījumā tas ir intereses trūkums. Es viņam pajautātu un gribētu saņemt godīgu atbildi - kādas (un vai vispār) viņš redz Jūsu attiecības nākotnē. Varbūt viņam kaut kas Tevī nepatīk, bet negrib teikt, lai nebūtu tracis?

Ugu. un no otras puses autore šo noteikti zāģē par to ka naudas nepietiek :-D :-D :-D. Un kad džekam ir iespēja vienatnē kko padarīt lai situāciju labotu tad sākas uzbraucieni ka nezvana un nesūta sms. :-D.
06.10.2014 20:37 |

Reitings 171
nauda pietiek. Slinkums un interese nav
06.10.2014 20:39 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Ja materiālais stāvoklis atļauj, varbūt aizbrauciet kaut kur atpūsties? Kaut uz nedēļas nogali, pozitīvas emocijas noteikti Jūs satuvinās :)
06.10.2014 20:42 |

Reitings 17203
Iemesli var būt vairāki kāpēc tas tā ir:

Viens no iemesliem ir vienkārši ka ir zudusi interese un attiecības lēnām iet uz beigām. Es nevēlos tevi par to uztraukt bet tas tā tiešām var būt.

Otrs variants, varbūt tu viņam pārāk uzbāzies? Nedod atelpu no attiecībām? Piemēram piekasies par sīkumiem, kas viņā vienkārši uzkrājas un tad nu tas izpaužas tā ka viņš nevēlas tevi blakām. Šo tad var risināt vienkārši cenšoties sevi ierobežot, neņemot galvā tos sīkumus, piebremzēt ar strīdēšanos, ja viņš grib strīdēties tad lai strīdās ar sevi, tu tikmēr vienkārši izvairies ar viņu runāt kamēr nevar normāli izrunāties kā cilvēki bez balss pacelšanas.

trešais variants, tu esi viņam pārāk pieejama, tu prasi to uzmanību, lai gan iespējams ka viņš nav no cilvēkiem kas vienmēr ir pieraduši to dot. Tad ar piemēram pirms seksa tu vienkārši (atvainojos) bet nogulies slīpi un ļauj viņam tik ņemties, neradot kaisli, iekāri, interesi uz ko vairāk. Varbūt pamēģini viņu iekārdināt visas dienas laikā, no rīta piemēram pirms darba pakārdini viņu drusku ar seksiņu, bet nedod, tā vietā liec viņam visu dienu gaidīt, domāt par to, un vakarā sagaidot viņu redzēsi vai viņam gribēsies tevi apķert, apskaut, skūpstīt un ko vairāk.

Attiecībās nekad viens nav vainīgs, principā pa priekšu ir jātrod problēma sevī un jācenšās to labot. Vai tu vari iedomāties kur tu varētu būt izdarījusi ko nepareizi? Ja tomēr īstu iemeslu nav tam, tad mani tiešām sāktu uztraukt tas ka vienkārši cilvēkam ir zudusi interese kā tāda par tevi.

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
Zigfrids, kāds te sakars ar naudu?

Reitings 17203
Vai jūs vispār kopā laiku pavadiet? izņemot protams to laiku kad kopā dzīvojat. Ejat uz randiņiem, izklaidējaties divatā? utt. Vai attiecībās tu esi vienmēr bijusi tā kas pirmā dod idejas par to ko varētu kopā pasākt? vai viņš to ar dara? vai viņš piekrīt tavām idejām vai vienmēr cenšas atrunāties?

Vai tavam draugam nevarētu būt kādi uztraukumi, stress kas novērš uzmanību? Darbā, ģimenē utt.
06.10.2014 20:45 |

Reitings 171
Zinu, ka ir ari mana vaina. Atzistu, ka esmu piekasijusies, kur nevajag, bet pedeja laika tas ir tapec,ka gribaas :D
Hmm,,liekas arii tas, ka vinjam tas nav tik ljoti vajadziigs, milumd, kaa man.
Tad, kad nodarbojamies ar seksu vienmer ir kaisle.
06.10.2014 20:50 |

Reitings 171
idejas vienmer es ierosinu kaut ko dariit un tik patkaa vienmer vins atrunajas.
06.10.2014 20:51 |

Reitings 17203
Tad nu tiešām iespējams ka cilvēks nav no tiem emocionālajiem kam vajag tos mīlestības apliecinājumus ar skūpstiem utt. Tur nu jācenšās vienkārši izrunāties un atrast kompromisu, vai arī samierināties, vai protams izšķirties.

Nevajag ļauties tam kašķim, lai kā gribētos, jo ja no vienas puses tas uzjautrina, no otras puses tas otru cilvēku var aizvainot. Centies labāk nekašķēties un visu kā cilvēki izrunāt.

Par kādām lietām jūs mēdzat kašķēties?
06.10.2014 20:56 |

Reitings 17203
idejas vienmer es ierosinu kaut ko dariit un tik patkaa vienmer vins atrunajas.

Tas gan nav labi, protams ja nav nekādas ekstrēmas idejas tad jau būtu normāli laiku pa laikam vienam vai otram piekāpties un ko padarīt, kā ne kā tas ka dzīvojat viens ar otru zem viena jumta nenozīmē ka jums ir pilnvērtīgas attiecības.
Var jau redzēt ka savā ziņā tu gribi ko darīt lietas labā, bet viņam atbilde ir tik ne, ne, ne un ja pie tā nav kāds nopietns iemesls tad šādas attiecības ilgi neizvilks.
06.10.2014 20:59 |

Reitings 747
Varbūt pamēģini viņu iekārdināt visas dienas laikā, no rīta piemēram pirms darba pakārdini viņu drusku ar seksiņu, bet nedod, tā vietā liec viņam visu dienu gaidīt, domāt par to, un vakarā sagaidot viņu redzēsi vai viņam gribēsies tevi apķert, apskaut, skūpstīt un ko vairāk.

Ugu. Un džeks darbā atvērs pareizos interneta saitus, aizies uz tualeti ... Divas minūtes un ... vakarā būs labs miegs čalim, bet autore varēs blakus domāt kas atkal nogājis greizi :-D
06.10.2014 21:00 |

Reitings 747
Zigfrids, kāds te sakars ar naudu?

Palauzi galviņu, palauzi. Varbt kas atausīs.
06.10.2014 21:02 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Es uzskatu, ka ir pilniigi normaali, ja paaris dziivo kopaa, ka kaadam no vienem kaadreiz seksu var negribeeties. Kad man pasai nav garstaavokls, besis kaut kaads, arii es ne vienmeer to veelos. Un, tas nebuut nenoziimee, ka ir kluvusi mazaaka iekaare, nee. Protams, ja "negribu" ir regulaari, tad jaasaak domaat, kas ir ne taa juusu attieciibaas. Iespeejams, taa pati piemineetaa rutiina..
06.10.2014 21:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!