Vakar bija viena amizanta diena - iists pieraadiijums tam, ka neganta PMS vajaatas personas labaak uz dazhaam dienaam ielikt aiz atsleegas. Vilkos maajaas no darba un spontaani iegaaju veikalaa un nopirku skapi. Piegaadaaja puikas aatri&nesaapiigi, priecins(nabaga bankas konts, tas katru nedeelu par kaut ko shitaa spontaani "saskumst"). Nu, un veelaak, ejot peec fakta nosvineeshanas viina, no veikala izvaaleeju ar tukshu sarkano iepirkumu grozu rokaas. Nevareeju saprast, ko cilveeki blenzh, pie sevis pat nodusmojos par nepieklaajiigp luureeshanu. Peec aptuveni piecaam minuuteem,kad ghraciozaa solii biju jau uuuuuh, cik taalu no veikala, attapos, ka man rokaas maisi ar iepirkumiem un tukss grozs. Vaaah, to kaunu! Un lielo zviedzienu, kurs man paspruka!
Nu neko, gaaju atpakal un cipu-capu ielaviijos, lai noliktu grozu atpakaļ veikalaa.
ieraudzīju, sasmējos un nevarēju nenokomentēt par savu gadījumu! :D
Reiz runāju ar māsu pa telefonu, reizē iepērkoties Galerijas Rimi. Runāju, runāju, maksāju, eju projām. Apsargs uz mani tā dīvaini noskatās, nu neko, lai skatās. Eju prom. Eju pāri Operas parkam uz trolejbusu. Iesēžos trolejbusā, braukšu uz lekcijām. Joprojām runāju pa telefonu. Apsēžos, jūtu, kaut kas nav. Rimi groziņš uz rokas karājas! Kā es smējos! :D :D :D
Varu iedomāties, ko cilvēki apkārt par mani domāja.
Bet ar to vēl groziņstāsts nebeidzas. Izstāstīju kursabiedrenēm, tās arī sasmējās, atstāju groziņu pie ieejas fakultātē. Domāju, ja neviens nebūs paņēmis, nākamajā dienā nesīšu atpakaļ uz veikalu. Neviens nebija paņēmis. Ejam ar meitenēm uz kojām, pa ceļam viņām bija jāieiet Superneto. Iegāju es ar, groziņu noliku tā, ka īpaši no malas nevar redzēt. Izejam laukā, groziņa nav. Pēkšņi skatos pāri ielai, groziņš viens pats stāv nolikts trolejbusa pieturā. Mēs jau no smiekliem nezinam, kur likties. Aizgājām un paņēmām. Ejam uz kojām, pēkšņi pakaļ skrien urla, ka esam nozagušas VIŅA groziņu! :D Mīļā miera labad atdevu es viņam to groziņu, vai man vajag, bet nu to gadījumu ar groziņa nedienām nekad neaizmirsīšu. :D :D