Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bijusa drauga mamma

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Esot attieciibaas, bija izveidojies lielisks kontakts ar bijusaa drauga mammu. Arii peec tam, kad ar puisi izskiiraamies, ar vina mammu turpinaajaam sazvaniities, satikties. Ar vinu vienmeer ir patiikami pavadiit kopaa laiku, vienmeer var izrunaaties par visu, kas uz sirds. Kluvaam par labaam draudzeneem.
Tacu, tagadeejais draugs to nekaadiigi negrib pienemt, ka komuniceeju ar bijusaa drauga mammu. Es vinu saprotu, ne katrs to vareetu/gribeetu pienemt. Tacu, no otras puses, vina jau gadus sesus ir viens no tuvaakajiem cilveekiem man. Pagaidaam, iisti nav skaidrs kaa labaak riikoties..
Kaa Juus riikotos, ja nonaaktu saadaa situaacija? Interesee viedokli!?
04.10.2014 17:49 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Es laikam censtos ieskaidrot, ka noteicošais, kāpēc ar viņu tiekos ir ne jau tas fakts, ka viņa ir bijušā drauga mamma, bet tas, ka viņa ir tuvs cilvēks, kā laba draudzene. Un ne jau par bijušo draugu Tu ar viņu runā. Kaut kā tā.

Kādai ir gadījies, ka bija ļoti labas attiecības ar bijušā mammu, esot kopā ar puisi, bet tiklīdz izšķīrāties, tā visi kontakti pazuda?
04.10.2014 17:52 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Vēlreiz kārtīgi uzsver savam vīrietim, ka kontaktējies ar bijušā māti un ka pats bijušais uz tikšanos nekad nenāk, telefonu neceļ utt. Liec paraudzīties uz to tā, ka daudziem ir kādi kopīgi paziņas un ka šajā gadījumā tev un šai sievietei ir kopīgs viņas dēls - tikai tavā dzīvē viņa vairs nav, tagad tas ir tikai tās sievietes dēls, nevis ex, kurš tiecas uz baigo draudzību.
04.10.2014 17:53 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nekontaktētos un viss.
04.10.2014 17:55 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Var jau saprast vīrieti, ka kas tāds nepatīk.

Man noteikti nepatiktu, ka mans vīrs kontaktētos ar bijušās draudzenes māti vai tēvu vai kādu citu tuvinieku. Neizprotu tādu vajadzību.

Es pati uzskatu, ka tāda komunikācija vispār ir dīvaina, jo, ja man būtu tuvas/ labas attiecības ar drauga vai vīra māti, tad man neliktos pieņemami, ka viņa draudzētos ar dēla bijušo sievieti. Izņēmums, ja pārim ir kopīgs bērns, kas ir šīs sievietes mazbērns. Ja tā nav, tad uzskatu, ka šāda komunikācija ir lieka.
04.10.2014 18:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)