Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

idejas dzimšanas dienas vakariņām

 
Reitings 48
Reģ: 14.05.2014
Mīļas meitenes, īsais stāsts tāds, draugam tuvojas dzimšanas diena un es organizēju pārsteiguma ballīti, jau esmu izveidojusi ēdinkarti, bet gribas arī kaut ko interesantu ar ko pārsteigt viesus, kā labai namamātei!Varat padalīties ar kādu salātu vai jebkādāmcitu ēdienu idejām/receptēm?
06.10.2014 09:57 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.05.2014
gaidu idejas :)
06.10.2014 09:57 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Šokolādes fondants? Daudz, daudz augļu (kuriem tagad ir nenormāaaali plaša izvēle), iesmiņi un viesi paši varēs izvēlēties un pagatavot savu desertu! :)
06.10.2014 10:01 |
 
Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
krāsnī cepti kartupeļi, ar sviesta-ķiploku uzlējumu.
06.10.2014 10:04 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.05.2014
Par to augļu ideju šokolādē, noteikti varētu noderēt, un shadow, krāsnī ceptie kartupelīši jau ir iekļauti ēdienkartē :)
06.10.2014 10:18 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Paturpinot kartu'peļu tēmu.. manuprāt, interesanta piedeva, pašai ļoooti garšo krāsnī cepti kartupeļi ar čili. Jāsagriež kartupeļi daiviņās, nedaudz jāapvāra un tad liek krāsnī. Smalki sakarā nedaudz čili piparus, ķiplokus, zaļuus un sacep kopā. Sanāk ļoti pikanti kartupeļi.
06.10.2014 10:19 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.05.2014
meksikanka, tas varētu noderēt, paldies :)
06.10.2014 10:24 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Kāda ir pārsteiguma ballītes koncepcija? Zviedru galds, klasiska sēdēšana? Visa nakts, vai tikai vakars... vakariņas lielas, vai uzkodas?
06.10.2014 10:24 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
un ne mazāk svarīgs jautājums cilvēku skaits (man šie visi punkti ietekmētu ēdiena izvēli ballītē, kuru rīkotu)
06.10.2014 10:26 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.05.2014
nu tās ir vakariņas ar iedzeršanu noslēgumā, būs tikai ap 10 cilvēkiem!
06.10.2014 10:36 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Mmm, pabarot 10 cilvēkus nav maz.
Var ļoti labi variēt ar saucamo soul food
Fritēti vistu nageti, sīpolu gredzeni, gaļas bumbiņas, grieķu salāti, no mērcēm ļoti klasiska - grieķu jogurts, izspiest ķiploks, rīvēts gurķis.Un saldajā mmm es uzburtu vai nu Pavlovu, bet ja laiks neļautu, tad Tiramisu.





http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0a/f9/6d/0af96d8b51a15e354983c57019dc0707.jpg
06.10.2014 11:16 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
06.10.2014 11:16 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.05.2014
VIT@ liels paldies par idejām!! Noteikti ko aizņemšos pasākumam :))
Varbūt kādai vēl ir kādi ieteikumi
06.10.2014 14:32 |
 
Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
E
06.10.2014 14:34 |
 
Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Es piektdien uztaisiju paviam vienkarshu uzkodu un maneejam tik loti garshoja,ka teica ka naakamajaas vakarinaas kuras bus pie mums ar cieminjiem man bushot jaataisa.

Sagriezu saldo kartupeli diezgan plaanaas ripinjaas. Apsmidzinaaju ar '1cal' elju un apberu ar etikja saali (nedaudz uz katra) ieliku cepeskraasni kameer izkatija, ka saak aplikt kraukshgiki. Tad iznjemu aaraa un pa virsu uzliku ljoti smalki sagriestu chorizo desu un liku atpakal cepeskrasnii uz kadam 10min .

Un serveeju ar maajaas taisitu Guacamole .

Mana recpete ir pavisam vienkaarsha.

2 avacado, 1 citrons, nedaudz saals un mazie kjirshu tomatinji sagriesti, nedaudz kjiplokus visu sajauc kopaa forshaa 'putrinjaa' (Parasti cilveki liek klaat siipolus , bet man negarsho)


Kopaa visas garshas ritigi labi gaaja kopaa :)
06.10.2014 14:42 |
 
Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
10 cilvekiem jau nevajag daudz ēdiena, ja ir laiks sagatavoties, tad galvenais - dažādība un krāsas ( dārzeņos, augļos)
Es noteikti iekļautu - saptas mazas kartupeļu kotletītes ar lasi un dilīti.. Ja ir vēlēsanās var uzgatavot kādu pašmāju mērcīti pa pilītei uzlikt... njamm.. :)
lai jauka ballīte :)
06.10.2014 16:27 |
 
Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
Ups.. saptas bet saceptas
06.10.2014 16:30 |
 
Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
Šodien nav mana diena..domāju vienu-rakstu otru :D
Saceptas mazas kartupeļu pankūciņas un tad virsū liek lasi un dillīti+ ja vēlas kādu mērcīti..
06.10.2014 16:31 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Kad būšu mājās, ielikšu bildes, tieši arī meklēju.. :)

Bet man jautājums par to gvakamoli - ir iespējams uztaisīt negaršīgu? Pašai negaršo avokado un domāju, ka to mērcīti arī neēdīšu, bet man ļoti gribas uztaisīt...recepti jau atradu, bet vai kādai ir kādi īpaši ieteikumi? Ja 4dien uztaisīšu, tad 5dien tak būs ēdama? Jau zinu, ka var palikt brūnīga un kas jādara, lai tāda nepaliktu. Vispār pie mums tagad ir normāli tie avokado?
06.10.2014 16:38 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
ā, varu jau tagad ieteikt šo to:




06.10.2014 16:41 |
 
Reitings 125
Reģ: 07.01.2014
ooo, šī ir super http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/zupas/recipe.php?id=5798 tikko pagatavoju
rudenīga
06.10.2014 16:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!