KO juus sanemat no sava viiriesa?

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Es te taa aizdomaajos...Ko juus sagaidat no sava viiriesa un vai to sanemat savaas attieciibaas.. Jo vecais teiciens - no expectations, no disappointment, uz attieciibaam laikam nedarbojas. Pienemsim ruupes vienam par otru. Vai paarmetat biezi savam viirietim kaut ko?
Biezi dzirdu, ka sievieteem daudz nevajag, galvenais, lai viirietis materiaali nodrosinaats, patstaaviigs, gurds, izskatiitgs utt...
Un es par so teemu taa domaaju, jo visaas manaas attieciibas man ir pietruuksui drosiibas sajuuta, kad es justu, cilveekam uztrauc, vai man viss kartiibaa, emocionaali vai fiziski. ir tadi viiriesi, kas vnk daudz runaa... Vai vispaar varat savam viirietim paraudaat uz pleca par suudiigu dienu? jeb tam ir domaatas draudzenes?
06.10.2014 12:00 |

Reitings 883
Lielzemene.. man tas pats bija...Bet bez mammaam un teetiem ar savu viirieti es gribu novecot..un saukt par tuvaako cilveeku. Mani taads viirietis, kaa tu noraksturoji, pameta gruutos briizos ...Uz ielas kaads sekoja un biju paarbijusies lidz naavei.. kad vinam to teicu, pateica, tev tacu viss kaartiibaa, par ko man satraukties? Tas no viiriesa puses man liekas tragjiski.
06.10.2014 20:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Paļaušanās, ka viņs tiks ar visu galā -saņemu.
Drošības sajūta ikdienā - saņemu.
Mīļums - atkarībā no garastāvokļa.
Sajūta
06.10.2014 21:19 |

Reitings 7682
Sajūta, ka esmu svarīgākā - ne vienmēr.
Kopīgi plāni - ne vienmēr.
06.10.2014 21:20 |

Reitings 7682
Un es īpaši čīkstēt necikstu, viņam nepatīk ciksuli. Tā ir lieta kura mani savā ziņā sāpina. Bet gadu laikā jau pierasts, ka viņš ir caurum cauri praktiķis. Viņš nevis stundu stāvēs apskavis, bet drīzāk pados kabatas lakatiņu un pateiks, ka viss būs labi.
06.10.2014 21:23 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Uz ielas kaads sekoja un biju paarbijusies lidz naavei.. kad vinam to teicu, pateica, tev tacu viss kaartiibaa, par ko man satraukties? Tas no viiriesa puses man liekas tragjiski.

Vairumam vīriešu piemīt citāda domāšana, nekā sievietei. tādi vīrieši neizteiks, viņuprāt, bezjēdzīgus mierinājuma vārdus (bezjēdzīgus, jo tie neko nerisina), un noteikti neraudās līdz, kamēr viņu sieviete raud uz viņu pleca, bet gan centīsies sazīmēt problēmu un atrast tai risinājumu. tāpat viņiem šķitīs pilnīgi bezjēdzīgi satraukties atpakaļdatumā par situāciju, kura jau ir pagājusi. nākamreiz viņi pavadīs, vai nopirks pipargāzes baloniņu, vai izdomās vēl kaut ko, lai novērstu situācijas atkārtošanos nākotnē, bet satraukties par pagātni viņi neredz jēgu.
06.10.2014 21:32 |

Reitings 883
Donata! Protams...Buutu labi, ja taa ari buutu, taa kaa tu uzraxtiiji! man arii uz pleca raudaat nebija veelmes..Driizaak tiesaam dzirdeet kaadu frazi par to, lai naakotnee tas neatkaartotos.
06.10.2014 21:36 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Visu, izņemot žēlošanu. Ciets un neemocionāls rieksts, kurš to, kas kādam ir traģēdija uzņems ar vēsu angļu mieriņu.
06.10.2014 23:49 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Saņemu rūpes, uzmundrinājumu, sapurina mani, iepriecina, sasmīdina, zinu, ka varu paļauties un uzticēties un vēl un vēl. Mans stiprais balsts un plecs.

Par raudāšanu.
Līdzi neraud (kas ir ļoti, ļoti labi), drīzāk saraudina mani vēl vairāk uz īsu brīdi, bet tas man palīdz saņemt sevi rokās un saprast, ka leju asaras par pēdējiem sīkumiem. Un pat ja nav sīkumi...raudāšana neko neatrisina.
Diemžēl, ja atrasinātu, tad raudātu pilnus spilvenus :D
Ja ir jautrais noskaņojums, tad mani uzmundrina ar jokiem.
Ja paķer nedaudz viņa sirdi, tad noslauka man asaras un sabučo.
07.10.2014 00:41 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
dark_night, es brīnos, ka kādai vispār tas var likties forši un mīļi, jo es noteikti pārbītos, ja mans sāktu pinkšķēt man līdzi kādreiz. :D
07.10.2014 01:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits